Van egy ötletem a motor faragásában, de méretezni kéne hozzá a visszapillantót (ZZR 4-600 E) , és nekem a festőnél pihen mindkét tükör !
Szóval, ha van valakinél centi, a következők kellenének :
- Tükör legkülső pontja, a felfogatástól (teljes hossz)
- tükörlap milliméter pontos mérete
- tükör ház mélysége ( a tükörlap és a tükörház hátuljának távolsága )
Sziasztok!
1991-es ZZR 600 bontott alkatrészei eladók. A blokk is meg lett bontva, hibátlan vezérlés, hengerfej, főtengely, hengersor dugókkal, stb. Tel: 20/3508433
Továbbá ha jól látom van igény ilyesmire is, bizony ez is eladó fájó szívvel:
hali!
&rash az én fesszabályzóm is forró szokott lenni, de annyira nem hogy megsüljenek a vezetékek!
megy/jön vki a 7végén helyesebben szombaton Császárra?
Mivel én határozottan kijelentettem két hete hogy "ELRAKTAM A MOTORT TÉLIRE!" azóta sikerült vagy 1500 kilométert beletekerni...
Ennek megfelelően szarok bele, mennyünk amíg jó az idő
Kilett cserélve a fesszabályzóm, meg ott néhány vezeték, ugyanis meg voltak sülve a hőtől. Kérdezném, hogy nektek mennyire melegszik a fesszabályzó? szabad ennek forrónak lennie?
A regadó, az eredetvizsga, a műszaki, az átírás: inkább 200 (vagy 250 ) így együtt.
Vagy véletlenül felkerül rá egy szlovák rendszám... ne adj Ég, egy itthoni törött, 150 ezer forintos '90-'91-es ZX10 rendszáma...
Szóval pályaidomot (vagy kis fejidomot) venni, E-s lámpát belefaragni, tükör-index stb.
Szóval az a 800 inkább 1,2 mire rendszámmal a nevedre kerül.
Jelzem, erre feldobni egy Z1000 fejidomot, LSL felső hidat, Tomaselli, vagy ProTaper kormányt és gyáááááá
Motormatrica gyártás minden tipusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
a felfogatási ponthoz: ha a közép kell, akkor azt hozzá kell adni
. remélem éted.
tükörlap (névleges érték, mivel nincs kivéve): 13.2 x 8.2 cm
felfogatási ponting legkülső pontja: 21.5 cm
mélység: 8.8 cm
mérési hiba jogát fenntartom. ez egy kerekedő, gömbölyödő valami, úh bekaphattya
Van egy ötletem a motor faragásában, de méretezni kéne hozzá a visszapillantót (ZZR 4-600 E) , és nekem a festőnél pihen mindkét tükör !
Szóval, ha van valakinél centi, a következők kellenének :
- Tükör legkülső pontja, a felfogatástól (teljes hossz)
- tükörlap milliméter pontos mérete
- tükör ház mélysége ( a tükörlap és a tükörház hátuljának távolsága )
Köszönöm!
Holnap reggel, fél 10 !
1991-es ZZR 600 bontott alkatrészei eladók. A blokk is meg lett bontva, hibátlan vezérlés, hengerfej, főtengely, hengersor dugókkal, stb. Tel: 20/3508433
Továbbá ha jól látom van igény ilyesmire is, bizony ez is eladó fájó szívvel:
Moto Guzzi V35 Imola II
Akkor szombaton a megbeszélt helyen... nemrégen értem haza egésznap húztam a gázt
délután felraktam a hangorkánt, akármi lesz, ha megsüketülünk is marad... brutális!
Na jóccakát! Örültem ma szerencsének kuty...
20-524-3412
Köszi
&rash az én fesszabályzóm is forró szokott lenni, de annyira nem hogy megsüljenek a vezetékek!
megy/jön vki a 7végén helyesebben szombaton Császárra?
Ennek megfelelően szarok bele, mennyünk amíg jó az idő
"..."Hegylakók menni dél ... 2oo9.szept.26 Szombat, 9:00 , Dunaújváros - külső OMV kút.
Cél: Orfű-i tó
Táv: 150 km + 50 km szerpentinezés Pécs - Abaliget - Orfű vonalon.
Autópálya/autóút: 0 km
Térkép: Dunaújváros - Dombóvár - Orfű
Kaja: lehet hozni, de a Mánfa szerpentinen van egy olcsó és jó kajálda, a motoros pihenőnél.
Útminőség: az utolsó 4-5 km-en van egy kis mogyorós csoki effekt, de alapvetően hibátlan, kellemesen kanyargós.
Egyéb látnivaló:
- Kaposvár, Krokodil farm: belépő 1.000.- Ft
- Attala Magyar és Olasz motorok múzeuma. Kérésre akár menet közben is megcsodálhatóak a gépek ( 80-100 éves motorok is ! ) Kemény 300 Ft a belépő.
- Kutya.
- Ramm+hondám
- ZZR-400
-
-
-..."
Feliratkozás a Hegylakókban !
Vagy véletlenül felkerül rá egy szlovák rendszám... ne adj Ég, egy itthoni törött, 150 ezer forintos '90-'91-es ZX10 rendszáma...
Szóval pályaidomot (vagy kis fejidomot) venni, E-s lámpát belefaragni, tükör-index stb.
Szóval az a 800 inkább 1,2 mire rendszámmal a nevedre kerül.
Jelzem, erre feldobni egy Z1000 fejidomot, LSL felső hidat, Tomaselli, vagy ProTaper kormányt és gyáááááá
kap egy louis-os fighterlámpát meg ledes indexet...
És ott bizony kevés lesz az MZ első lámpa, meg a simson index.
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu