Amin a váltó van? Van egy olyanom elfekvőben, mert nem vették le az ezredes lábtartó konzolokról a lábasokat, a sajátokon meg úgy is jók vannak, így van első és hátsó is pluszban Ha passzol rá, akkor hétfőn viheted
Jah értem....................
De akkor a borovicska melett emlitsétek meg a gyemanovkát is.
Kemény.
2x ugy berugtam a tatranszky csájtól jujujujuuuuujjjjjjjj.De azt üzletekben nem lehet kapni, csak azok akik kiérdemlik mint pl én.
55-fokos és melegen kell inni. 5 perc alatt lezsibbad az agyad tölle.
Üdv.
Nem találkoztunk még másik fórumon.
Quadom -sajnos - nincs, nem innen ered a nevem. (A helymeghatározás egyszerűbb módszerei közzé tartozik a Polaris mérése, és számolása - ha el nem cseszem.)
A ZZR választásban viszont nagy szerepe volt a fórumnak, jó választás volt, minden km.-t élveztem vele.
a szabály az hogy nincs szabály....és feltétel sem........
menni fog minden magától.......nem a tagok átvizsgálásával töltjük az értékes időt ..... aki úgy érzi hogy igénye van a társaságunkra csatlakozik aki nem továbbhalad.
jól kibeszéljük a hegyeket,a jobbnál jobb túrákat amiket a tavasz közeledtével meg is valósítunk.....
ha 250 zzr jön valaki amire már nem is egyszer volt példa tátrázás során akkor azzal jön........lényeg a jó csapat és a beherovkaaaa
Kutyával karöltve a makkomat csókolgatva várom a lefektetett alapszabályokat.
(Elnézést a stílusért,de sajnos tanulatlan fórumozótársam csak az egyszerű ,nyers beszédből ért)
Van nálam valami...magának...szép kerek...jó hangos.
teccetős. kiabájjon rám reggöl, aggyam oda !
Jó éjt bogyókáim, modit basztassa mindenki az új totyikér'... ne csak a pályabubusok szervezkedjenek itten jövőre jajj nektek hágók... 2000 méter alatt nem állunk meg !
Remélem emlékszel hogy mi van a kawa hasidomján!
Ehhez tartsd magad Lustikám!
Amugy én is szivesen csatlakozom a hegylakókhoz
De ugye nem vagytok halhatatlanok?
Lusta motors.....
Pribilina fele is el kéne menni. ott raftingoltunk régen többször is és majdnem közel a lengyel határ. Arra tetszik igazán szlovákia.
De akkor a borovicska melett emlitsétek meg a gyemanovkát is.
Kemény.
2x ugy berugtam a tatranszky csájtól jujujujuuuuujjjjjjjj.De azt üzletekben nem lehet kapni, csak azok akik kiérdemlik mint pl én.
55-fokos és melegen kell inni. 5 perc alatt lezsibbad az agyad tölle.
Csak be akar fűzni
Szereti a friss húst
Hú bazz
Elnéztem a topicot
Lehet a Kutya is
Nem találkoztunk még másik fórumon.
Quadom -sajnos - nincs, nem innen ered a nevem. (A helymeghatározás egyszerűbb módszerei közzé tartozik a Polaris mérése, és számolása - ha el nem cseszem.)
A ZZR választásban viszont nagy szerepe volt a fórumnak, jó választás volt, minden km.-t élveztem vele.
TÁTRA ZDIAR
mámmmi
menni fog minden magától.......nem a tagok átvizsgálásával töltjük az értékes időt ..... aki úgy érzi hogy igénye van a társaságunkra csatlakozik aki nem továbbhalad.
jól kibeszéljük a hegyeket,a jobbnál jobb túrákat amiket a tavasz közeledtével meg is valósítunk.....
ha 250 zzr jön valaki amire már nem is egyszer volt példa tátrázás során akkor azzal jön........lényeg a jó csapat és a beherovkaaaa
(Elnézést a stílusért,de sajnos tanulatlan fórumozótársam csak az egyszerű ,nyers beszédből ért)
teccetős. kiabájjon rám reggöl, aggyam oda !
Jó éjt bogyókáim, modit basztassa mindenki az új totyikér'... ne csak a pályabubusok szervezkedjenek itten jövőre jajj nektek hágók... 2000 méter alatt nem állunk meg !
bízom benne hogy a HEGYLAKÓK klubjában sok arcot fogunk viszontlátni...........
kutyával karöltve szeretném ha a fórum egy igazán jó csapattá kovácsolódna...........
Mint sokan mások.
Keblemre... ( ismerhetlek másik nicken valamely quados fórumról ? )