Lássuk!A dekni a helyén.Ez a csavar kettétört.Ennek a helyén folyik ki az olaj.Szeretném pótolni,de ma nem találtam ilyet se t***o-ban se ósanban meg sehol.Van rajta egy gumitömítés is,szal nem sima csavar.Holnap lefényképezem hátha ismerős valakinek,mert így dolgozni járni se tudok.Ha meg nincs meló,nincs lóvé.
igen, utánvéttel a legegyszerűbb, emailben küldd át a címed.
Ha tudsz várni a hét második feléig ( szóval +1-2 napot ) akkor valószínüleg egy postaköltséggel az elsőket is tudom már küldeni.
A hozzászólásból nem derül ki hogy a törött csavar miatt nem tudod feltölteni olajjal, vagy más miatt
Nézzük akkor a törött csavar miattit: azért mert nem tudod a deknit eléggé rászoritani a csavar hiánya miatt? - csavart tessék pótolni.
Nem lehet becsavarni, mert kiszakadt a menet? menetjavitó
további találgatásokba vaktában nem bonyolódom, mert elszabadul a fantáziám
Kedves zizis kollégák.Történt ma egy kis baleset.Az 1,1-ez zizim blokkjába beletörtem egy csavart.A bal oldalon a dekli alatt.Szerencsére ki tudtam szedni a beletört darabot,de nem tudom olajjal feltölteni a blokkot.Valaki tud segíteni?SOS lenne.Előre is köszi.
de pörög ma a forum... következö pénteken lesz a hungaroringen a kawa esti motorozás mert akkor megyünk.... Thunder ha nem leszel a jövö héten ki fogja átadni a csomagot és a lényeges hogy meddig mehetek érte?
Rendben,jó lesz akkor a kettő együtt
A kabát mellé kordura nadrágot is veszel?
Szerintem lesz majd kerdesem boven, mivel amit csak lehet , magam fogom megjavitani
Valszeg augusztus vegen esedekes lesz!
Most 2 hetre tavozok kisse keletre .
De ha lesz alkalmam, feljovok a forumra
igen, utánvéttel a legegyszerűbb, emailben küldd át a címed.
Ha tudsz várni a hét második feléig ( szóval +1-2 napot ) akkor valószínüleg egy postaköltséggel az elsőket is tudom már küldeni.
Jó lesz így ?
Nézzük akkor a törött csavar miattit: azért mert nem tudod a deknit eléggé rászoritani a csavar hiánya miatt? - csavart tessék pótolni.
Nem lehet becsavarni, mert kiszakadt a menet? menetjavitó
további találgatásokba vaktában nem bonyolódom, mert elszabadul a fantáziám
Köszönöm!A címemet írjam és utánvéttel küldöd?
Akkor egy ezrest megér a szinter szerintem,legyen az
Hétfőn küldöd?
A 4 olaj plusz a szűrő megáll 10 alatt
Inkább az legyen ?