-lehet motor üzér?engem hála istennek békén hagy!Utoljára a mocimat akarta megvenni de mondtam neki ha érdekli komolyan jöjjön el ha nem szia!Ez volt az utolsó üzenet azóta megszünt!
Pontosan. Felvett egyszer h helló, nincs e kedvem motorozni. Mondom hát gurulhatunk ha épp úgy van. Erre de h őt kellene vinni, kifizeti a benzint stb... először azzal jött h el kellett adni a gixert, meg műtötték a szemét, ezért nem tud motorozni. Megnéztem iwiwen kicsoda, tiltottam is, mert nem volt valami szimpatikus
Késöbb felvett másik msn cimről, szerintem nem tudta már h ki vagyok, most azt adta elő h összetörte a motorját, azért kellene... Javasoltam a full-gast, ami tőle nem messze van, de az valamiért nem pálya, inkább fizetne nekem. Itt is tiltottam msnről. Aztán látom most megint támadásba lendült, most már haver mocija a gixer. Nekem itt bűzlik valami nagyon
akkor jo!Érdekel a dolog:)a Tátra túra jövőre indulhat akkor már a kis Szűcs is nagyobb lesz és lehet majd a nagyiékkal hagyni!Addig is mard a 7végi pár órás gurulás !
arra gondolsz akit vinni kellene állandóan motorozni mert hol ez van hol az? nem haverkodok vele egyszerüen nevetek rajta néha olyanokat ír amit épkézláb ember csak könnyes nevetés után tud elmesélni
Szolgálati közlemény a Tátárás csapatnak! És természetesen másoknak is!
A mai jó kis gurulásomnak a legrövidebb úton haza motorozás lett a vége. Az első gumimon ugyanis egyik megállásnál teljesen véletlenül észrevettem, hogy egy fémforgács rafinált, szinte alig észre vehető módon jó mélyen belehasított egy körömnyi gödröt a gumimba. A dolog szépsége, hogy a felületen csak egy vonal lászott, mivel a kihasadt darab nem szakadt le.
Bárhol összeszedhettem ugyan, de gyanús nekem az a kifele történt kis akció.
Javaslom mindenki nézze át a motorgumijait!
U.i.: Mégis csak kéne egy első emelő, hogy azt a gumit se legyen olyan macera ellenőrizni egyedül.
De a tünetekből kurva gyanús, hogy a "szakember" simán akkuvit+alapos töltés módszerrel 'szerelte' a gépet, aminek köszönhetően 5-10 indítás után újra lemerült = előjött a hiba is.
És aki egy 6ezres relére 30 ezret mond egy gyanútlan usernek, az más gazságra is képes...
Szia Tibi!
Láttam téged is betalált msn az az érdekes fazon! Én különösebben nem haverkodnék vele, szerintem valami defektje tutira van
Nálad melyik szöveggel jött? Szemműtéttel, vagy h összetöröt a motorja?
Azért köszönjük !
Késöbb felvett másik msn cimről, szerintem nem tudta már h ki vagyok, most azt adta elő h összetörte a motorját, azért kellene... Javasoltam a full-gast, ami tőle nem messze van, de az valamiért nem pálya, inkább fizetne nekem. Itt is tiltottam msnről. Aztán látom most megint támadásba lendült, most már haver mocija a gixer. Nekem itt bűzlik valami nagyon
A mai jó kis gurulásomnak a legrövidebb úton haza motorozás lett a vége. Az első gumimon ugyanis egyik megállásnál teljesen véletlenül észrevettem, hogy egy fémforgács rafinált, szinte alig észre vehető módon jó mélyen belehasított egy körömnyi gödröt a gumimba. A dolog szépsége, hogy a felületen csak egy vonal lászott, mivel a kihasadt darab nem szakadt le.
Bárhol összeszedhettem ugyan, de gyanús nekem az a kifele történt kis akció.
Javaslom mindenki nézze át a motorgumijait!
U.i.: Mégis csak kéne egy első emelő, hogy azt a gumit se legyen olyan macera ellenőrizni egyedül.
Abból a kis pénzből már mit várjon az ember
(úgy értettem: én húztam szét a trafókábeled A GARÁZSODBAN, hogy ne induljon a motor )
( pl. elárulom, hogy én húztam szét a trafókábelt a Z-n )
( a rugóstagomat kiveszem, lemérem. Ha stimmel -nagyjából- a méret, akkor megbeszéljük a válutát )
De a tünetekből kurva gyanús, hogy a "szakember" simán akkuvit+alapos töltés módszerrel 'szerelte' a gépet, aminek köszönhetően 5-10 indítás után újra lemerült = előjött a hiba is.
És aki egy 6ezres relére 30 ezret mond egy gyanútlan usernek, az más gazságra is képes...
Több ember várja kíváncsian a diagnózist, tisztára, mintha én lennék beteg
A hátsó rugót gondold meg, már ha jó...Úgy tudom abban is cserélhető az olaj mint az első telóban ,
igazából szeretném újra egészségesnek látni::
Láttam téged is betalált msn az az érdekes fazon! Én különösebben nem haverkodnék vele, szerintem valami defektje tutira van
Nálad melyik szöveggel jött? Szemműtéttel, vagy h összetöröt a motorja?