yess-yess, az megvan thx, csak most aprób feszszabályzós meg szelepfedél-tömítés problémák merültek fel, azt orvosolják a Kawa-szakik (jaaaaj, szóvicc rulez)
elvileg szerda-csüt kész, és akkor pénteken én is ringelek.
( ööö...bár most jön valami ZÉS vagy mi a bánat...azok meg mennek mint az ördög...Lehet hogy le is maradok majd tőle...vagy mittomén ööö...Bitu...ne üss meg )
Ha gondoljátok, összeírjuk a listát (ki jönne) és közösen is kigurulhatunk a Ringre.
Mi innen Dunából indulunk, 16h - kor.
Útvonal : M6 - MO - M7 - Bp. Szentendrei út - M3 - Ring.
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
4, ZizZeR: igyekszem kinézni, de biztos, hogy moci nélkül
5. Bituman (mert 1/3-ad részt én is ZZR-es vagyok)
6,Peeter
7,
Én valószínűleg kint csatlakozok hozzátok, mert nekem a régi 3-ason közelebb van a Ring, és 5 km-re felesleges matricát vennem.
Kb. mikorra értek ki?
Hali!
Ritkán, de lehet.
A fórumot mindig olvasom, csak ritkán írok.
Valszeg mennem kell tovább még aznap este Kecskemétre, így nem kockáztatok. Lehet, hogy motorral megyek, de most a pályát biztosan hanyagolni fogom.
Mi van a vizsgáztatással? Sikerült?
Csak azért kérdeztem, mert van egy hál istennek feleslegessé vált XL-es Shox Norfolk protektoros cordura nadrágom azt három sörért odaadtam volna De az csak 175 centis ámbörig kompatibilis....
Akarom kérdezni még, hogy valami táskaszerűség lesz-e nálad, mert áll a konyhámban egy kutya feliratú szatyor két üveg vörössel, és végre oddadnám. Eleget érleltem már
Előre is köszi ,
de mindegy. Tényleg még szervizben van a moci, és nem hinném, hogy kész lesz. Valamint elnézve a ti szépségeiteket, én igen kis kismiska lennék ott.
Nagyon le van strapálva a gépem esztétikailag. De legalább OCCSÓ vót, és lesz mit bütykölni, szépíteni a télen. Már így is rengeteg ötletem van, és tavasszal egy gyönyörűség gurul ki a garázsból...
Én mindig cordurában voltam: ha a videót megnézed a pályaestről, a tömeget lassan engedik ki, szokták nézni a zárt ruházatot ( ne edzőcipőben legyen, legyen rajta kesztyű stb )
Én szerintem "doboztalan" leszek, nincs mit cipelnem ( ha csak DUB nem szól addig a kipu miatt, meg Alkesz24 a rács miatt... DE UGYE SZÓÓÓÓL ).
Tehát eddig:
"...2oo9.aug7. - Esti Kawa motorozás a Ringen !
Ha gondoljátok, összeírjuk a listát (ki jönne) és közösen is kigurulhatunk a Ringre.
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
6,
7,
Azt ismerem arravisz az út a Láng autó felé :D A héten azért megkérdezek egy ismerőst, hogy milyen szokott lenni a szentendrei út pénteken, oszt majd megosztom az infót. de nem bonyolult az út, főleg ha az ember előre ismeri a sávváltásokat. Gondolom a kufferekkel te sem fogsz cikázni a kocsisorok között
Akkor ezt most Rád bízom - arra még nem jártam (vagyis jártam, de a Ringre még nem mentem arra) mindig jól jön az új infó.
Valahol a bevezetőn akkor összefutunk a többiekkel, aztán Go !
( Újvárosból, a külső ÖMV kútról lesz a Start - a 6-os főútról a "Dunaújváros-Vasútállomás" táblánál kell bejönnöd, és azon az úton kb. 400m múlva van jobbkézre a kút, a belvárosba be sem kell jönni. )
A másik út, amin szoktam még menni az a 6-os fel Érdig, ott fel az M7-re és át a Moszkváig ott fel az M0 északi hídig a Szentendrein, és már ott is az M3, kamera meg sehol
Nekem mindegy melyik lesz, mert úgy is akarok visszafelére pályamatricát venni
Egyszerűbb, de a kib..ott sok kamera miatt, az a kb 50-60 km-es kis karika, végig 80-as korlátozással az elég zsibbasztó.
Akkor már inkább bent pesten kicsit tolakodni a Fradi pálya-Puskás Stadion között, a többi az már nem vészes.
Egyébként az M6/M3-at támogatom, sokkal jobb mint a sima 6+fóti megoldás: bőven megéri azt a párszáz forintot.
Sziasztok, most beszéltem Áronnal, úgy néz ki, az én vasam is meglesz péntekre
Nem tudom, milyen útvonalon haladtok majd Ringre, de én a Lágymányosi híd pesti oldalán dolgozom, szóval ha itt keltek át a nagy vízen , itt tudnék hozzátok csapódni.
Hát erre mondta egy ismerősöm, hogy aki azt mondja, hogy ezt a 750-est kimotorozta, az vagy hülye vagy hazudik...
Túránál olyan kezes-testes-dög a súlya miatt nem fújja le a szél az útról, de ez a súly a kigyorsításnál hamar eltűnik valahova Egy darabig élvezhető, aztán jön a hátbavágós rész
Én meg úgy vagyok vele, hogy még lélegeznék pár évig
"..4000km ezzel a motorral még ismerkedésre sem elég..."
Amikor a ZZR-t vettem, a kereskedő mesélte: " Behozta a srác a gépet, hogy számoljuk be egy Z1000-be. Robogó után vette anno a 600-ast, de azt mondta egy év alatt teljesen "kinőtte" , kell már neki az ezres.
A hátsó gumi meg csont lekopva középen - szélén tele szőrrel "
elvileg szerda-csüt kész, és akkor pénteken én is ringelek.
( ööö...bár most jön valami ZÉS vagy mi a bánat...azok meg mennek mint az ördög...Lehet hogy le is maradok majd tőle...vagy mittomén ööö...Bitu...ne üss meg )
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
4, ZizZeR
6,Peeter
7,
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
6,Peeter
7,
Én valószínűleg kint csatlakozok hozzátok, mert nekem a régi 3-ason közelebb van a Ring, és 5 km-re felesleges matricát vennem.
Kb. mikorra értek ki?
Ritkán, de lehet.
A fórumot mindig olvasom, csak ritkán írok.
Valszeg mennem kell tovább még aznap este Kecskemétre, így nem kockáztatok. Lehet, hogy motorral megyek, de most a pályát biztosan hanyagolni fogom.
Mi van a vizsgáztatással? Sikerült?
Csak azért kérdeztem, mert van egy hál istennek feleslegessé vált XL-es Shox Norfolk protektoros cordura nadrágom azt három sörért odaadtam volna De az csak 175 centis ámbörig kompatibilis....
Előre is köszi ,
de mindegy. Tényleg még szervizben van a moci, és nem hinném, hogy kész lesz. Valamint elnézve a ti szépségeiteket, én igen kis kismiska lennék ott.
Nagyon le van strapálva a gépem esztétikailag. De legalább OCCSÓ vót, és lesz mit bütykölni, szépíteni a télen. Már így is rengeteg ötletem van, és tavasszal egy gyönyörűség gurul ki a garázsból...
A bakancs, kesztyű megvan, meg a bukó, de a többi...
Mindegy, hisz még mindig szerelőnél van a motor...
Komolyan véve: zárt bőrruházatot ír a szabályzat, de a kordura még belefér
Csak mert még nem vettem motoros kabátot, ill nadrágot. Csak apránként...
Tehát eddig:
"...2oo9.aug7. - Esti Kawa motorozás a Ringen !
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
6,
7,
Valahol a bevezetőn akkor összefutunk a többiekkel, aztán Go !
( Újvárosból, a külső ÖMV kútról lesz a Start - a 6-os főútról a "Dunaújváros-Vasútállomás" táblánál kell bejönnöd, és azon az úton kb. 400m múlva van jobbkézre a kút, a belvárosba be sem kell jönni. )
Nekem mindegy melyik lesz, mert úgy is akarok visszafelére pályamatricát venni
Akkor már inkább bent pesten kicsit tolakodni a Fradi pálya-Puskás Stadion között, a többi az már nem vészes.
Egyébként az M6/M3-at támogatom, sokkal jobb mint a sima 6+fóti megoldás: bőven megéri azt a párszáz forintot.
Áronnál megvan a számom - mentsd el, és összebeszélünk pénteken !
Nem tudom, milyen útvonalon haladtok majd Ringre, de én a Lágymányosi híd pesti oldalán dolgozom, szóval ha itt keltek át a nagy vízen , itt tudnék hozzátok csapódni.
Túránál olyan kezes-testes-dög a súlya miatt nem fújja le a szél az útról, de ez a súly a kigyorsításnál hamar eltűnik valahova Egy darabig élvezhető, aztán jön a hátbavágós rész
Én meg úgy vagyok vele, hogy még lélegeznék pár évig
Amikor a ZZR-t vettem, a kereskedő mesélte: " Behozta a srác a gépet, hogy számoljuk be egy Z1000-be. Robogó után vette anno a 600-ast, de azt mondta egy év alatt teljesen "kinőtte" , kell már neki az ezres.
A hátsó gumi meg csont lekopva középen - szélén tele szőrrel "