Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válaszoltam
Olvastad?
Én átlag 3000 kilométerenként komplett blokkot cseréltem eddig....
Ha egyszer megérem az 5000-es olajcserét, nyitok egy pezsgőt!
Sajnos még csak hátsó dobozom van saját, egy Givi Maxia 52L + fém platni.
A két oldalsót majd kölcsön kapom, ha minden igaz.
Írtam mailt, olvastad?
Hű de komoly konzolod van neked. milyenek a dobozok?
Gratula és örülök, hogy már itt tartasz.

Ma délután mi is elkezdtünk túrásítani!
Sziasztok. ZZR1100 '91-es évj alkatrészek eladóak. 06706170942
csabamuvek@freemail.hu
Bizony !
Elég rossz hír, hogy két blokk is szétmegy. Az enyémben most van 35500 mérföld, ami több mint 50 ezer km de szerencsére még semmi gondom nem volt a blokkal. Bár én 6-7000 km-enként cserélem az olajat és szerencsére nem is eszegeti. A közelben van egy ilyen gép, már másodszor fordult át az órája és még nem volt fődarabcserés 200 ezer km után sem. Meg hát a kawasakik a szétverhetetlenségükről hiresek inkább.
El kell szomoritsalak, sajnos meg lehet csinálni, bár én sem vagyok képes rá. De az egyik képzésen pont ezt is tanitották, és hát a rendőr simán megcsinálta. Az is igaz rajta kivűl kevesen sajátították el. Hátsófék+gáz kombinációval megy be a körbe, aztán adott ponton (na ezt nehéz eltalálni) fék elenged és kormányt eltol ellen irányba. Meg még van egy csomó ilyen, amire földi halandó erősen kétkedve tekint De végülis el sajátitható csak épp nem otthon könyvből tanulva autodidakta módon.
Egyszer már írtam hogy igen, párszor voltam náluk, és keresd nyugodtan Tituszt, ő a szervízes.
Gurulunk? Csak nem, úgy érted te is?

No csak?
franko lett biztos kényelmes nekem is kell valami plexi mert a mostani az egy fjr-é csak meglett vágva meg furva persze tegnap a lujziban nem volt de azért motoros ruházatot vettünk de ézt hittem hogy a "gigastore" azé nagyobb.
Így van.
Nekem tetszik. Ütközött a kormány?
Szerinted ?
jo meredek lett a plexi mit kelett vágni rajta?
Igen, ez a tHUNder féle, nagyon akciós plexi.
Szinte sajnáltam szétvágni - nem is lett szép, de egyelőre fontosabb a funkció.
szép lett a moicid ezt a plexit ebayrol rendelted?
Pár perc Turtle Waxoszás, és tádááám
Ha hatszázért valaki elviszi ezt a romot, örömmel átadom neki...
A két blokkból képtelenség egy jót összehozni, mert mindkettő átszakadt. Mindig szerelő rakta össze. Asszem kikérem a Kawasaki magyarországi képviseletének a véleményét is. Kíváncsi vagyok hogyan állnak majd hozzám.
Ha valaki csatlakozna: ma délután a Szelidi-tóhoz gurulunk !
Holnap sütögetés vhol Visegrád környékén. Motorozás esetleg este, ha nem sörözök
Esetleg holnap nem motorozol Érd fele ? Lehet h gurulnék arra - jó lenne összefutni + a sapkát is kifizetném.
Csak oldalról takarja: de oldalról az első is látszik: szóval semmi gáz.
Ja és képzeld ezeknek fém konzoljuk van , csodálkoztam (és örültem is) mivel Te mutattad, hogy műanyagot kaptál.