Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó ötlet: csütörtökön beviszem én is ide, hátha... sima kulcsmásolóhoz vitted ?
Elvittem a kulcsoshoz az egyik dobozt a másik kulcsával hogy ahhoz igazítsa (a harmadik sajnos még Bicskén van a középkonzol reményében ). Holnap 9:00-ra kész, így a két oldaldoboz már MONOKEY lesz (lenne). Pénteken meg elviszem neki a harmadikat is és akkor mind három egy kulcsosra állítva .
Hát NAGYON fasza én el is jönnék legvalszeg holnap érte, de úgy is beszélünk.
A "lemásoláshoz" (mint ma kiderült) kell hogy ott legyen a motor is : gyakorlatilag a 4 bekötési pontból, csak egy (!) volt egészen méretpontos, a többiben mindbe' volt 1-2-3 mm eltérés... pedig a régi, motoron lévő alapján készült !

Szóval a felpróbálásból, egy 2-3 órás feltesz/mér/levesz/igazít művelet lett.

De már a fényezőben van a konzolod, sztem holnap estére kész lesz !
Ok, írj egy mailt - címem az adatlapon !

vagy : 30-9758-hathétnyolc
Épp ezen vagyok, Kutya segítségével. Milyen csomagtartókra gondoltál. Koffer vagy szövet?
Ha szövet akkor a Louis-ban lévő Moto-Detail szövet szet (2xoldal+henger). Ha koffer, kemény, akkor úgyszintén a Moto-Detail (ár/minőség nagyon jó) 42 vagy 44 litereseit (Kutyának és nekem is ez van-lesz, képeket róluk nézz vissza a fórumba múlt heti üzenetek között). A 42 Lt-esekhez van konzol is (rögzítő lap) és most a Louis-ban 60 euró/db a 44 lt -hez külön kell venni lapot és így kb 80-90 euró/db.
Körbe tartó konzolt meg most "másoltatom" le a Kutyáét, ha nem sürgős akkor visszajöve az Adriai túránkról odaadom lemásold magadnak.
esetleg ha tudnátok segíteni hogykéne a 600 ast körbr körbr csomagtartózni azt megköszönném
PEETER te meg kabbe
sziasztok
kutya.. engem ez a csomagtarto dolog érdekelne..
Itt van, jöhetsz bármikor 9:00 és 18:00 között, ha én nem vagyok bent, akkor az íróasztalomon van.
Még nem: most kaptam egyik barátomtól ezt a 'Yo' nevű genyót 3-4 ízben, azt erőltetem , és még nem unom - de jó is hogy mondod.
Itt lakik a szomszédban a sárkányfűárus, reggel nem felejtek el rákérdezni nála.
Apropó pia, vettél ROIBOSS teát?
Sziasztok!

A '91-es 400-as ZZR-nek (Japán belpiacos) a fesszabályzója milyen? Amibe csoki megy, vagy amiből csoki jön ki?

Valami gyanús a vezetékeléssel nekem, ugyanis már két fesszabályzót vágott ki ez a sz*r
Mit is mondjak ?

KURVA JÓL HANGZIK !
Köszi!

Napközben beugranék vmikor amikor jó neked!
Előtte csörgök!
Csörögj előtte vagy email (adatlapomon)! Otthon van, ha napközbe jössz akkor be hozom a munkahelyre, ahol voltál már, ha meg este akkor majd megadom a címet.
Én FBS-t használtam, ahogy DuB is írta... Nekem úgy kellet lefeszegetni a dekliről, mielőtt vittem hegeszteni.
Ezen én is csodálkoztam, ugyanis már fölrakásnál is rászorult rendesen, a szilikon csak még jobban rögzítette. Csütörtök este volt egy kis döntögetés meg két személlyel autópálya, nem is rémlik mikor és hogyan vált le csak otthon a garázsban mikor rendberaktam vettem észre. Mondjuk marha meleg volt és hát a pályán sem csak 130-al mentünk, inkább 50-el többel...
De a blokk normál hőmérsékleten volt, a hűtővíz rendben, nem tudom mi történhetett. A lábammal nem rugdostam, nem csúszott a motor, hogy terhelve legyen. Másnál ez már jó szolgálatot tett, és én is inkább áldoznék rá, mert mindíg ilyenkor történik baj... Murphy szerint...
Hozok neked cserébe a beígért Cabernet meg satyakot .
hőtűrő szilikonragasztóval. a cellux nem jó
Csak azt nem értem hogyan sikerült elveszíteni? Többen rendeltünk anno ilyen dekli védőt. Mivel raktad fel hogy leesett?
És mivel rakta fel az akinek ezidáig még nem esett le?
Sleeper Pösti és már volt nálam .
khmm...holnap este le kell vinnem a motort Földvárra.

Valami "méretpróba" vagy micsoda...nem is értem
Eljössz érte.
http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/ Azt hiszem nem sikerült innen is letöldheted csak egy üzit kell nekik küldeni
Kösz Peeter a választ!
tHUNder! Akkor lehet tennék egy kísérletet a deklivel!
Hogyan tudjuk lebonyolítani?