Szerintem lehet szélesebb. Pl. egy autógumi 185ös,tegyél mellé egy motor 180ast,valószínű a motoré kisebb lesz.Tehát függ attól,hogy túra,vagy sport a gumi.Púpos,vagy lapos.
köszönöm, csodás 9cm-re összehúzva a gumit 147mm-t saccoltam, de azt a peremen mértem és a felni jobban összehúzza, (ami 8,89), így lehet hogy 145mm körül lesz, azaz szűkebb lesz mint a 140/80 ami 148mm
Hogy mibe ér bele? hát a láncvédőt ette az esés óta valahogy, így abba tuti, de közel van a sárhányó vagy miaz felül ami takarja alulról a segédvázat ~155mm széles, és gondolom a lengővilla tekeredik valamennyit a vázhoz képest.. - műteni remélem nem kell, s lehet hogy a patentszem sem fog kelleni a /70 miatt
Elvileg nem lehet szélesebb - max. ha eltérő márkájú a gumi.
A / rész utáni szám, csak azt jelenti, hogy a gumi magassága %-ban hogy viszonyul a szélességéhez.
Sziasztok! De ne felejtsük el milyen a profilja a guminak.Pl én most cseréltem és 160/60as szélesebb,mint a 165/55,ami eddig volt ,mert az nagyon "púpos" volt.
Ne is mondd. Posta, standard csomag ugye, mert sz csak egy ezres.
Kiscsaj: Eeez nem standard csomag ám ! Mer' az csak dobozba csomagoltakra vonatkoziiik...
- Mér' ez micsoda ?
- Jaaa, a doboz az csak kocka alakú leheeet...
- Mivaaan ? A téglatest, az nem doboz ?
- Deee...de enek púpos picit a teteje...és az úgy mááár neeeem
ANYÁD..BAZD..PICSAFASZ !
Szóval 1620 lett az ezer forintos csomag...volt mire elkölteni a plusz 400 forintodat Te előre tudtad szerintem
fuuu,ne is mondd, még én is vizsgázogatok, pont holnap lesz egy halálosabb...végig kellene tanulnom az egész napom,de süt a nap a motorom és én is csak mennénk...aaaa...ezt nem lehet ép ésszel kibirni!
Bent a kerék, jelentem 152 mm, tehát nem fér el a 250-eseden...
Azaz hogy mégis ! Legalább is szerintem.
Ugyanis ez a gumi -elvileg- 150 mm széles. Najah, egy 4.00 collos felnin ! És ahogy a szélesebb 4.5-ös felnim kijjebb engedi 1-1 mm-t oldalanként, úgy a 4-esen elvileg már 150mm lesz, és a 3.50-esen 148mili, és így tovább.
Tehát a Te 3.50-es felniden el kell hogy férjen, pláne hogy 140 a gyári szélesség is.
Egyébként mibe ér bele a széles kerék ? Nem lehet "megműteni" valahogy ?
Szerintem megnézem Racsiban is
Ezért is írtam hogy "ha eltérő márkájú a gumi"
( ja: és asszem a képesmotoron a hirdetésekben is láttam ZiZi bowdent, de most nem tudom h kuplunghoz, v. km órához volt-e )
Km-spirál hol és mennyiért szerezhető be? Már mozgott az óramutató, szóval haldoklott
Hogy mibe ér bele? hát a láncvédőt ette az esés óta valahogy, így abba tuti, de közel van a sárhányó vagy miaz felül ami takarja alulról a segédvázat ~155mm széles, és gondolom a lengővilla tekeredik valamennyit a vázhoz képest.. - műteni remélem nem kell, s lehet hogy a patentszem sem fog kelleni a /70 miatt
A / rész utáni szám, csak azt jelenti, hogy a gumi magassága %-ban hogy viszonyul a szélességéhez.
Megyek sütit sütni
Kiscsaj: Eeez nem standard csomag ám ! Mer' az csak dobozba csomagoltakra vonatkoziiik...
- Mér' ez micsoda ?
- Jaaa, a doboz az csak kocka alakú leheeet...
- Mivaaan ? A téglatest, az nem doboz ?
- Deee...de enek púpos picit a teteje...és az úgy mááár neeeem
ANYÁD..BAZD..PICSAFASZ !
Szóval 1620 lett az ezer forintos csomag...volt mire elkölteni a plusz 400 forintodat Te előre tudtad szerintem
Bent a kerék, jelentem 152 mm, tehát nem fér el a 250-eseden...
Azaz hogy mégis ! Legalább is szerintem.
Ugyanis ez a gumi -elvileg- 150 mm széles. Najah, egy 4.00 collos felnin ! És ahogy a szélesebb 4.5-ös felnim kijjebb engedi 1-1 mm-t oldalanként, úgy a 4-esen elvileg már 150mm lesz, és a 3.50-esen 148mili, és így tovább.
Tehát a Te 3.50-es felniden el kell hogy férjen, pláne hogy 140 a gyári szélesség is.
Egyébként mibe ér bele a széles kerék ? Nem lehet "megműteni" valahogy ?