Én a döntögetésre vagyok kíváncsi, de inkább a sereghajtók között....4000km ezzel a motorral még ismerkedésre sem elég....Mostanság kezdem érezni, hogy összeszoktunk, de nem forszírozom a 7000 feletti fordulatszám tartományt
Én se most akarom 2:30 alá szorítani: egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy miként viselkedik IGAZÁN jó körülmények között a vas ezzel a kormány/gumi párosítással.
Hála és köszönet, bár úgy néz ki visszafelé nagyon rövid lesz az út, csak Dunakesziig lesz vissza az M3-on, mert apósomnak segédmunkázok szombaton, úgy is rám fér,mert itt a hivatlba' elvárosiasodok
Csak anyajegye... tessék szépen feliratkozni, a barátnőt meg 'puhítani' hogy szoba már van péntek estére, de két veszedelmes hüllővel kell megosztania éjszakai nyugalmát
Ha gondoljátok, összeírjuk a listát (ki jönne) és közösen is kigurulhatunk a Ringre. Mi innen Dunából indulunk, 16 óra körül.
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3,
4,
Sziasztok, én mennék, bár Zizi még Áronnál van, elvileg addigra kész lesz. Viszont még sosem voltam pályán, van ennek vmi feltétele, vagy elég, ha van a nevemre írva egy Kawa?
Sziasztok Zizzentek!
Nem tudom, végül hányan maradtatok az Adria-túrára, nekem fáj a szívem, hogy le kellett mondanom.
De minden résztvevőnek kívánok yo utazást, rengeteg sok élményt, motorozáshoz ideális út- és időjárás-viszonyokat, röviden: SZÉLES UTAT!
Persze, kicseréltem a 400as blokkot komplett 600asra, a mocit meg ktm-re cseréltem és a régi blokk alkatrészei a nyakamon maradt.
Kompletten(főtengely,henger,dugó,gyűrű,önindító
,kábelköteg,generátor...) 30e-ért vihető.
Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a pályázás, de csak óvatosan kóstolgatom a vasat, mert valami ördögféle lakik a blokkban...
Ott majd le lehet tenni a túratatyókat valahová?
Miért nem motorral?
Ha gondoljátok, összeírjuk a listát (ki jönne) és közösen is kigurulhatunk a Ringre. Mi innen Dunából indulunk, 16 óra körül.
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
4, ZizZeR: igyekszem kinézni, de biztos, hogy moci nélkül
5. Bituman (mert 1/3-ad részt én is ZZR-es vagyok)
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
4, ZizZeR: igyekszem kinézni, de biztos, hogy moci nélkül
2oo9.aug7. - Esti Kawa motorozás a Ringen !
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3, döme (?)
4,
kicsizolikához hasonlóan nagyon bízom benne, hogy kész lesz addigra a gép, de sajnos nem vagyok benne biztos.
1, Kutya.
2,kicsizolika (?)
3,
4,
Sziasztok, én mennék, bár Zizi még Áronnál van, elvileg addigra kész lesz. Viszont még sosem voltam pályán, van ennek vmi feltétele, vagy elég, ha van a nevemre írva egy Kawa?
1, Kutya.
2,
3,
4,
Nem tudom, végül hányan maradtatok az Adria-túrára, nekem fáj a szívem, hogy le kellett mondanom.
De minden résztvevőnek kívánok yo utazást, rengeteg sok élményt, motorozáshoz ideális út- és időjárás-viszonyokat, röviden: SZÉLES UTAT!
a hosszába repedt nem igazán jó hozzá!
Azért köszi a segítséget!
Kompletten(főtengely,henger,dugó,gyűrű,önindító
,kábelköteg,generátor...) 30e-ért vihető.
Van még több alkatrészem is, önindító,kábelköteg stb...
Küldd a képet hogy milyen alkatrész kell.