Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyazzzz.. rash, .. meg a vegen elkelsz.
Szia Kutya!
Augusztusban lejár a vizsgám, érdekelne ez az olcsó egyszerű hely, ha nem fórum téma akkor adj számot és felhívlak.

Más.
Az a vörös igazán jó!

Úgy olvastam újra mocizol. Gratula a sikeres gyógyuláshoz bár azt is olvastam még nem teljes a gyógyulás, de csak így tovább
Motordoktor-nál, óvárosban.
Hidd el, egyikőnk sem "saját akaratból" csúszott ki-ki saját baromságából (velem az élen ) , vagy más hülyesége okán.

Műszakilag legyen rendbe' , a többi egyelőre rá is ér. Hol van szervizben ?
köszi a válaszokat. Azért kicsit rosszul esett... De mindegy.

Amúgy ez a moci is le van lakva, csillaggarázsa lehetett, de első motornak vettem, így ha netán elcsúszok, nem kell szitkozódni, hogy hazavágtam az idomokat... Persze nem áll szándékomban csúszkálni..
Te épp beszállítót keres a NASA "Olyan nincs, hogy nincs" jeigére. Nem jelentkezel?

Az ember aki mindenre tud megoldást!
fasza - már csak egy vörös barátnő hiányzik, aki hasonlóan gömbölyded mint a Kawa, és szereti a ZZR-eket !

( khhmm...én ismerek egy ilyet )
Ok! Márciusban szólok akkor jár le a műszaki

Mivel én még mazsola vagyok most éppen a kresz vizsga időpontjára várok . Ezzel is annyira tele a karburátorom, 12 éve van b-s jogsim, végig hallgattam ugyanazt a kreszt, mosmegmár lassan egy hete arra várok, hogy megmondják mikor mehetek vizsgázni, ami meg színtén még vagy 2 hét húdemérgesvagyok!
Zizi meg ott kérlel a garázsban, hogy mennyünkmááár...
Hubakker, ennek biztos h itt a helye?
Asszem látszik a szinátmenet, de majd a Kawa mellé is odaállok pózolni
A motorodat már unjuk !

Képet a másik vörösről, AZONNAL !
Legközelebb szólj, ha műsz.vizsga bajod van : itt a gyors/eccerű segítség a közelben !
Igazából a fiatalítással még szarabbul is árunk a teljesítmény adózás miatt.
Jelentem magamra öltöttem a motorom szinét, eddig csak a hátizsákom, övtáskám, kabátom, kesztyűm, bukóm, meg a motorom volt vörös, most már a bőrömről is elmondhatom Most ez miatt nemtudok motorozni sem, mert befosok ha feleszem a bőrnacit, és mozgok benne
Lehet lemosom a kis dögöt csak hogy foglalkozhassak vele.
Köszi kutya.!

ez így nagyon jól hangzik

márcsak a közlekedésfelügyeletnek kell összekapnia magát, botrány mennyit kell várni 1 vizsga időpontra

Ma a nevemre vettem Zizit ű
Így van: épp Rammstein tapasztalta meg, hogy egy sport(os) motornál mennyire nem a kor számít !

Megnézett sok 3-4 éves gépet, és mind iszonyat le volt lakva (nyilván, ezért is adták el ilyen fiatalon)
Amit vett CBR-t meg 11 éves elmúlt, de valós 22000 km-el, és tényleg patika állapotban.

Szóval ez a 2-3 év igazán nem oszt. Max. egy alkupozíció vételnél, hogy melyik modell is pontosan a gép. ( az első szériának voltak hátsó rugóstag nyűgjei, igaz ezt a másodiknál is csak részben tudták orvosolni. )
Nos a légbeömlő miatt mondták, hogy ez 90-91-es lehet

Akkor tényleg az :(

Nem baj, akkor is az enyém :)
Ennyiért más hasonló méretű, márkás dobozt is kapsz: pl. ilyet !
A 93-asnak már gömbölyű a hátsó indexe és lámpája.
Valamint elöl a lámpa alatt található a ZZR-ekre jellemző kettős RamAir nyílás.
mi a véleményetek erről a dobozról?

http://www.vatera.hu/univerzal...
És akkor mit nézzek? Milyen kocka hátulja?
Képet tudsz feltenne erről, s arról?
nos ez nem túl jó hír...
Ha ZZR400-ad van, akkor belpiacos. Nem forgalmazták európában.

Ha 94-es a forgalmi, de a "kocka" hátulja van még, akkor a szokásos Magyar átbaszás: behozatalkor pofátlanul fiatalítottak rajta 2-3 évet. Nem egyedi eset, mindegyikkel ezt teszik - de azért az ritka barom, aki ilyen módon hamisítja meg a forgalmit, hogy már másik kinézetű gépet jelent az új évjárat...

( az én 400 asom is 95/97 -es volt )
Sziasztok!

Nos lehet, hülyeséget kérdezek, de...

Szóval honnan lehet megtudni, hogy belpiacos motorról van szó?

Eddig senki sem mondta, hogy az, de az ellenkezőjét se. Vagy a szerelő már reklamált volna?

Valamint hogy lehet, hogy a motor 94-es, de a köntöse a 90-91-es széria? Az előző tulaj barkácsolhatta rá? Nekem nem volt feltűnő, csak a szerelő említette meg, hogy furcsa...
Hívd fel Áront - szerintem helyben meg tudod várni ha bejelentkezel, és az áraikkal sem volt még soha bajom.
( a fej-oldalidomon kívül minden le volt bontva a motorról, az összes bowdent és a fékcsöveket kellett befűzni, fékolajat cserélni és felépíteni a motort: 10 rugó volt összesen, szerintem nem volt sok. )
Köszi kutya.!

egyébként mennyibe fáj egy ilyen műtét kb. ? Illetve meddig kell megválnom a ZiZitől?
uhhh! Ez elsőre tömény volt

egyenlőre nem vagyok magaszaki még, de látom ki kell képeznem magam. csecsemő koromban rengeteget szereltem a babettám, meg a simsonom, meg pár autó is megfordult a kezeim között, de mostanában ( kb 8éve) nem nagyon szerelgetek, szal vissza kell rázódnom.
Köszi mindenesetre a segítséget, lehet szavadon foglak, és nyaggatlak még