Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Fájó szível de sajnos anyagi okok miatt meg kell válnom szeretett motoromtól. Végig Áronnál szereltedtem nálla lett átépitetve tehát nincs összegányolva.
Jól nyomod a bálnával!
Ott hogy működik a rendszer, hogy lehessen motorozni rajta? Mennyibe kerül?
Most szerelőnél van a motor. Megvárom a szaki véleményét. Aztán ha kell hívom a bajaiakat.
Tegnap voltunk Kakucson!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Fogalmam sincs. Én már vagy március óta nem beszéltem velem, meg nem is voltam nála.
Holnap Siófokra gurulna valaki? Indulás 10:00-körül?
Meglátogatnám RamAir kollégát, Adria túra megbeszélés céljából
*tombat! nem thomass
ja ez az! nekem 3 van már bontóból 8ezerért.
tomass kérdezd meg az Alkatrészekben a Sugótól, lehet van még nekik. de csak jó állapotút vegyél, mert ha az is ugyanolyan öreg, mint amid van, akkor szarnak a pofon esete...
Peeter, nem tudom voltál e mostanában, de Dani él még?
Ez tök jó ötlet, de befér a helyére? Mert ha jól emlékszem a segédváz nyúlványa pont mögötte van...
Szerintem keresd meg Peppe1000-et itt a fórumon, vagy az AirbrushFehérvár-os honlapon.

Vagyány lenne egy ilyen fényezés, de a matricák helyett kicsit elmosódott, airbrush átmenetekkel

( jah: készüljetek - tegnap a garázsban pakolásztam...találtam valamit. A motorépítés korántsem ért véget )
Nemnem... az sokkal előbb volt.
Anyám -buta módon- 6 évesen meglepett a "Drapál" könyvvel...azóta nincs megállás - az első strandkorlát-kék Komártól töretlen volt az út felfelé
Azt hiszem Nálad akkor gurult el valami véglegesen
Hogyan lehet pont ilyen festést összehozni? Tavasszal lazán bevállalnám.

Egyébként a mai nap nagyon rossz;

- Meghalt a fesszabályzóm (racsidepós darab, valószínűleg visszacseréltetem, mert a kezdetek óta gyenge áramot adott)
- Most már nem csak csökkent teljesítménnyel megy az egyik henger, hanem egyáltalán néha (ált. üzemhőmérsékletig) nem megy.
Nálam is így kezdődött: 2002 tavaszán Ez volt a nap képe a BikePics-en.

Akkor eldöntöttem, hogy kell egy ilyen szín a kis ZiZire ( akkor még az új 600 -as elérhetetlen volt: 1,9Millát kellett volna a kicsire rádobnom )
Két évig nézegettem a hirdetéseket: de semmi.
Végül már lemondtam róla. Próbálgattam mindenféle fost ( CBF600, DL650 stb ) de a ZZR után elég halvérű volt mind.
Aztán egyszer a szemetesben(!) volt egy hirdetési újság, és ott volt a gépem: 1.4oo-ért, másfél évesen, 3900 Km-el.

Nem volt kérdés..aznap éjjel -2 fokban hoztam haza Debrecenből lábon
kutya, egyszer sok pénzem lesz, ilyen festést csináltatok.

Nagyon bejövős! :
Forróbb napokra:
Nem: 14 újban a KÉT pár.
Ez most ahogy kinéz (d.u. rakok fel képet) futott nálam kb. 6 ezret, de max. 1/4-e fogyott el... szóval még sokat elmegy. (ami előtte benne volt gyári, azt vettem ki 24-25 ezer körül, de annyi anyag volt még rajta, hogy 6ezerért eladtam szerdán...)

Szóval ha így Ok, akkor félreteszem Neked - magamnak meg iderendelem a Brembokat.
Nagyon köszönöm, remélem édesapádnak ez nem lesz túl nagy nyűg!

Akkor ez az amit keres duß? Még két nevet találtam rá:
Vergaser-Ansaugstutzen és Ansauggummis.
Ha igen akkor komolyan 100 euró a szet, lehet használtba is találni.
Ha ez az akkor az ebay.de -n keressetek rá és a megfelelő évjáratra
vigyázzatok aztán megbeszéljük privibe hogy "vadásszuk 2 le, ha kell.
13-14/pár az új ára? 4/pár pedig a Tiéd? Nem vagyok korlátolt ,de ha ennyi és még 10000km-t elmegy,akkor naná kell Meg persze,ha jó a zxr-be is Csak elfogyott a lém erre a hónapra...fizetés 3-án.Tudsz várni addig?Mert akkor tedd el a polcra és beszélünk akkor
Ez a szívócsonk. (ennek nem 25EUR darabja...sajnos )

( szolgálati: megvettem az alu konzoljaidat, és lebontottam a motorról a a csöveket: délután már a műhelyben lesz ! )
Nem ez a kérdéses alkatrész?
Ansaugstutzen
Ez fantasztikus túra lehetett! Sajna nekem idénre lecsengett a motorozás, de a véleményeknek fejet hajtva, rendbetetetem ismét a zizimet, és remélem egyszer méltó tagja lehetek a zzr-fan klubnak. Nagyon szeretnék egy hasonló túrán részt venni. Amíg pedig itthon tömöm a malacperselyem, nektek sok-sok kirándulást kívánok, széles utakkal!
Bocs: most néztem meg a friss árakat - mióta én megvettem (2oo7) eléggé lement az ára ennek a Ferodo betétnek...

Anno én 19 körül vettem a két párat, most pedig 13-14 körül vannak ugyanezek a neten.
Szóval az ára továbbra is 4/pár ha érdekel - de így korrekt, hogy tudd az új árát is.