Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a döntögetésre vagyok kíváncsi, de inkább a sereghajtók között....4000km ezzel a motorral még ismerkedésre sem elég....Mostanság kezdem érezni, hogy összeszoktunk, de nem forszírozom a 7000 feletti fordulatszám tartományt
Én se most akarom 2:30 alá szorítani: egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy miként viselkedik IGAZÁN jó körülmények között a vas ezzel a kormány/gumi párosítással.
Szuper Szerintem csütörtökön még zargatlak, hogy pontosan hol lehet hozzátok csapódni

Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a pályázás, de csak óvatosan kóstolgatom a vasat, mert valami ördögféle lakik a blokkban...
Mi a boxba, egy rakásra szoktuk valamelyik társunk mellé - úgy sem megy pályán mindegyőnk, így ott jó helyen vannak a cuccok.
Kettőkor végzek, és gyí a felcuccolt motorral. Ha nem lesz egybefüggő kamionsor a hatoson akkor sima liba

Ott majd le lehet tenni a túratatyókat valahová?
Szeva ZizZeR, még Téged is látni!
Miért nem motorral?
Neked is jó a 16h, innen Dunából ?
2oo9.aug7. - Esti Kawa motorozás a Ringen !

Ha gondoljátok, összeírjuk a listát (ki jönne) és közösen is kigurulhatunk a Ringre. Mi innen Dunából indulunk, 16 óra körül.

1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
4, ZizZeR: igyekszem kinézni, de biztos, hogy moci nélkül
5. Bituman (mert 1/3-ad részt én is ZZR-es vagyok)
Hála és köszönet, bár úgy néz ki visszafelé nagyon rövid lesz az út, csak Dunakesziig lesz vissza az M3-on, mert apósomnak segédmunkázok szombaton, úgy is rám fér,mert itt a hivatlba' elvárosiasodok
Csak anyajegye... tessék szépen feliratkozni, a barátnőt meg 'puhítani' hogy szoba már van péntek estére, de két veszedelmes hüllővel kell megosztania éjszakai nyugalmát

Ha gondoljátok, összeírjuk a listát (ki jönne) és közösen is kigurulhatunk a Ringre. Mi innen Dunából indulunk, 16 óra körül.

1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
4, ZizZeR: igyekszem kinézni, de biztos, hogy moci nélkül
Jegye van-e még az úrnak?
Ha valaki jönne:

1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
4,

kicsizolikához hasonlóan nagyon bízom benne, hogy kész lesz addigra a gép, de sajnos nem vagyok benne biztos.
Hát akkor a feltételek adottak, már csak Zizit kéne addigra visszakapni
Legyen NÁLAD egy Kawa, és motoros ruházat ( kesztyű, bakancs/csizma, vmilyen motoros nadrág-kabát ) legyen Rajtad, ennyi.
Ha valaki jönne:

1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3,
4,

Sziasztok, én mennék, bár Zizi még Áronnál van, elvileg addigra kész lesz. Viszont még sosem voltam pályán, van ennek vmi feltétele, vagy elég, ha van a nevemre írva egy Kawa?
Ha valaki jönne:

1, Kutya.
2,
3,
4,
Sziasztok Zizzentek!
Nem tudom, végül hányan maradtatok az Adria-túrára, nekem fáj a szívem, hogy le kellett mondanom.
De minden résztvevőnek kívánok yo utazást, rengeteg sok élményt, motorozáshoz ideális út- és időjárás-viszonyokat, röviden: SZÉLES UTAT!
Az én pleximre akarok szélterelőt faragni,fúrni.
a hosszába repedt nem igazán jó hozzá!
Azért köszi a segítséget!
Persze, kicseréltem a 400as blokkot komplett 600asra, a mocit meg ktm-re cseréltem és a régi blokk alkatrészei a nyakamon maradt.
Kompletten(főtengely,henger,dugó,gyűrű,önindító
,kábelköteg,generátor...) 30e-ért vihető.
Azt megkérdezhetem, hogy mi az oka, hogy neked már nem kell?
70/3650837
Van még több alkatrészem is, önindító,kábelköteg stb...
Küldd a képet hogy milyen alkatrész kell.
Csak hosszában repedt plexim van.
Holnap lesz róla fotóm. Addig esetleg egy elérhetőséget kérnék. Köszi
Így néz ki, nálam tökéletesen működött.