Nem, a Tiédre nyilván nem jó a 2000 utáni ZiZi plexije, de ott a kereső - találni fogsz a Tiédre is megfelelőt.
tHUNder Misi tudja a teli árakat, ha jól látom 40 USD alatt kijön - ahogy írta is.
elég lesz megnézned 5000-nél, vagy bármelyik értéknél, ahol még nem 'ideges', - ha már annyira kiváncsi vagy - akkor van időd ott tartani, s az út sem fogy el, és csak 6 értéket kell megjegyezned :D
A 180-ban nincs semmi furcsa, a gyári áttéttel is túlszalad a 250es órája is rajt, persze lejtő, hátszél, végtelen egyenes.. az új áttéttel meg teljesítménycsúcsra került, de nem járt ott, nem azért van..
180,igen.,ez furcsa?(egy régi ,lezárt úton Na de ezért ma megnézem melyikben mennyit forog és felírom egyből utána ,mert mire hazaérek mindig elfelejtem
nem rövid az, pont jó. 180?, ez nyilvány a Hungaroring célegyenesében lehetett , alólam legutóbb 165-nél fogyott el, ehhez a lejtőn még teszem a 6-ot (7-et)
akkor összegezve gyári 6-ban 10000nél:?
ccm: kmph
600: 200
400: 155
250: 126 (jelenleg 144 - 7.)
Pedig a km biztos jó,mert digit órással megnéztük.Az biztos,hogy rövidek a sebességek.1 70,2 110,3 145, a többit nem néztem,a végét sem tudom,1x mentem 180-at de 5.-ben voltam és elfogyott az út
Hát én nem tartom annyira viccesnek, így eléggé nehéz előrekalkulálni, szóval inkább szeretném valahogy "maszekul" megoldani a szintjelzőt... csak van rá lehetőség.
Szerintem a 400-as, ha finoman mész vele, még kevesebbet is eszik :P Ráadásul erősebb, de annyira mégsem, hogy vészes lenne. AZ NSR után pont jó!
Ha jól tudom Imi (jimmy1) is árulja, és az övé tényleg szép, és jó is. Érdemes megnézni!
Ok, rákérdezek : ha elvállalja, akkor le kéne jönni a motorral Dunába, kb. 6-8 órás történet a komplett tartó. Körbekérdezek, hátha megy valaki Lujziba ( esetleg írhatnál is nekik, hogy futárral nem -e tudják elküldeni ? )
Megkérdezem, de a fő keret az "sima" vascsőből lesz: az alu konzolt a kész keret rögzítéséhez vettem ( így , hogy a hátsó doboz lekerült, merevséget kellett adni neki: az OBI-ban készen volt frankó L alakú profil, azokkal rögzítettem oldalirányban. )
néhány százzal elnézted a fordulatot, vagy az óra csal kicsit, mert nincs arányban,
gyári-é azt nemtom, nem 250es.. ,így fejből csak azét tudom
számold meg a fogakat, vagy nézd meg mi van ráírva a lánckerekekre
Mociztaaaaaaaaaaaaaam .
Kikerültem még az esőt is .
Olyan szépen megy a Zizi, istenem a vigyort nem tudom levenni az arcomról . Uhhhhh de hiányzott ez már ...
Kutya, akkor megkérdezed édesapád vállalja e és mennyiért a tartó konzolok legyártását (olyat mint a tied, alumínium)?
Megy valaki Bécs felé következő 1 hétben? Louisból nekem dobozokat hozna? .
Most szereztem egy szarrászikkadt de jó mintamélységű D207RR-t hátra, meglátjuk mit bír. Felmelegedve jó puha, nem hiszem, hogy
gond lenne vele. (A rozsdaboglyában maradt a napon)
Az előbb elkapott az özönvíz... Természetesen motorral voltam mert ha kocsiban ülök, tutira sivatagi idő van. Legközelebb csak klímás görládát veszek...
Kösz a leírást
Láttam ezt már én is,csak nem ennyire hirtelen gondoltam hanem a jövő hónapban.ha addig meglesz nem kérdés.
Régen nézegettem már a ziziket,akkor majdnem azt vettem,most visszatérőként nagy előnnyel indul a többihez képest.
tHUNder Misi tudja a teli árakat, ha jól látom 40 USD alatt kijön - ahogy írta is.