Nekem mondod nagy falatnak bizonyult, így utólag már tudom... szegény Kedvesem sírva szállt le a motorrol szombat hajnalban... DE Vasárnap élvezte! és azóta is, szal a nagy beavatás mindhármunak megvolt de alig várjuk a következőt!
Sveti Petarban szálltunk meg, volt szállásunk, szüleim már előző hétvégén lementek, őket látogattuk meg. 30 euro volt 2főnek 1 iccaka. Vinetú bejött, bár nem mentünk be a vízeséshez, sok időnk nem volt, meg sokaltam 1,5 óráért kifizetni a 110 kunát. De az erdőben sétáltunk 1-et
Csak egyedül mentünk ...
Ja hát a tankkal ez lett, de amint beüt a rosszidő már megy is javításra, hál' isten vannak kapcsolatok , és már azt is kitaláltam, ha már így alakult, airbrush-al fujatom rá a Kawa feliratot, cép lesz
emberünk, aki elvileg szaktekintély, csak kicsit trehány, azt mondta, fúvóka cserével orvosolható a dolog... ezek szerint lehet beállítással is javítani. Mondjuk a tankos mutatvány után nem hiszem, hogy visszaviszem hozzá...
kaptam megint betéteket 'tesztelésre' a Brembotól. Van a Te gépedhez is: a felét kell csak kifizetni, ill. használat után véleményezni hogy milyen volt.
Mi voltunk kocsival tavaly és az idén is, nem volt vészes, voltak nagyon jó út részek, a békás szorosnál kimondottan jó szerpentinek :) Az idén voltunk a Pádis síkságon, na az mondjuk nuku aszfalt csak kövek, de sztem simán végigmennék Zizivel. Ment ár ez Horvátországban rosszabb úton is, aknamezők között (Plitvice - Senj egy barna színű út a térképen, rövidebbnek tűnt ). Persze többsége nem száguldós, de én nézelődni szeretek, nem rohanni. Nah mind1, akinek tetszik az ötlet kezdjen rajta gondolkozni .
Én azt idén bejártam igaz kocsival, de oda csak akkor mennék motorral ha leaszfaltoznák az utakat. Akkora gödrök vannak, hogy a kocsi is majd szét hullott. A kis zizit tuti utánfutón kell hazahozni ha eltalász egy gödröt.
abtete79kukacgémélpontkom
Kööööszi!
600as zzr-re melyik a legszélesebb gumiméret ami befér?
üdv
Okos ember maga allatt vágja a fátol az erdőt...
Első nagyobb túrának? Le a kalappal.
Csak egyedül mentünk ...
Ja hát a tankkal ez lett, de amint beüt a rosszidő már megy is javításra, hál' isten vannak kapcsolatok , és már azt is kitaláltam, ha már így alakult, airbrush-al fujatom rá a Kawa feliratot, cép lesz
emberünk, aki elvileg szaktekintély, csak kicsit trehány, azt mondta, fúvóka cserével orvosolható a dolog... ezek szerint lehet beállítással is javítani. Mondjuk a tankos mutatvány után nem hiszem, hogy visszaviszem hozzá...
Ki tudja ezt megrendelni?
kapaszkodó
Pedig le merném fogadni, hogy az tűz volt.
Említetted az E-bay-t a kapaszkodó miatt.
Én nem találok semmit!
A tegnapi tűzről megtudtál valami újvárosban?
kaptam megint betéteket 'tesztelésre' a Brembotól. Van a Te gépedhez is: a felét kell csak kifizetni, ill. használat után véleményezni hogy milyen volt.
Ugyanaz a keverék, ami az Áron féle Z750-ben van.
Ha érdekel, keress meg !
Szval bejött winetou?
Azt írod este érkeztetek, hova? Szállást akkor, ott kerestetek?
Menyi volt? Mennyi motor ment?
Plitvicere bementetek?
Sajnálom a tankot .
Jövőre Erdélyt kellene bejárni motorokkal. Békás szoros, Parajd ...