Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velem soha nem kekeckedtek, pedig a 4kilós ugyanilyen volt.
Derossz! Így abszolút nem engedik át a vizsgán? Rendőr nem szól bele közúton?

Akkor végülis ennél a szabványnál (amerikai stílus) a "fehér" index sem megoldható, mert én nem nagyon találtam kétizzószálas sárga indexlámpát. Egyébként nekem nagyon bejön ez a stílus, láthatóság szempontjából is nagyon hasznos.
FlashGet meg mp4-ben, még a HD-t is szépen szedem. :)
Kösz
Hát nekem is amerikai van de ez igy nem müködött mivel a csatlakozó 3 egybeöntött polosú dugó. Én inkább elcsiptem a vezetéket Tudom gány. de igy vissza lehet alakitani A fényszoróba mivel vettem egy E szabványost a müszerfal világitásról vittem el a vezetékeket és tökéletes igy
Mert így nem engedik át a vizsgán
Az amerikában is árul bringákon mindig 3 saru van az index két kanócára. A test az közös, a második a világítós-elalvós amerikai (+) a harmadik meg az európai alapból sötét és felvillanó index. Csak átdugod másikba és jó is lesz.
Miért akarod kiiktatni ?
Bár nem nekem válaszoltál, kérdeznék én is egyet :)

Az én ZZR400-asomon amerikai szabvány szerint az első index lámpák alapból felkapcsolódnak a fényszóró bekapcsolásával. Ki lehet ezt iktatni?
Heló!

Valaki meg tudná mondani a ZZR matrica méretét?

Kösz.
A VG -vel simán avi-ban jön le, a HQ-s feltöltéseket szép minőségben veszi le
Igen, FlashGet-ben is van egy ilyen implementáció, a YouTube-ról való töltés még jobbik eset, innen csak flv formátumban tudok leszedni, ráadásul rossz minőségben.
Lejátszóból is le tudod tölteni : VideoGet a neve a proginak.
Ő feltölti vhova (mondjuk YouTube) Te pedig 5 perc alatt letöltöd, ennyi.
Hmm... Megtudod osztani ezt a videót velem valamilyen módon? (nem lejátszóban, hanem fájlként) Érdekelne, kíváncsi vagyok, hogyan mentek. :)
néhány kép még a pénteki videóból
Ilyesmi félét kellene megtervezni:
Anti laser/radar
hello én oroszlányi vagyok a villamos haverral eddig minden problémát megoldottunk a zizin amibol sajnos nem volt hiány, m ilenne a problémád?
Hm? Naa lécciii
Sziasztok, ismer valaki villamosságis emberkét Szfvár környékén?
Úgy látszik, a romantikus naplementét fixre rendelik a Kawások, minden pályaestre
Így igaz, kreativitás hiányában közel az eredeti lett, de van még pár ötlet ami megvalósításra vár. Viszont felkerültek végre a még tavaly fillérekért beszerzett kémények.
Kicsit talán túl jó idő is volt, de ez a hétvégi időjárás felénk, hát ... .
Most figyeltem fel, hogy a végén mégis az "eredeti" festés mellett döntöttél . Nem tudtam megy vki ki, jöttem volna én is (de csak a pályáig ).
A fene aki megette az időjárást, tegnap nyár ma esős ősz .
Meg is találtam magam