Sosem volt még ilyen sérülésem, így kicsit kellemetlen volt egész éjjel szenvedni a zúzódásoktól, és botot használni a járáshoz, most már elértem azt, hogy ki tudok menni a wc-re, meg barátnőzni.
Na de ez nem volt elég ahhoz, hogy elijesszen a motorozástól, nála az égnek, nem volt komolyabb baj, csak a motorosszezon itt lezárult számomra.
"Szerdán délután könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a Rákóczi úton, a Munkaügyi Központtal szemben. Egy Peugeot személygépkocsi jött a város felől, ami úgy akart megfordulni, hogy balra felkanyarodik a Várkert hátsó kapujához.
Eközben nem vette észre, hogy Bodroghalász felől jön egy motorkerékpár és annak elékanyarodott. A motoros fialatember, látva, hogy nem tudja elkerülni az ütközést, leugrott a motorkerékpárról, így csak kisebb sérülésekkel vitték el a mentők. "
Igen, sokkal jobb. A nem volt már időd megállni, az azt jelenti, hogy féktávon belül jött ki eléd.
A nem tettél semmit h elkerüld, meg azt jelenti: a baleset megelőzhető lett volna a közreműködéseddel.
A biztosítóban az előbbi 100 % -ot fizet Neked. Az utóbbi (rossz esetben) semmit, senkinek.
Nem volt már időm megállni, amikor csattantam, akkor már bőven markoltam a fékkart. Ez jobb? Térdvédő ezután tuti lesz, saját kárán tanul a hülyegyerek. Motort azt nem sajnálom, alig lett rajta hiba. Viszont nem tudok igy menni dolgozni... csak a mával kiesik 5-7.000 ft, meg krav magán is csak nézek, eddzeni nem tudok
kutyamegamacska! nem tudtam kivédeni a hibáját... ne baxál ki magaddal, elég ha a motorodat sajnálod, magadat ne depresszáljad me úgy maradsz egy picike térdvédő köllene, én se veszem fel mindig, de múltkor jól jött a meszes incidensemnél
Nem, kikanyarodtak elém, már nem tudtam megállni, és eltaláltam a kocsi bal első lámpa mögötti részét a térdemmel - pont suliba menet, szal térdnadrág - lepattantam, kicsit odébb dobot, aztán gurultam tovább. Az ütközéstől lerúgtam a lábtartót, ami már hegesztve volt, csak szarul, most rendes hegesztő csinálta. Károk nem nagyok, csak a térdem fáj még, ott is inkább a zúzódás. Kocsin van egy horpadás, meg fényezni kell. Képen nem néz ki annyira durvának, de jelentem a nagy horzsolt felszín miatt a lábam hajlítása fájmalmas
Sikeresen meglett hegesztve a törött lábtartóm, 3000ftért csinálták meg, elég szépen. Remélem ma haza tudom hozni a motort, bár még elég rendesen sántítok. Lámlám, ide gyűlik az LFP? Számomra onnan pont Ti voltatok ismertek, szal rohadtul nem bánom, bepörög kicsit a topik.
Hogy a túróba ne, akkor összeszervezzük, hogy randizunk Áronnál oszt akkor ő megkapja a hátsó rugóstagot, mi az oldalidomokat, te meg a lábasodat Sima ügy egyszerű mint a villanyszámla
Pár lóhoz monster matrica kell, az ad vagy hatot a forgalmihoz képest Egyébként ha köll' viheted a váltókart is, mert lassan úgy néz ki a lakás mint Lali kertje a vassal
Sosem volt még ilyen sérülésem, így kicsit kellemetlen volt egész éjjel szenvedni a zúzódásoktól, és botot használni a járáshoz, most már elértem azt, hogy ki tudok menni a wc-re, meg barátnőzni.
Na de ez nem volt elég ahhoz, hogy elijesszen a motorozástól, nála az égnek, nem volt komolyabb baj, csak a motorosszezon itt lezárult számomra.