Sziasztok.Megoldodott a töltés problémám tökéletes lett a ZIZIM.Közben azt szeretném megkérdezni hogy egy lánc meg egy első hátsó fogaskerék mennyibe fájna az 1100-be.Válaszodat előre is köszönöm.Zoli
Ja...
szállás árak teljesen változóak, egyébként szerintem olcsó.
A kempingeket meg nem tudnám mondani, mert 7 fővel házat béreltünk. Az volt 75 euro/8nap/fő + 1,5 euro reg.díj + 0,6 euro turisztikai adó/nap.
Autóval voltam, 8 napot.
Az árak igen húzosak, bár végig a szigeten voltunk, így elképzelhető, hogy máshol olcsóbb. Ettől függetlenül egy nyaralásnál nem hinném, hogy ez kell, hogy számítson. Néhány példa: egy pizza 50 kn-től kezdődik (1kn=38 Ft), egy ásványvíz boltban 12 kn (üdítők még drágábbak), egy croassant 8 kn, egy vacsora kb. 80-100 kn/fő.
Autópálya végig a Krk szigetig 35+52 kn (autós, motoros árak ugyan azok a pályán).
A nyelv beszélésében ne bízz, inkább számoljatok bőven, hogy ki tudjatok fizetni egy esetleges "rendőrségi adót" is! A rendőrök jól beszéltek angolul/németül, de azzal sem mentünk semmire. A kiutazás előtt is már felhívták a figyelmünket erre a (sajnos) szokványos dologra, amit persze nem hittem el, de valóban valós probléma.
Így van: aya-val az üzenőfalon még az eredeti hír mellé is ezt feszegettük (hiszen elképzelhetetlen, hogy pénzt 'adjanak vissza', főleg most)
Gyorsan kibújt a szög a zsákból... azoknak nem lesz évente ZK, akiknek eleve nem kellett...
Mivel mentél? Autó vagy motor?
Én abban reménykedem hogy a nyelvet beszélem, így jobban le tudom majd alkudni .
Krk nekünk kiesik, mi Senj-től kezdjük a partot követni.
Árak? Szállásárak?
bejövős! Z750 teszt óta érzem, hogy magaskormányon otthon vagyok.
jaja németek nem szarakodnak, nem is értem nálunk miért kell szenvedni a csutkákkal...
Vagány: rendesen bánom hogy csak most -kényszerből- alakítottam át.
Pályán és a túrákon is hatalmas hasznát vettem volna egy ilyen kormánynak - már értem miért olyan népszerű ez németeknél meg franciában .
Sziasztok!
Megjártam Horvátországot.
Óvatosan, gatyát felkötni:
- rengeteg az indokolatlan sebességkorlátozás
- ezeket a legtöbbször fel sem oldják
- az autópályán (is) - látszólag a semmire - rendkívül hirtelen megáll a forgalom, majd olyan hirtelen el is indul
- a rendőrök szemétkednek: városon kívül 60-as tábla, majd kereszteződés. Azt követően mértek be 87-el, majd állították, hogy gyorsan mentem. Az útlevelem elvették, amíg nem fizettem. 500 kn-ról lealkudtam 300-ra, miközben folyamatosan a szemembe röhögtek.
A táj egyébként fantasztikus! Javaslom, hogy 1 napot töltsetek el Krk szigetén is. Folyamatos szerpentinek, szűk, hangulatos, jó minőségű utak. Ha gondoljátok, szívesen elmondom ott hol, mit érdemes megnézni, melyik utakon menni.
Laza a sztori, de biztos lehetsz benne, hogy nem ez az általános futásteljesítmény. Tizenhat év alatt sokminden történik és a javítás sem új alkatrészekkel történt. Az egyik 1100-asommal 70 ezret mentem és volt egy olyan periódus is, amikor 20 ezer kilométeren keresztül nem ellenőriztem és cseréltem olajat. Főtengely oda is lett, utána megcsináltattam és 7000 km megtétele után eladtam úgy, hogy tudott róla a vevő.
Ha egyáltalán foglalkoznak az üggyel, el fogják mondani, hogy minden rendszernek megvan a leggyengébb pontja. Elmondják továbbá, hogy szívesen megnéznék a szervizkönyvet. Harmadrészt meg közlik, hogy vedd meg az új ZZR-t, azért fejlesztették tovább, hogy megszűntessék a hibákat.
Beleviszel a rosszba A probléma az, hogy nem látok semmilyen akadályt (távolság nem számít igazi túrázóknak ) és felpiszkáltad a fejem ezzel a kezdő csoporttal....Ráadásul hazafelé útbaesett a nyugat mecsek
Szóval szerintem kérek arra a napra szabit, felgumipókozom az asszonyt, aztán jöhet a mehet
Jó volt újra összefutni: az aug.7 -et meg gondold át.
Ha távolság a gond, megoldjuk úgy, hogy Ring itt alszol Dunában - így nem kell éjszaka hazamotorozni ( plusz szombaton ráismételhetünk egy túrával itt a környéken )
Zsíír!
Köszi!