Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát eléggé, de a biztosító fizet.

Sosem volt még ilyen sérülésem, így kicsit kellemetlen volt egész éjjel szenvedni a zúzódásoktól, és botot használni a járáshoz, most már elértem azt, hogy ki tudok menni a wc-re, meg barátnőzni.

Na de ez nem volt elég ahhoz, hogy elijesszen a motorozástól, nála az égnek, nem volt komolyabb baj, csak a motorosszezon itt lezárult számomra.
az anyagi kár jelentős
"Szerdán délután könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a Rákóczi úton, a Munkaügyi Központtal szemben. Egy Peugeot személygépkocsi jött a város felől, ami úgy akart megfordulni, hogy balra felkanyarodik a Várkert hátsó kapujához.
Eközben nem vette észre, hogy Bodroghalász felől jön egy motorkerékpár és annak elékanyarodott. A motoros fialatember, látva, hogy nem tudja elkerülni az ütközést, leugrott a motorkerékpárról, így csak kisebb sérülésekkel vitték el a mentők. "

Hát ez egy ilyen borulós hónap nekünk...
Igen, sokkal jobb. A nem volt már időd megállni, az azt jelenti, hogy féktávon belül jött ki eléd.
A nem tettél semmit h elkerüld, meg azt jelenti: a baleset megelőzhető lett volna a közreműködéseddel.

A biztosítóban az előbbi 100 % -ot fizet Neked. Az utóbbi (rossz esetben) semmit, senkinek.
Nem volt már időm megállni, amikor csattantam, akkor már bőven markoltam a fékkart. Ez jobb? Térdvédő ezután tuti lesz, saját kárán tanul a hülyegyerek. Motort azt nem sajnálom, alig lett rajta hiba. Viszont nem tudok igy menni dolgozni... csak a mával kiesik 5-7.000 ft, meg krav magán is csak nézek, eddzeni nem tudok
nagy ötlet nem tudom, milyen iskolába jár, de ha sokat kell térdelni, akkor kényelmesebb ha marad a szár

am. az ufo térdvédőm már vagy 3x mentette meg a lábom és kis helyen is elfér.... retikülömben
Elég akkor leszedni ha már odaértél....a suliban csak nem érik nagy fizikai behatások
de ha lecipzározod, akkor nem véd!
Inkább egy Tucano Urbano gatya, aminek le lehet cipzározni a protektoros szárát
kutyamegamacska! nem tudtam kivédeni a hibáját... ne baxál ki magaddal, elég ha a motorodat sajnálod, magadat ne depresszáljad me úgy maradsz egy picike térdvédő köllene, én se veszem fel mindig, de múltkor jól jött a meszes incidensemnél
...én azért mert nem védtem ki a hibáját...

Ezt gyorsan felejtsd el. Ha mégis nézeteltérés lesz az összegekben, ezzel a kijelentéseddel gyakorlatilag elbukod, h egy fillért is kapj !
Ismerjük a faszit, majd ellesz rendezve Kicsit lehet mindketten hibásak vagyunk, én azért mert nem védtem ki a hibáját h nem adta meg az elsőbbséget.
Gyíkba. Jobbulást! Ha a kocsi a hibás akkor viszont lesz új bukód nem
Nem, kikanyarodtak elém, már nem tudtam megállni, és eltaláltam a kocsi bal első lámpa mögötti részét a térdemmel - pont suliba menet, szal térdnadrág - lepattantam, kicsit odébb dobot, aztán gurultam tovább. Az ütközéstől lerúgtam a lábtartót, ami már hegesztve volt, csak szarul, most rendes hegesztő csinálta. Károk nem nagyok, csak a térdem fáj még, ott is inkább a zúzódás. Kocsin van egy horpadás, meg fényezni kell. Képen nem néz ki annyira durvának, de jelentem a nagy horzsolt felszín miatt a lábam hajlítása fájmalmas
Mi történt? Csak nem eldobtad?
Sikeresen meglett hegesztve a törött lábtartóm, 3000ftért csinálták meg, elég szépen. Remélem ma haza tudom hozni a motort, bár még elég rendesen sántítok. Lámlám, ide gyűlik az LFP? Számomra onnan pont Ti voltatok ismertek, szal rohadtul nem bánom, bepörög kicsit a topik.
Mi hahatatlanok vagyunk...de te nem ha lustizol

gaz

raketír
Hogy a túróba ne, akkor összeszervezzük, hogy randizunk Áronnál oszt akkor ő megkapja a hátsó rugóstagot, mi az oldalidomokat, te meg a lábasodat Sima ügy egyszerű mint a villanyszámla
Pár lóhoz monster matrica kell, az ad vagy hatot a forgalmihoz képest Egyébként ha köll' viheted a váltókart is, mert lassan úgy néz ki a lakás mint Lali kertje a vassal
Bácsi nem tudja szombaton felhozni ? Andi sikeresen lebetegedett, így lőttem a Mátrázásnak szóval itthon leszek hómap, csörögjön bátran !
Nemtom... hétfőn megnézzk azt a zéezer megoldást, aztán beszélünk. ( hátha az ezredesből pár ló is átjön az alkatrésszel )
6 osé mennyire stimmelhet?mert a gyáriaim ott porosodnak a palláson,már nem hinném hogy visszakerül
ööö inkább erre hajaz