Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! 96-os zzr400 generátorom van, elvileg jó bele, de küldj képet a tiédről. Ez csak 9e Ft lenne.
Szeva!
Rendben,jó lesz akkor a kettő együtt
Szerintem alsógatyában azért ne ülj motorra!
A kabát mellé kordura nadrágot is veszel?
van ket szetszedett kawa blokkom (igaz nem ZZR, hanem ZXR es ZX7R), ha van ilyen csavarom elkuldom postan, csak fotozd le, hogy milyen...
Valakinek nincs egy stenderd labtartoja pluszba , kepzeljetek ma vettem eszre, az enyemen nincs meg
A középső én csináltattam az oldalsók Kutya másoltatta nekem az övéről.
A tartokat te csinaltad?
Ezt ma csinaltam egy kis tisztitas utan
Ha az 1100-as a bálna akkor itt a kardszárnyú , menetre kész:
Vasműszaki, ha speckó a csavar, akkor gyorsan kerítesz egy üveg borért egy esztergályost
Lássuk!A dekni a helyén.Ez a csavar kettétört.Ennek a helyén folyik ki az olaj.Szeretném pótolni,de ma nem találtam ilyet se t***o-ban se ósanban meg sehol.Van rajta egy gumitömítés is,szal nem sima csavar.Holnap lefényképezem hátha ismerős valakinek,mert így dolgozni járni se tudok.Ha meg nincs meló,nincs lóvé.
Igen.
Koszi Hispy
Szerintem lesz majd kerdesem boven, mivel amit csak lehet , magam fogom megjavitani
sziasztok kawa estin fognak engedni engem cordura felsöben meg egy csizmában kesztyü meg sisakban a kezdö csoportban?
Kosz!
Valszeg augusztus vegen esedekes lesz!
Most 2 hetre tavozok kisse keletre .
De ha lesz alkalmam, feljovok a forumra
Szia,

igen, utánvéttel a legegyszerűbb, emailben küldd át a címed.
Ha tudsz várni a hét második feléig ( szóval +1-2 napot ) akkor valószínüleg egy postaköltséggel az elsőket is tudom már küldeni.

Jó lesz így ?
A hozzászólásból nem derül ki hogy a törött csavar miatt nem tudod feltölteni olajjal, vagy más miatt
Nézzük akkor a törött csavar miattit: azért mert nem tudod a deknit eléggé rászoritani a csavar hiánya miatt? - csavart tessék pótolni.
Nem lehet becsavarni, mert kiszakadt a menet? menetjavitó
további találgatásokba vaktában nem bonyolódom, mert elszabadul a fantáziám
Kedves zizis kollégák.Történt ma egy kis baleset.Az 1,1-ez zizim blokkjába beletörtem egy csavart.A bal oldalon a dekli alatt.Szerencsére ki tudtam szedni a beletört darabot,de nem tudom olajjal feltölteni a blokkot.Valaki tud segíteni?SOS lenne.Előre is köszi.
de pörög ma a forum... következö pénteken lesz a hungaroringen a kawa esti motorozás mert akkor megyünk.... Thunder ha nem leszel a jövö héten ki fogja átadni a csomagot és a lényeges hogy meddig mehetek érte?
Hát ez durva,semmi alvás?
Köszönöm!A címemet írjam és utánvéttel küldöd?
Megrendeltem, legkésőbb szerdára Nálad lesz !
üdv a klubban fiú ha tudunk segiteni valamiben csdak szolj!
Ne bazz,Ti dolgoztok éjjel is?
Akkor egy ezrest megér a szinter szerintem,legyen az
Hétfőn küldöd?
Grat !

A 4 olaj plusz a szűrő megáll 10 alatt
Amit írtam, az nem szinter (az olcsóság miatt írtam ezt) szinteres Brembot 7400-ért tudok bele.
Inkább az legyen ?