Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kosz a gratulaciot!
A szuro meg a 4 L olaj (jol tudom?) mennyi HUF?
Lesz meg tobb kep is csak legyen idom vele foglalkozni , ugyan is most el vagyok havazva kisse
Gratula és üdvözlet a "Zizzentek" közt .
Olajat Kutyánál vedd, még a Kawa szerviz is bevallotta ma, hogy a Fuchs olajat a Kawa fejlesztette.Én idáig Ipone párti voltam de következő alkalommal Fuchs lesz.
Képeket a paripáról szívesen látnánk .
Ez mi Thundi? Hátsó dobozokat raktál oldalra vagymiaszösz
Örülhetsz ha elférsz egy sávban.
"mijen" majdnem " ilyen "
Sziasztok Zizzentek!
En is beZizzentem es vegre megvettem a 600-as mocit .
14 ev utan mennyei erzes, el sem tudom mondani , .....
A "kabatjan" van mit javitani, de szerintem tuti, egy ket dolgot leszamitva.
De amig ugy fog csillogni-villogni, mint a tietek, .. hat a telen lesz mit csinaljak rajta
Kutya, ...hasznalt a rabeszelesed az asszonyra, hogy "hatul kenyelmesebb ulni a 600-ason .

Es kosz a segitsegetek az utbaigazitasokba.
Jovo honap vegen majd szeretnem az olajat lecserelni. Majd ebben kernem a segitsegetek, mijenre csereljem.
ja, ...jut eszembe, ebben feher Varta aksi van, csak mert volt szo rola, hogy kivagja a feszszabalyzot. Lehet hogy majd azt is kell cserelnem, mert amikor elhoztam , be kellett bikazni. Na de majd csak szep lassan, ..ahogy majd a "takaro er"
Szia!Elvileg tényleg ua.Ha mégsem visszaküldöm A hátsó viszont nagyon kellene már ,meg azzal sporolnék az elsővel is.Mert most csak az elsőt tudom használni.A Brembo szinter betét?Tehát a hátsót hogyan küldenéd?Hogyan fizessem?Az első meg marad 10. után !
Elvileg ment a mail
Megköszönném, ide jöhet:
themeyKUKACgmailDOTcom
Ime a sztereó verzió (középkonzol második lakk rétege szárad ):
Van egy bontókkal teli doksim, ha kéred, elküldöm, csak adj elérhetőséget, kb 10-12 bontó lehet rajta, hátha valamelyiknél van, ill valamelyiknél oCCSó
Nem akarok okoskodni, de mondtam, hogy a generátor lesz a ludas...
Áronnal épp beszélgettünk erről, ő is 20-30 közötti pénzt mondott. Gondolom vett már ilyet (párat.)
Én első körben Twin-t meg Racsit hívnám a bajjal.
Sziasztok!

Sikerült végre eljutnia zizinek egy szerelőhöz. Sajnos azonban nem "csak" egy feszszabályozóról van szó, mert annak valószínűleg nincs baja, konkrétan a generátor adta meg magát.
Esetleg nincs valakinek elfekvőben ilyen? :) Állítólag bontóból 15-30e között van, de gondoltam megkérdezlek titeket, hátha valakinek van tapasztalata ilyen ügyben.
A linken megnézted a betéteket ? Szerintem ugyanaz a kettő.
Húú,az még pont belefér.16-án megyek nyaralni és mocival valószínű.Remélem azon a héten péntekig sikerül
Akkor addig beszélünk!
köszi
Szia,

az enyém csak hónap közepe fele ( 10-e körül érkezik ) akkor tudnám kivenni a régit, és elküldeni Neked a Brembo hátsóval együtt.

Jó lesz úgy ?
Kell akkor a Tiéd és a hátsó is a Brembo 17ért mondtak elsőt,asszem az nekem nem jó De a Tiéd még sokáig jó lenne nekem,marad ez.De amint mondtam,csak jövő7en .Dobozban küldöd utánvéttel?Vagy hogyan jobb( olcsóbb) ?
Az első Ferrodo Platinum. Kb 6000-et ment, túrán, ránézésre 2/3-as megvan rajta, vagy több. 4/tárcsa
Az első milyen is?Meg mennyi is?Bocs,de sok minden van mostanában és kihagyok Hétfőn ,kedden jön a fizetés,akkor utaljak és küldöd?Vagy? Mert akkor egyben kellene...
Tudok olcsón is, jót: Brembom van 6200.- ért.
Katalógus szerint igen: de adok linket, ott nézd meg a képét Te is a ZZR600- 93-tól, és a Te motorod első betétjének.
Egyezni fog.

Brembo fékbetét kereső
Kellene hátsó is.Sajnos inkább olcsó,mint tartós majd inkább gázt adok
Szia!Csinálunk bizniszt akkor a fékbetétekkel?Ez biztos jó nekem?
Vidd csak el azt a dobozt, ha már megvan a helye: sosem lehet tudni, mit kell beletenni majd.
Ha alkesz nem jelentkezik sürgősen, akkor én is beújítok egy kis felső dobozt, és annak a tetejére kerül a sátortartó rács.
Szia, na szval az éjjel alvás közben eszembe jutott hogy van nekem 4-es csavarom, fél hétkor már szereltem is az oldal rögzítőket, két doboz fent, mint Katikában a baba állnak. Közép konzol befestve, szép fényes Hammerite-al, még ma délután kap egy plusz réteget. Oksokával megfúrtuk a baloldali lapot, így lehet nyitni a nyerget is, beszereltük a gps töltőt meg a szivargyújtót az ülés alá. Kicsit "lötyög" az egyik doboz a fém nyelvnél, de vettem tegnap ablak tömítő gumi szalagot, azt odarakok, minden esetre és kész! Voltam a szerelőnél, átnézte, beállította a láncot, dicsérte az Fuchs olajat, így kérek szépen nekem elrakni 4 litert. Legszívesebben kicserélném most, de már sem időm, energiám, helyem nincs rá. Pedig még új szűrőm is van.
Mondta a szerelő menjek ezzel ami benne van nyugodtan ezt a 2500km-et.
Képet estére felrakok, a középső dobozon vacillálok hogy kell e, majd meglátom holnap mennyi cucc gyűlik össze, de tulajdonképpen ha a sátort a kapaszkodóhoz rögzítem akkor nem nagyon kell. Nah majd holnap kiderül a vak ablakon