Derossz! Így abszolút nem engedik át a vizsgán? Rendőr nem szól bele közúton?
Akkor végülis ennél a szabványnál (amerikai stílus) a "fehér" index sem megoldható, mert én nem nagyon találtam kétizzószálas sárga indexlámpát. Egyébként nekem nagyon bejön ez a stílus, láthatóság szempontjából is nagyon hasznos.
Hát nekem is amerikai van de ez igy nem müködött mivel a csatlakozó 3 egybeöntött polosú dugó. Én inkább elcsiptem a vezetéket Tudom gány. de igy vissza lehet alakitani A fényszoróba mivel vettem egy E szabványost a müszerfal világitásról vittem el a vezetékeket és tökéletes igy
Az amerikában is árul bringákon mindig 3 saru van az index két kanócára. A test az közös, a második a világítós-elalvós amerikai (+) a harmadik meg az európai alapból sötét és felvillanó index. Csak átdugod másikba és jó is lesz.
Igen, FlashGet-ben is van egy ilyen implementáció, a YouTube-ról való töltés még jobbik eset, innen csak flv formátumban tudok leszedni, ráadásul rossz minőségben.
Így igaz, kreativitás hiányában közel az eredeti lett, de van még pár ötlet ami megvalósításra vár. Viszont felkerültek végre a még tavaly fillérekért beszerzett kémények.
Kicsit talán túl jó idő is volt, de ez a hétvégi időjárás felénk, hát ... .
Most figyeltem fel, hogy a végén mégis az "eredeti" festés mellett döntöttél . Nem tudtam megy vki ki, jöttem volna én is (de csak a pályáig ).
A fene aki megette az időjárást, tegnap nyár ma esős ősz .
Akkor végülis ennél a szabványnál (amerikai stílus) a "fehér" index sem megoldható, mert én nem nagyon találtam kétizzószálas sárga indexlámpát. Egyébként nekem nagyon bejön ez a stílus, láthatóság szempontjából is nagyon hasznos.
Az én ZZR400-asomon amerikai szabvány szerint az első index lámpák alapból felkapcsolódnak a fényszóró bekapcsolásával. Ki lehet ezt iktatni?
Valaki meg tudná mondani a ZZR matrica méretét?
Kösz.
Ő feltölti vhova (mondjuk YouTube) Te pedig 5 perc alatt letöltöd, ennyi.
Anti laser/radar
Kicsit talán túl jó idő is volt, de ez a hétvégi időjárás felénk, hát ... .
A fene aki megette az időjárást, tegnap nyár ma esős ősz .