Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis félreértés történt:

A múlt héten általam hiredett (és attix által lefoglalt) csomagtartó NEM TARTALMAZZA a komplett csomagtartó rendszert, csak a MotoDetail RÁCSOT , és a jobb-bal oldali tartóját ami a motor hátsó csomagrögzítő kampójáig tart (tehát a bekötést, csavarokat stb nem tartalmazza!)
A képen bekeretezett részben látható 3db alkatrész az, amit megkapsz ha megveszed.
A másik képen a gyári alkatrész katalógus képe látható (ez ugyanilyen , csak feketében természetesen)

Továbbra is féláron eladó: 5.000.- Ft
én tudok. ha kell küld egy üzit a bbzzkukaccitromail.hu-ra
Nem is rossz ötlet!

Az enyémhez is lenne szervízkönyv? Mert ugye elvileg csak papíron 94-es...

Tud valaki valami letölthetőt adni?
Ezt a service manualt én letöltöttem már régebben.
Látom, van itt felajánlás rendesen ....
Valakinek egy lapozgatós, polcra rakhatós?
De jöhet pdf is....

foldmero@gmail.com -ra
van
Szia!

Is-is.
Hello, nekem van egy. Adatra vagy kíváncsi, vagy csak a polcra kell, hogy jobban aludj? :)
Szia!
En itt bongesztem rola link
Szia!
A fülek kellenének!

Ilyeneket vadászok egy ideje:

Bivi

foldmero@gmail.com
Sziasztok!

Új vagyok még itt, az előbb regisztráltam. Egy '99-es 1100-ast hajtok egy hete. Minden zsír, csak egy user manual kellene hozzá.
Ha valaki tud, segítsen. Előre is köszi.

Bivi
Én ott igazítottam rajta, ahol szemmel láthatóan nem ment fel a dekli peremére. Fúróba befogott kúp csiszolóval alakítottam az alakját, de mivel nekem hegesztve lett már a deklim, ezért a varrás miatt nem tudtam felrakni. De ép deklire szerintem nem kell sokat csiszolni belőle.
Köszi a képeket!

Még annyi lenne a kérdésem, hogy hol kell még finomítani rajta hogy felmenjen a deklire? (és vajon mivel lehet megmunkálni)
Lehet hogy egyszerűbb lenne megrendelni? Ebben tudsz nekem segíteni? Az összeget előre adom természetesen!
Köszi!
Bár hozzáteszem, az ár is sok mindent elárul...
Mert egy 96-os kitűnő állapotban, nem 350
Na ja. De én is bekaptam a horgot, s csak utána tudtam meg, hogy mi a helyzet. Persze jobban is utána olvashattam volna, de ki gondolt volna ilyenre, hogy fiatalítani tudnak rajta...

De azért érdekes, hogy tudták ezt egyáltalán megcsinálni? És tényleg nem bukik ki az eredetvizsgán.
Ne is mondd... anno vagy 10-szer olvastam az itthoni cikket róla
Akkor még nem tudtam, hogy mindenféle hülyeségre ( gyógyszerek, különböző orvosok Saab-jainak törlesztőrészletei stb. ) b@szom majd el a pénzem idén...

Szóval anyagi -és részben egészségügyi- okokból most az ilyen 15EKm/2000EUR túrák ki fognak maradni 1-2 évig nekem
Átbaszás iskolapéldája : ZZR600, 1996-os ( ) , 100 LE-s, eladó... most vagy az eladó teljesen buta hozzá, vagy annak néz minden potenciális vevőt.
( bonus: 15 rugó az eredetvizsga, de simán átmegy az 5-6 évvel meghamisított forgalmival ! Gratulálunk... )
Ja, van rendszám az 1100-on :)
Kutya, Eurobike 2010-et láttad már? Szerinted ez hány km? 10-15 közé saccolom. Akarsz róla beszélni? Elég messze van ahhoz, hogy engem például érdekeljen...
Én lehet átugrok, adj valami elérhetőséget, és akkor megdumáljuk.
Ha valakinek szükségét érzi hogy legyen jogvédelemre (közlekedés, munkaügy,stb), keressen meg bátran! Lehetőleg legyetek előrelátóak és még a "baj" előtt beszéljünk!
h.daniel1975@gmail.com
Írj! Felhívlak!
Első osztályú az aszfalt! Ragad, mint szar a pokróchoz!
Azt tényleg ki lehet bírni. Én csak egyszer mentem rajta, de nem a sajátommal. Gondolom nem egy ring minőségű aszfalt, de azért megéri kimenni?
Eladósorba került neked is a géped?
Kakucs? 13-18h-ig 4000Ft. Ki lehet bírni. Nem árt felhívni őket, hogy szabad-e a pálya, ennyi.