Egy kérdés: 400-500-600-as ZZR-ek között mik az eltérések a nyilvánvalókon kívül? Pl. a fizikai méret nekem nem nyilvánvaló. Nyilvánvaló hogy a nagyobb erősebb.
Illetve akinek 400-asa van: mióta motorozik vele és nem érzi kevésnek?
Akkor elindulok én is 10-kor Keszthelyről és valahol találkozunk a 7es úton.Nekem 1 óra Siófok,ott is talizhatunk és akkor együtt vissza Bboglár De,ha nagyon takony az idő,akkor reggel lemondom itt!
Én a Tiszára megyek motorcsónakozni, meg társadalmi életet élni, szintén motorral.
Nektek jó gurulást és esőmentes napot vasárnapra.
Persze az nekünk se ártana.
köv7en megnézem nem-e vmi szaki tud tenni vmit az ügyért..tudod a szín miatt is jobb lenne ha megtarthatnám a saját tükrömet...próbálnék ragaszkodni az eredeti állapothoz...szólni fogok,hogy mi a stájsz! köszi a felajánlást!
Hátra most vettem egy 45 lityósat 9 ért, elég sokminden belefér 2 bukó plusz ez az, de jóljönne néha oldalra is 2 kissebb változat. A 30 lityós az mennyi?
A tükörüveg nélkülit ingyért, csak akkor át kell tenni a tiédből az üveget, a másikat én 6000-ért vettem bontóból, de 5-ért odaadom. Remélem nekem nem lesz szükség rá, tavaly a fényezők kiejtették az üveget a tükrömből a hőkezelés során, aztán két helyről is küldtek, igy egy megmaradt.
Sziasztok,
Kawasaki ZZR- 250 saját részre felújítva, de most chopperre váltás miatt, költségmentes, szép állapotban, friss műszakival eladó, 27.000 km-el, új D. I. D lánc (20.000Ft), új kuplungszett (10.000Ft) új fékbetét elől,hátul, (10.000Ft),új markolatok, frissen fényezve,Castrol GP olaj+szűrőcsere. Új hátsógumi, első 75%-os, szelephézagállítás. A motoron minden hibátlanul működik, szép hangja van, gyári kipufogókkal, távirányítós riasztóval, tulajdonostól,törzskönyvvel.
Érdeklődni: Tel: 06-20-3425-821 (Székesfehérvár).
Ár:. 379.000 Ft
Én a régi 7-esen végig gurulnék, ha kb mondjuk 10:00-kor elindulok akkor valahol találkozhatnánk. Mond hol és kb időt.
Pöstiek?
Kawa70? Te is emlegetted esetleg Balaton érdekelne benneteket, csak ugye nektek messziről kell jönni :(
okoska, jaku és öcsilaci meg lent lesznek Bogláron, délután tájt kötnek ki.
Nálam némi probléma van az időponttal, mert legkorábban 12.00 -kor tudnék Székesfehérváron lenni, ha előbb haladtok el itt, max. utánatok megyek, ha lesz még értelme.
Akkor beszéljünk meg Pöstiek egy 9:30-át, csak hol? Pld M1-es kijárat, első MC Donalds aztán RamAir hol "fussunk" össze?
Na?
1. Ramair
2. jimmy1
3. tHUNder
4.
A lujziban most akciós: az a 42L-es ami nekem a topcase, az csak 59 ajró, a 44 literes és szebb kivitel is csak 69.
Lehet h szervezek is utat ki Bécsbe ( kell vennem a 42-esből 1-2 db-ot ) ha valakit érdekel egy ilyen kirándulás aprópénzért ( 4-5 EFt ) , az betársulhat !
Ha esőmentes idő lesz (ezt szombat este felé már talán tudjuk) akkor szombat este beszélhetünk meg egy találkozási dő- és helypontot (pld 10:00 körül) aztán mehetünk bárhova
Most olvasgattam vissza az irományokat kevés időm volt netezni... Ejnye kutya azthittem énvagyok a ketteske , még régebben írtam, hogy ha Katának nem kell én átveszem nyüszi
Mikor gondoltad, én vagy Székesfehérváron, vagy Siófokon leszek, ha semmi nem jön közbe? Ha már arra járunk elgurulhatnánk a kőröshegyi ringre is egy kicsi játszani!
Egy kérdés: 400-500-600-as ZZR-ek között mik az eltérések a nyilvánvalókon kívül? Pl. a fizikai méret nekem nem nyilvánvaló. Nyilvánvaló hogy a nagyobb erősebb.
Illetve akinek 400-asa van: mióta motorozik vele és nem érzi kevésnek?
Köszönöm!