Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amin a váltó van? Van egy olyanom elfekvőben, mert nem vették le az ezredes lábtartó konzolokról a lábasokat, a sajátokon meg úgy is jók vannak, így van első és hátsó is pluszban Ha passzol rá, akkor hétfőn viheted
Nem. A bal első. Azt rúgta le a köcsög, amikor feszegette a láncot... hogy basznám szájon valami balta félével
A ZZR hátsó balos lábtartója tört le? A gumiborítás nélküli?
Erről Peeterrel beszélgess neki nagy favorit lett... szerintem sima ipari méreg én már maradok a Szepesi Borovickanál...az a biztos
Jó hely ! Mi is arra motoroztunk ki régebben ( Krivan - Brezno útvonalon ) sokat jártam arrafelé.
Crazy úr látta a kérdésem?
Szombaton utazik a vas Újvárosba'! Respekt és kösz Kutya

Remélem emlékszel hogy mi van a kawa hasidomján!
Ehhez tartsd magad Lustikám!

Amugy én is szivesen csatlakozom a hegylakókhoz
De ugye nem vagytok halhatatlanok?
Nem is vagy te ollan hüllyegyerek he!

Lusta motors.....
Igen ez igy van.
Pribilina fele is el kéne menni. ott raftingoltunk régen többször is és majdnem közel a lengyel határ. Arra tetszik igazán szlovákia.
Jah értem....................
De akkor a borovicska melett emlitsétek meg a gyemanovkát is.
Kemény.
2x ugy berugtam a tatranszky csájtól jujujujuuuuujjjjjjjj.De azt üzletekben nem lehet kapni, csak azok akik kiérdemlik mint pl én.

55-fokos és melegen kell inni. 5 perc alatt lezsibbad az agyad tölle.
naná hogy kizáró

Vigyázz vele
Csak be akar fűzni
Szereti a friss húst

Hú bazz
Elnéztem a topicot
Lehet a Kutya is
Üdv.
Nem találkoztunk még másik fórumon.
Quadom -sajnos - nincs, nem innen ered a nevem. (A helymeghatározás egyszerűbb módszerei közzé tartozik a Polaris mérése, és számolása - ha el nem cseszem.)
A ZZR választásban viszont nagy szerepe volt a fórumnak, jó választás volt, minden km.-t élveztem vele.
1 biztos 2010.09.12

TÁTRA ZDIAR

mámmmi
Lehet beszélni a házipálinkaivás szépségéről is,vagy az kizáró ok
a szabály az hogy nincs szabály....és feltétel sem........

menni fog minden magától.......nem a tagok átvizsgálásával töltjük az értékes időt ..... aki úgy érzi hogy igénye van a társaságunkra csatlakozik aki nem továbbhalad.

jól kibeszéljük a hegyeket,a jobbnál jobb túrákat amiket a tavasz közeledtével meg is valósítunk.....

ha 250 zzr jön valaki amire már nem is egyszer volt példa tátrázás során akkor azzal jön........lényeg a jó csapat és a beherovkaaaa
Kutyával karöltve a makkomat csókolgatva várom a lefektetett alapszabályokat.
(Elnézést a stílusért,de sajnos tanulatlan fórumozótársam csak az egyszerű ,nyers beszédből ért)
Van nálam valami...magának...szép kerek...jó hangos.

teccetős. kiabájjon rám reggöl, aggyam oda !

Jó éjt bogyókáim, modit basztassa mindenki az új totyikér'... ne csak a pályabubusok szervezkedjenek itten jövőre jajj nektek hágók... 2000 méter alatt nem állunk meg !
felpezsdült a fórum

bízom benne hogy a HEGYLAKÓK klubjában sok arcot fogunk viszontlátni...........

kutyával karöltve szeretném ha a fórum egy igazán jó csapattá kovácsolódna...........
Ez még mindig jobb mintha csak írnál de nem olvasnál.
Mint sokan mások.
Egy ember, akinek ZZR-e + Polája is van ?!

Keblemre... ( ismerhetlek másik nicken valamely quados fórumról ? )