Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem, igyekszem majd így mint Te "megoldatni". A két "helyzetű" megoldásod tetszik, hogy lehessen előrébb tolni ha nincs benzintyúk és hátrébb ha van. Kicsit aggaszt az indexek láthatósága, de arról majd utána gondolkodok.
Nagy vagy faszi !

Dobozaid Neked is ilyen magasságban lesznek ?
Megkaptam a pénzt, mind hármatoktól.
Megjöttem Bécsbű, megvannak a kufferek meg a satyakod is Kutya :)
Olyan ronda vagyok vele (nem gondoltam hogy ezt lehet még fokozni, de ez a satyak csodát tesz velem ) lehet nem adom oda .
Na jó, ha következő Louisba utazó hoz nekem is akkor igen .
Szia! Megkaptam a kulcstartót tegnap Remélem Te is a pénzt .
Köszi
Ok, akkor hétfőn megbeszéljük.
Ha azt mondod: kell majd valamikor (mondjuk 100% hogy augusztusban kell) akkor félrerakom, semmi gond.
Szerintem az önindító fogaskereke a ludas, összeakad valahogy a főtengellyel, vagy nemtudommitforgat.

Ami a miskolci szervizt illeti, szerintem kérdezz egy (két) környékbeli régi motorost, tud-e egy megbízható helyet. Budapesten tudok, de azzal nem vagy előrébb.
Az attól függ többek között, hogy meddig tudod félretenni.
Hétfőig azért mindenképpen várjunk, akkor már én is jobban átlátom a dolgaimat.
Köszi.
nekem frankon megcsinálták azota az van fent de még mindig levegösss......
a telon a navigágicoban butitott verzioban volt fent ausztria azért nem vette de a pda már viszi szoval nem is én vagyok a béna ........ jo éjt mindenkinek és kösz a segitséget csáó
melyik két címet?
jaaaaa az üzletek?

Giga Store
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30

Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 20.00 Uhr
Samstag 9.00 bis 18.00 Uhr

FunShop

Triester Straße 258
A-1230 Wien-Süd
Tel. (0043) 1-698 66 33
Fax (0043) 1-698 66 33 30

Öffnungszeiten
Mo.-Fr. 9.00 bis 20.00 Uhr
Samstag 9.00 bis 18.00 Uhr
Mire is kell a "mémeth" nyelv Neked ?

Ott a plexi, ha ez a füstszínű jön be, arról én is tudok (felszerelt) képet mutatni holnap.

Olcsó, szép, jó: mi kell még ?
Voltam én is a "targoncásnál" fékcsövet gyártatni.

Ne erőltesd - én egyet elkészítettem próbaképp, de fos. Fel lehet gányolni a motorra, de nem lesz jó.

Marad a fém fékcső - ez meg arra jó, hogy fehérvárig elguruljak vele (ott készítik a flexifém fékcsövemet)
faszom a nemeth nyelvbe mi a cime thunder ha benyomnád a 2 cimet hálás köszönet
igazábol én a bubos füst szinüt szeretném :) remélem kapok holnap meg egy pár aproságot a zzr-hez :D
Passz, csak a füstszínűt láttuk. Kutyának van

Más, tudom nem ide való talán, de ZZR-re tökéletes szövet szett eladnám, vadi új (1x rövid úton kipróbáltam), 20 eFt:

kösz a fekete az nem is látszik át?
www.ebay.com - "windscreen zzr 600"

230357836405 - 35 USD (fehér)
260448154252 - 30 USD (fekete)
260445729208 - 35 USD (füstös)

árak bruttó szállítással és nélkülem ! (1993-2006)
10 percet adjál, pötyögöm épp be a címeket (louis és hein gericke)
This listing (230283972947) has been removed or is no longer available. Please make sure you entered the right item number.
If the listing was removed by eBay, consider it canceled. Note: Listings that have ended more than 90 days ago will no longer appear on eBay.

szoval hogyan vannémetul a plexi mert én mindig angolos voltam
Drága barátom, harmadszorra: nézz vissza két hete Kutyával nézegetett plexiket és válassz! Segítek, de nézz vissza és válassz!
nézd menni akar elemgyek vele 12 kor indulunk tatabányárol ha nem akkor marad az ebay
van ott most fent plexi segits már ha enyire benne vagy!
Biztos hogy van raktáron is? Most már sajnos késő megkérdezni :(
Holnap délelőtt kérdezd meg mind kettőbe!
miért louisban ahogy nézem 20000 a plexi! holnap délben indulunk mert a csajnak kell sisak meg dzseki ha már ottvagyok nézek egy plexit is....