Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy alleluját megér a doki!
Amugy valaki holnap nem akar motorzni kicsit valamerra?pl velencei tó?
Aaaaazedéééészazzzalaxenooonnaaaalkezdődött...
Basszátok a modit erősen, akkor lesz !
Ha egy-két ember ír csak be az "észrevételek a moderátornak" totyikba, akkor le se szarja...

De volt már h vittek orvoshoz utolsó pillanatokban (jó, lett volna még egy bő fél órám, mondta), darázs csípés miatt. Azóta és előtte is csípet, de soha akora reakció nem volt mint az egyszer.
Akit megcsípett a darázs...
Nem, én matematika-számítástechnika mérnők vagyok, nem orvos.
De ugye ez meg nem te voltál?
Sajnos kecsón is meghalt ma egy srác. Kocsival pont akkor jártam ott, csak akkor még nem gondoltam, hogy ekkora a baj.
Lassan már gyülekeznek a motorosok a Halasi úton gyertyagyújtásra.
Mi van a hegymászós topiccal?
Csak ugy finoman eldőlt mint egy homokzsák.
Beragadt a féééék
Tanyáltál?
B@sszátok meg, mostanában valami front van
...rami rohan, kawa felállít !
A 9-es en is így áll!
Motor eldob,kutty gurul.... ....
Kis pihenő igaz?
Tényleg furán állnak a tükrök... gondolom az üléspozíció miatt így lehet látni benne normálisan.
Lámpa, egy H3-as , 2x55w -os szúrófény.

Épp a hétvégén mentette meg a Tátrában a motort az újrafényezéstől
kutya.,

Bikepicsen láttam egy képed a gépedről, ahogyan dűtöd, a kérdésem, hogy mi az a jobb oldalt a bukógomba felett? Lámpa vagy kamera?
hát ez nagyon szép, grat hozzá, Peeter!
nekem is vmi hasonló a következő elképzelésem. de az még odébb van..
Egy ideje azt csinálja hogy ha sokáig pl egy hétig áll akkor csak bikával indult be, viszont utána rendesen, semmi akksi probléma, hogy lassan tekerne vagy ilyesmi, voltam egy "hozzá értő" emberkénél azt javasolta azt a bizonyos mágnes kapcsolót cseréljem ki, ami 30 rongy , de azt mondta nem feltétlenül eredeti is jó bele . Megtörtént, szuperált a gép, majd 2 hétre rá ismét kezdődtek a tünetek . Azt mondta annyi buhera van vele hogy ő nem vállalja , viszont ha nem indul és nincs lehetőségem bikázni, akkor tegyem gyújtásra és önindító kihagyásával zárjam össze ott a kapcsolónál. Így pöccre indul, de egyrészt nem hiszem hogy egészséges , másrészt nemár, hogy mondjuk egy túrán leszedegessem az ülést, ha el akarok indulni.. Nem laksz messze egyébként én Fehérvár mellett lakom. Ha lenne rá mód és elválllalod szeretném tisztázni ezt és az állítólagos sufni tuningos itt egy kábel ott egy kábel dolgot is , valamint neonok is vannak amit szeretnék rárakatni. Nagyjából ennyi volna. Léccciiii!
magyar egészségügy rulez!

nekem 3 éve a térdemet operálták, jobbot kellett volna műteni, de az előkészítőben a bal lábamat kezdték el leborotválni a műtéthez...
ha nem szólok, h a másikat kéne, akkor azt a térdemet műtik meg, amelyiket nem is kellett volna...

és amikor megnézed a bérelszámolást, akkor azt látod, h bruttó fizetésed quuurvanagy része a TB jogcímen kerül levonásra... de akkor mi a f@szomra költik? ez a felháborító...
Holnap valami kis túrázásban benne volna valaki?
Bánki tó? Környéke ...
Ebédelni vhol, Kemence, Alsópetény ...
Indulás mondjuk 10:00?
Nem, nincs fordítva, megnéztem másik mocin is.
Hát, ez jó kérdés, nem tudom!
Van benne paci rendesen, de még nem nagyon nyeleztem neki. Nagyon más vezetni, mint a Zizit, de viszont könnyebb. Vezetni is, meg súlyra is.
Eddig 180-at mentem vele. A többihez még hozzá kell szokni.
Szép, de nincsenek a tükrök véletlenül fordítva fent?
Ágaskodik ?
Végét megnézted már?