Hali!
Tegnap voltam este az RMC-be, dehát, nem voltam tőle elragadtatva. Volt egy két jó cucc, tényleg olcsón, de de annyira nem volt nagy választék. Ellenben pár részeg csávónak sikerült egy kisebb balhét csinálni, hogy egy ott parkoló autónak bezúzták a bal első üvegét. Na, mi akkor el is jöttünk. De az esti motorozás miatt megérte kimenni.
Ígértem nappali képeket a gépről, hát íme:
Én a röntgenasztalon feküdtem, és mivel vérzett a könyököm, összevéreztem az asztalt. A lány (mert hát az volt) fogta, elkezdte törölgetni, nem jött le. Jött valami nagyon erős (100% alc felirattal ellátott dobozzal) tisztítószerrel, és nemlátván, hogy a véres résznél van egy 15x15 centis horzsolásom, odafújt. Hát... finoman szólva beszartam, mintha öngyújtóval égettek volna. Csaj hátranéz: - Jah, rádfújtam? Bocs, bocs! Ne mondd a főorvosnak!
Eleve félek a kórházaktól, és nem a fájdalom, hanem a hozzá nem értő emberek miatt!
Voltam a kórházba, átkötözték a lábamat. Bemegyek, mondja egy fiatal jóllakott óvodás srác, hogy 3ig kellett volna ám visszajönni... Mondom bocs, ezt épp nem olvastam a sok kiragasztott biszbasz között. Levágják a kötést, mondom picit lejjebb, pont ott van lenyúzva. Ránéz az előbbi csávó: a seb váladékos, tünetmentes - nyilván mert nem mutattam fájdalmat. Megtaperolni h nyomásra érzékeny vagy valami, áá olyant nem. Na, ezek után átkötötték, ráraktak egy olyan gézt, ami beleragad a sebbe, és újra feltépi... aztán olyan szorosan bekötötték h nem tudtam benne normálisan menni, rosszabbul néztem ki mint előtte. Kilépek az ajtón, már hullik is le a fásli, ennyit a rögzítésről. Hazaértünk, szedtem is le, anyum átkötötte, lényegesen jobb most.
Ja, orvoskiskoma mondta még a nővéreknek, hogy hát ilyenkor estefele mennyi gyerek jön... megütik magukat, aztán egyből rohannak a korházba, az ő korában ez nem igy volt. Persze amikor a szülő nem viszi a gyereket a korházba, és valami baja lesz, akkor meg hát miért nem hozták
Kivánom ha valami baja lesz, hasonló elánnal lássák el!
Amúgy meg a tetanuszt állva adták be, amit szintén nem lehetne
Ha már ZX10, gondolkoztam rajta, de az nagy lenne még nekem. ZZR400 vagy ZZR600 lenne, de mindenképpen '93 feletti, hogy tudjam, mennyi benzin van benne Természetesen számít, de még korai ezeken gondolkozni.
Nem is kell kérni, a biztosítóm automatikusan kérdezte, hogy mi volt rajtam, és ezek a dolgok megvanna-e még, a kárbecslőjük majd ezeket is szeretné fotózni. Új motor váráslásába - ha úgy van - úgy kezdek bele, hogy itthon veszem meg, nem akarok a papíroztatással, meg ilyenekkel fáradni.
kutya.,
Köszi, ha van valami kérdésem, és nem zavarom vele, megkeresem! :) Ha nemtudok megegyezni a biztosítóval, akkor arra van biztosítási ügyvédünk, már ajánlotta segítségét. A legjobb egyébként a totálkár lenne. Fognám a kapott összeget, az alkatrészeket eladnám, és abból vennék egy új gépet, természetesen ugyanezt í tipust, mert SZERETEM! Ezért is fájt így látni a zizimet
Igen, a járulékos költség jó biznisz tud lenni ! Nekem 190 körül fizettek az autóra anno, de járulékos költségekre még +150 et ki sikerült alkudni, igaz ahhoz nekem is kellett egy segítő !
Szerintem akkor jársz a legjobban ha kártérítésből veszel kintről egy fasza ugyanilyen motort és ennek apapírjaival jársz azzal OSkan oldják így meg okosba
De a bukót a kabátod meg minden ruha után kérjél kártérítést
Franciaországban, több sávos utakon direkt hagynak helyet a motorosnak. Ha nincs hely, a motoros jelzésképpen az autó tetejére üt, és az mindenféle rossz érzés nélkül arébb fog állni.
Itt? Madzsarországon? Agyonrúgna a (pl. fekete Audi) tulaja!
Hazánkban nekünk nem kedvező a közlekedési morál.
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy határon belül = csak autóval.
Elképesztő, hogy Olaszban, Ausztriában, vagy akár Szlovákban (aki most kint volt, láthatta) milyen előzékenyek a motorosokkal, mennyire segítik a közlekedésünket és figyelnek rájuk.
Rohadjon el ...Felétek több a visszásság, mint úgy általában az országban, de augusztusban jó volt látni, hogy kicsinosodott a vár a városközpont meg az újhelyi nyáribob
Én is tudtam barátnőzni, sőt sokat segített a fájdalmak enyhítésében, mert ugyebár bizonyos nyilvánvaló és nem nyilvánvaló cselekmények endorfint szabadítanak fel
Engem azért keményen megrázott a dolog lelkiekben. Na meg ugyebár a sok kérdés. Meg lehet csinálni? Mennyi idő? Lesz alkatrész? Mit mond a kárfelmérő?
Azon agyaltam, hogy betolom a Kawasaki Miskolchoz (mivel az van közelebb), és megmondom, hogy kezdjenek vele valamit. Persze mindent csináljanak meg, a költség nyilván nem számít, ingyenes téli motorfelújítás.
Bakker, nekem is szerdán volt. Első éjjel énsem tudtam aludni rendesen, még tegnap sem, de barátnőzés azért meg
Nekem szerencsére az anyagi károm elenyésző, csak épp a fizetésem esik ki, és mivel diákként dolgozok, ilyenkor semmi zsetont nem kapok. Egyetemre is úgy vonszoltam be magam
Tegnap voltam este az RMC-be, dehát, nem voltam tőle elragadtatva. Volt egy két jó cucc, tényleg olcsón, de de annyira nem volt nagy választék. Ellenben pár részeg csávónak sikerült egy kisebb balhét csinálni, hogy egy ott parkoló autónak bezúzták a bal első üvegét. Na, mi akkor el is jöttünk. De az esti motorozás miatt megérte kimenni.
Ígértem nappali képeket a gépről, hát íme: