Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,

ingyen van - csak Kawásoknak. De idén már csak két alkalom lesz: az egyik pont most 7-én.
De igen, ugyanaz a KA13-as betét van a ZXR750-ben , mint a 93-tól 600-as ZiZiben.
Ferodo Platinumban ez most 20 körül van párban : ha gondolod lefényképezem (ránézésre 2/3-a - 3/4-e még az állapota) 4E/pár áron szívesen átadom - a fennmaradó 10 rugót megéri nekem, hogy kipróbálhassam a Brembokat...
Ilyenből van nekem is egy példány, de én akármennyire is vékonyítottam az anyagot a fel nem fekvő részeken, hogy sehogy se bírtam felrakni. Jelenleg aprópénztartó tankoláshoz!
Kosz a tippet &rash, ha enyem lesz a koci, remelem ezzel ki tudom javitani.
Errol a megoldasrol hallottam, de meg nem lattam igy, hogy hogy is nez ki.
Kosz!
Meg a motort nem vettem meg, csak erdeklodok, nehogy megszivjam a csavartores miatt. Jovo honap elejen jon haza a nyaralasbol es akkor nezem at, probalom ki a motort. Eddig csak futolag lattam.
Addig meg gyujtogetem az infokat a Zizikrol .
Remelem elobb utobb nekem is lesz egy megkimelt, gondozott zizi
Szia Kutya!

Látom a képek, és videók között, hogy néha-néha rákerültök a Hungaroring pályájára.
Erről tudnál írni, hogy hogy megy? Esetleg árak, mert gondolom nem ingyen engednek fel.
Ime:
jaja, nem óccsó. de sztem 16-20eur körül lesz az ára...
Véletlenül nekem a 7esbe nem lenne jó a betéted?
...Adagolható,mint az olasz krémfagyi ez jóó
Haaaáááeee!
Nem forintot akartál írni? Húbámmeg, akkor lehet, hogy 100(64) € a négy darab kaucsuketwas? Nemsemmi.
Bámmeg, annyian dícsérik már: kezdem bánni hogy olyan sok van még a Ferrodo Platinumon (mingyá' kiveszem és eladom a faszba, még vagy 70% -os ) így még lesz vagy 15ezer Km, mire elfogy, és mehet a Brembo a helyére
Sajnos úriembernek neveltek, így verbálisan nem engedem ki a szellemet

Egyébként respekt és tisztelet a Brembo betétekért, mert ég és föld lett a lassulásélmény Most úgy lehet adagolni, mint az olasz krémfagylaltot
"Haverjaid" hirdetik magukat az alkatrészes totyikban (a pécsi vaslovak ) hogy 'Gyári és utángyártott Kawasaki alkatrészek, kedvező áron'
jó kérdés, nem vok németes. jövő7en ha tudok menni hozzá megkérdezem. Überluftengumipuppen.
Milyen néven találta ? Das GummiBissgetyű für ZZR ?
de lehet 16 EUR/db nem emlékszem.
louis katalógusban talált a szerelőm... kb 25 EUR darabja. nekem is ez a bajom jelenleg.
Mint a képeken láthatod, a bowdenek sem úszták meg: 13 centit kellett módosítani.
A bácsi meghagyta a gyári házat, azt egészítette ki - és gyártott bele hosszabb bowdeneket.

Hihetetlen olcsón melózik: 2.500.- / db volt.
Sziasztok!
A karbisoron van 4 db kis gumi bizgentyű. Tartok tőle, hogy elöregedett, ezért cserélni szeretném.
Hol találok ilyeneket? És kb mennyibe lenne?
köszi
Szia!látom az átalakításnál a fékcsövet kellett cserélni, a bovdenek
felértek az új kormányig?
Kik lehetnek ezek a nagy arcú köcsögök
Unalmamban mit találtam a neten.
Köszönöm!

Várom a képeket!
Estére megkeresem lefényképezem neked, matt fehér, festésre kész.