Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A válságról, vagy a gépről.

Sajnos egyikről többet tudok, mint a másikról!
Azta kutya fajat. Ez nagyon baba gep...

Off: Eleg sok konyvjelzod van bal oldalon
Jah. 10 ropi a 4db.
Írj egy emailt erről. Érdekesen hangzik.
FG -t már hívtam, nekik nincs, Briannak van kettő, de ő most k. messze van tőlem. Délután leugrom Polgárdiba, hátha van valami náluk ropiért.
Sajnos nálam is felütötte a fejét a válság a héten eggyik pillanatról a másikra, nem is kicsit. Úgy hogy ha valakinek kell egy 250 -es ZZR most röhelyes áron megveheti.
EK-ból. 4x2.500,- igaz?
EK-ból ?
akkor kérnék szépen egy garnitúrát (nem v6-hoz ) pénteki felhozatallal. megoldható?
Da.
Akkor gyere le egyik reggel, és itt kicseréljük: az enyém középen még elmegy 1-2 ezret, ezt feldobjuk Neked, én meg felrakom az újat.

Vagy meglátogatod FG-t... nála is biztosan lesz vmi, és akkor nem kell kétszer szerelni.
bácsi! [17763] hsz.
Vááááá.... ha valakinek van ilyen ambíciója:

kéne nevezni vmi Oldtimer versenyre, hatalmas buli. Épp nézegettem a kinti kínálatot: stílustiszta, jó állapotú 30év+ nagyköbcentis motorok 1000-1500EUR körül mennek.

Angliában pláne olcsók, és itthon egyszerűen vizsgáztathatóak is egy ETZ első lámpával...

Pl. ez: 320.000.- Ft ebben a korban befektetésnek sem rossz...itthon már most dupla ennyi egy szép állapotú darab, és most lép át veteránba éppen...

Ha más is érez rá csábítást, van mikrobusz + futó
nekem kicsit anyaghiányos egy ponton, majd mindjárt rakok fel képet!
Nekem a kopásjelző ALATT van kb 1 mm-rel az első gumim. De télre már nem teszem fel az újat...

Ha nincs kint a szövet, akkor gyere !
Akkor én hol megyek, ha nekem meg első gumim nincs?
Hegylakókban én már feldobtam az Abaliget - Orfű-Mánfa-Sásd szerpentinezést...

Én megyek középen... nincsennem tükröm.
a kétpólusú a CR9EK anyakönyvi nevet viseli?
Szia!
Nekem lenne, de még mindig nincs első gumim.
Nincs valakinek egy leselejtezett, de még éppen használható? Csak az idei évet húzzam ki valahogy.
A gyárija a két pólusú: 2.500.-

De én a sima "E" egy pólusúval jártam, azzal is tökéletesen jó. 2.000.-

Van mindegyik polcon
sziaztok
Akkor hétvégén kinek lenne kedve gurulni?
kuty! gyertyára lenne szükségem 95-ös 400-ashoz. mennyiért tudnál küldeni, kéremszépen?
Valamiből nekem is élnem kell ... annyi mindent akarok még az íbéjről...
Pff az a szép az a szép ...remélem a lábtartóval simábban fog menni, de ha nem működik felétek postás Bálint rendesen, akkor rendelhetem őket, ide, oszt úgyis mindig összefutunk
Kösz!

Majd hivatkozok rád... úgy biztos dupla annyi lesz, meg 2 hét alatt készül el
1. megjött a kapaszkodó, fazsa, jóféle
2. a postás megriadt, hogy "úúú..ezkűfőődi" és a kapkodásban meg se nézte a cégnevet, nem hozta be a csomagot, csak a lépcsőházban a szemetesre (!) tett egy értesítőt róla...
3. a lakó meg bedobta a szemétbe...
4. a mi pénzes postásunk szólt, h a postán rostokol valami csomagunk, nem vesszük fel ?! még a végén visszaküldik...