Elvileg ugyanaz a nickname, sztem igen.
Ha gondolod van egy üvegszállásom, egy félig sikerült minta fém betéttel. Kicsit meg kell belűről munkálni, hogy passzoljon.
Csak sajnos kiszakadt a blokkbol a menet resz, meg egz darab is
Most jelenleg nem szivarog, de majd attol felef, idovel a rezres miatt, bajom lesz vele
Én mindent szériában hagytam a csomagtartón (mivel doboz tetejére került nekem, nem volt konzol problémám vele - csak feldobtam 4 imbusszal. )
A csomagtartó 4 lába belülről M6 menetes, így elegánsan, alulról fel lehet fogatni. Kívülről olyan, mintha csak rá lenne téve egy tartóra, minden kötés nélkül.
A kis dekli alatt a gyujtás elosztó, érzékelő stb. van szoval itt kapja a jelet mikor ciritson. Egy kis olaj átszivárog ez természetes ha be tudod ragasztani az osztósíkot és nem folyik szerintem nem baj meg lehet menet javitózni is
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, a 600-as zzr-en jobb oldalon, a kisebbik dekli alatt a motornal, mi van? Van ott olaj alatta?
Mert egyik motornal le van torve az egyik rogzito csavarja (ki van szakadva a tocsavar is a blokkbol). Igy csak 3 csavar fogja.
Nagy baj?
Kicsit előrébb ha olvasol gdebrecenig néven fut egy srác csinált doboztartó konzolokat magának esetleg kérdezd meg őt, nekem ígérte hogy megcsinálja jó áron, ha lemegyek hozzá pár óra alatt. Csak nekem még kell egy fém platni a dobozomhoz és sehol nem kapok.
Mivel nem szép káromkodni nyilvános fórumban igyekszem nem tenni, de a KÉletbe nem tudja megcsinálni a doboz tartókat a srác. Csúsztam egy hetet mivel nem hozták a dobozokat, nekem kellett elmennem a végén, most meg egy hét hitegetés után nem tudja garantálni h kész lenne 3-ig.
A lényeg, tud valaki segíteni, le kéne másoltatni Kutya oldal táska rögzítőit, egy olyan mester - szerelő kellene aki ezt vállalná és meg is csinálná! Persze itt valahol Kutya vagy az én "környékembe" (50-70km körzet)?
Végképp eldőlt, a 2 doboz és a tanktáska marad - így a többi csomagtartó, csomagrögzítő feleslegessé vált :
- A képen látható Moto Detail csomagtartó rács: 35 EUR -ba kerül újonnan. A motoron 4 éve van fent, de fizikailag csak egyszer volt használva.
20EUR/5.000.- FT áron vihető.
- ZZR400-600-1100 csomagrögzítő fülek, gyári. Még a 4oo-asról maradt : 1.000.- / db
Kívülről mennyire látszik hogy csak félig sikerült?
Belül majdnem mindegy...