Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olcsóbbat ? Íme :

MotoDetail, de a 42 L es : 59 EUR
Két kínai 32L es oldalra (mint nekem volt ) : kb. 50EUR
Tartó: leveszem az enyémet, odaadom Neked, és lemásoltatod egy lakatossal : max. 50EUR , meg nekem egy üveg bor, hogy ilyen rendes vagyok

160 EUR, és van 3 zárható dobozod, kb. 110L -rel ami bőven elég 2 személyre is, egy hétre.

Én meg (cerében) nyaggatlak majd, hogy segíts 'leíbéjezni' egy olyan olcsós, magas plexit : muszáj lesz a kormány miatt vennem egyet.
Szia, mivel mi legvalószínűbb megyünk hárman a tervezett Adria túrára
kezdtem gondolkozni kemény falu táskákon. A louis.de-t nézegettem, de kijön:
1. 3 db Moto detail 44l 3*70 eur
2. tartó konzol 100+80eur
3. átalakító oldalra 2*15eur
4. tartó lap 3*20eur

Tudsz valami olcsóbbat (igen tudom, nemrég adtad el, jó, jó ... ).
Látom páran gondolkodnak úgyszintén és talán konzol építésbe is beleszállhatnánk többen aztán olcsóbb is lenne? Én nem szeretném fent hagyni, csak szükség szerint le-fel szerelni.
Második megoldás, hogy kölcsön adná-e valaki ?
Van nekem szövetből, nagyon jó, csak ha valahol lemegyünk a partra, városnézésbe nehogy levágják, kinyissák ... Talán a "bérlési" megoldás érdekelne engem a legjobban .
Nem tudlak kecsegtetni szerintem rohadt kényelmetlen lesz. Anno mikor én próbáltam a lábaim nem fértek el rendesen, és úgy éreztem magam mint majom a köszörűkövön. Én 186 cm vagyok.
Fekvőtámasz mi ? Jó hogy nem rögtön fél óra lépcsőzés

A tested elfárad, az agyad meg annál jobban pörög utána - pont semmire nem mész vele.
Az egyetlen testmozgás amitől bealszol, az a két személyes fekvőtámasz
Géza, mikor megyünk motorozni? Ma meg akartam nézni azt a Zirc-Pápa útvonalat, de lusta voltam, és inkább hazagurultam, közben egy átbaszós kanyarban sikerült átmennem fűnyiróba, de állva maradtam

Bassz@'tok meg, nemtudok aludni. Egyszerűen hihetetlen, már letoltam 120 fekvőtámaszt, és nem tudok még mindig aludni Lehet tényleg a Dub - féle berugós módszer lesz, de nem ma, reggel megyek mocival dolgozni
ÉN pedig azt kérdezném, hogy a 250es gépnek milyenek a valós méretei. mert egy kicsit megijeszt a 770mm ülésmagasság. Termetre meg szélességre nem tűnik rossznak a gép, csak ez aggaszt, hogy a magam 187 centijével hogy fogok kinézni egy olyan burkolt motoron, amin egyenesen kell ülni... :D
Hallja !

Tartalék gumi (új) , 5.000.- ért ?

5/db vagy 12/3db
Ha érdekel, lemérem Neked holnap a rögzítési pontjait.
az addig rendben, csak van egy nagyon ügyes szaki ismerős aki össze tudja rakni, aztán a felfogatási pontok érdekelnének
Louisban lehet venni, 9000.- Ft.

Vagy ha nem találok ki valami értelmes konzolt ( a mostaninak a hátsó részét leveszem ) akkor ez a képen látható is eladó lesz
kutya! lécc vmi infot a hátsó tartóról ! az érdekelne engem, odalso dobozok mellé, jo lenne ilyen sátor meg egyéb cucc tartonak!
kösz
Valahogy így kell állnia a dobozoknak (szerintem)
Ha valakinek hiányozna a motorról:

hátsó (gyári) csomag lefogató-fül, fekete imbusz csavarokkal. 1000.- / db
Igen, ma volt!
Köszönöm Szépen!
Hali Neked nincs piros villogod a motoron a benzin szintet az jelzi Ha villog akkor kb5 liter lehet még benne irány a kút
Ha ma tartja, akkó bódogat !
Na, mizu? Nem voltatok sehol?
Én 9-kor indultam Pestről a 3-as úton Egernek, majd a Hortobágyi nemzeti park víztározójához, a Tiszára. Most jöttem haza fél órája, és verőfényes napsütésben tettünk meg 300 km-ert összesen, egy csepp eső nélkül. Még jól le is barnultam a parton. Úgy látszik nektek is Duna-Tisza közébe kellet volna terveznetek valamit.
Na majd hátha jövőhéten jobb idő lesz.
csumi! ma szarrá áztam kisbér veszprém utvonalton, a kabátom kb 30 kg sulyu lett.... de nem volt vészes sőt majdnem jol esett (lehet tegnap fürödni kellett volna )
jah még annyit h én 190 magas vagyok, ültem már a 4 kiloson is nekem 600-as van, de mindkettőn eltok férni, vagy mondhatom azt h kényelmes?
Mint írtam: nem.
Ha a 400-ason nem férsz el kényelmesen, akkor a 6kilóson sem fogsz.

Ha pedig a próba után megtetszik a vas, akkor egy MRA/GIVI plexit mindenképp szerezz be - ehhez a magassághoz már "huzatos" lesz a gyári plexivel a ZiZi.
Aham, bár nem is a kis idombeli eltérések érdekelnének, hanem hogy nagyobb-e egy 600-as, mint a kicsi? Mert 187 centimmel szerintem nem árt, ha a motor a "lehető legnagyobb".
Sajnos nálunk is elromlott az idő, és bár nem vagyok papírból (szerintem) én jobban szeretek száraz úton motorozni.
Úgy hogy bocsi Kutya, de talán máskor.
Az időjárás monnyon le!
Vannak nüansznyi különbségek ( ha jól tévedek, a 600/400 idomzat a tank környékén tér el egymástól ) de összességében, kinézetre egyforma motorokról van szó.

Azonos évjárat esetén, a 4-5-600 -as ZiZi kinézetre egyforma.
Köszönöm a válaszokat!
Fizikai méretről annyit sikerült kiderítenem, hogy az ülésmagasság azonos. Akkor a többi is valószínűleg azonos ugye?

http://www.bikez.com/motorcycl...

A 600-asokhoz csak a fent említett adat van.
Úgy tűnik, mintha nálunk is egy re naposabb lenne az idő, remélem nem csak átverés!