Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kell mutatni egy karbisnak, addig amíg ez a fasza idő van - hogy ki is tudd próbálni legalább húsz fokban utána.
Lehet hogy egy szinkron/benzinszint állítás után egész más lesz a képlet.
irányba akart lenni!
akkor majd megbeszéljük hogy találkozó FEHÉRVÁRON +hogy mikor és irány óba tesszük a gépeket
hali!
ha mentek császárra én is benne lennék
így-így! ok?
az este akkor 7től jó neked ma?7végén mikor?
Ok! ahogy a másikon írtam, ma este meg hétvégén vagyok, ha jó idő lesz akkor bárhova...
Jövőre csinálunk egy túrát, már ki is találtam... kifele Plitvicei tavaknál alszunk, utánna le a tengerpartra ott 1-2 nap, aztán ízlés szerint haza, vagy ismét Plitvice meg vinetú utvonal adott...

Szal nem sok a 7? de érezni, hogy sok anyagot kap, úgy mint a tiéd ( ha jól emléxem ) 3-4 nél csak prüszköl, folyamatos 5-körüli haladás után nehezbben pörög fel, sőőt előfordult olyan is hogy, egy hirtelen megállásnál ( 8ezer körül száguldottunk fel a hegyre, hopp egy kilátó ÁLLJ...) egyszerűen leállt a motor ( behúzott kuplungal álltam meg ) mondjuk ez akkor volt amikor valami igen ócska benzint sikerült tankolnom, de a többi tünet folyamatos...
jaja !26.án lesz valamikor nem tudok sokat csak hogy lesz!
De a Velencei gyros az benne lehet 7végén!
Császár-ra gondolsz?

Este lehet megyünk mi is de csak 7 körül, bár a zasszony még nem tudja , de sztem egy girosszal rá tudom venni...
KleineThousandMeter ?
Irigyellek ember...nekem Karlobag 2x is megvolt, de sajnos mindkétszer autóval hatalmas jó az az út.
A 7 litert meg ne sokalld, gyári áttétellel nekem is 7-8 között evett 400 -as, 2személlyel dobozzal, ha 130 felett haladtunk.
de lehet ma is megyek kicsit 5körül ha valaki felém jár(sárkeresztúri út)
26.a án esz valami mocis valami Mór után!nincs messze kicsit halál uton(81es) megy egy darabig de mórtol már tiszta az út
Persze, de hova?
Napot Hölgyek, Urak!

Jelentem megérkeztünk tegnap este, a horvátországi rapid túráról... hááát tanulságos volt. Ajánlom senki ne egy 600km oda túrával kezdje a pályafutását
Szal az odaút nagyon nyűgösre sikeredett, éjszaka érkeztünk Szombat pihi, Vasárnap reggel indultunk vissza... Na az már olyan volt ahogy az a nagykönyvben meg van írva... Zadar-Karlobag tengerparti út, tükörsima, osztályon felüli aszfalt, csodaszép látvány, tempós kanyarok... Karlobag-nál fel a hegyre, megcsodáltuk az Adriát felülről is, színtén nagyon jó útvonal igazi HEGYLAKÓKNAK való , a minőség már nem annyira jó, de itthoni viszonylatban tökéletes...
Tovább hazafelé a régi 1-es úton, kis pihenő a Plitvicei tavaknál ( tHUNder ajánlásával ) majd tovább Karlovacig, onnan autópálya hazáig... Az autópályát nem fogom szeretni asszem, pláne nem két személlyel, a nyakam eléggé oda lett...
De a lényeg Zizi jól teljesített ( 1300km ), összeszoktunk, a végén egész szépen mentek a döntések, és az autópályán is tudtunk tempósan haladni ( elsőre kicsit para volt, ahogy cibált minket a szél)
Sajnos a túra előtti szervíz nem igazán volt sikeres, a kollégának azon kívül hogy kicserélte a hátsó menesztő gumit, meg szédszette, elvileg beszabályozta a karburátort nem sikerült a fogyasztáson sokat javítani ( 7L volt 2 szaméllyel... az sok igaz? )
Annyit sikerült viszont elérnie, hogy feldöntötte a tankot amikor levette, és két helyen szépen behorpadt ... Na meg azt is neki köszönhettük hogy 3-kor tudtunk csak indulni... Bár így még betudtunk vásárolni az RMC-ben... találtam egy túrakabátot 10 pézéret
Hát röviden ennyi...
Képeket dobok fel este!
Jah, míg elnem felejtem, ezúton kérvényezném felvételemet a HEGYLAKÓK nemes gyülekezetébe, bár közös túránk még nem volt, ami késik nem múlik! Már nagyon várjuk...
http://www.wild.hu/usr_esemeny...
valakinek van kedve jönni?
Van tőlem nem messze egy fesszabályzó, annyi hogy nem zzr-é, hanem gpz 500-é. Hatlábas, stb ez is, jó-e nekem ez?
ZZR
GPZ
Ami eltérést találtam, az a másodlagos infóban szereplő szám.
sirály. szóbelin átrugdosnak úgyis...
Az írásbeli kész van szerintem jó lett. Holapután szóbeli, az fosósabb.
levizsgáztá?
Nah végre!
eladóvá vált a zizim. holnap megy föl a hirdetés...
400-ashoz fasza állapotú szívócsonk eladó (3db) vagy ledolgozható!
amugy 7végén egy kis gurulás és Gyrosozáshoz van kedve valakinek?