Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Banda! Vasárnap gurulunk? Balatonboglár, összeszedni vitorlázásról megjövő tásainkat?
a hanga is kellemes
Ezek szerint nem csak mérete van
és kettő van belőle
Szomszédok kedvence...
Jó reggelt! Brutál a kipufogód
jó reggelt zizzentek :-)
Nemtom, én még nem dolgoztattam vele. De Sanyi biztosan elárulja
Mennyire aprópénz, kutya?

Szerintem megnézem Racsiban is
Igen, így van.

Ezért is írtam hogy "ha eltérő márkájú a gumi"
Szerintem lehet szélesebb. Pl. egy autógumi 185ös,tegyél mellé egy motor 180ast,valószínű a motoré kisebb lesz.Tehát függ attól,hogy túra,vagy sport a gumi.Púpos,vagy lapos.
Jaja de ezen hátra is van húzva szerintem a kormány: a gyári plexivel az eredeti helyén nem fér el a szélesebb megoldás
Az Sv / Bking topikban keresd meg Tsanyit : ő már gyártatott bowdeneket, és fasza, működik. Aprópénzből megvan !

( ja: és asszem a képesmotoron a hirdetésekben is láttam ZiZi bowdent, de most nem tudom h kuplunghoz, v. km órához volt-e )
Srácok!

Km-spirál hol és mennyiért szerezhető be? Már mozgott az óramutató, szóval haldoklott
mennyiért kellhetne?
Akkor olyanom van, ha kell.
sziasztok csak egy képet dobok be de turakormányos szerintem....
köszönöm, csodás 9cm-re összehúzva a gumit 147mm-t saccoltam, de azt a peremen mértem és a felni jobban összehúzza, (ami 8,89), így lehet hogy 145mm körül lesz, azaz szűkebb lesz mint a 140/80 ami 148mm
Hogy mibe ér bele? hát a láncvédőt ette az esés óta valahogy, így abba tuti, de közel van a sárhányó vagy miaz felül ami takarja alulról a segédvázat ~155mm széles, és gondolom a lengővilla tekeredik valamennyit a vázhoz képest.. - műteni remélem nem kell, s lehet hogy a patentszem sem fog kelleni a /70 miatt
Elvileg nem lehet szélesebb - max. ha eltérő márkájú a gumi.
A / rész utáni szám, csak azt jelenti, hogy a gumi magassága %-ban hogy viszonyul a szélességéhez.
Sziasztok! De ne felejtsük el milyen a profilja a guminak.Pl én most cseréltem és 160/60as szélesebb,mint a 165/55,ami eddig volt ,mert az nagyon "púpos" volt.
A nők fognak a sírba vinni
Megyek sütit sütni
Ne is mondd. Posta, standard csomag ugye, mert sz csak egy ezres.
Kiscsaj: Eeez nem standard csomag ám ! Mer' az csak dobozba csomagoltakra vonatkoziiik...
- Mér' ez micsoda ?
- Jaaa, a doboz az csak kocka alakú leheeet...
- Mivaaan ? A téglatest, az nem doboz ?
- Deee...de enek púpos picit a teteje...és az úgy mááár neeeem

ANYÁD..BAZD..PICSAFASZ !

Szóval 1620 lett az ezer forintos csomag...volt mire elkölteni a plusz 400 forintodat Te előre tudtad szerintem
Kutya! Köszi a pakkot
fuuu,ne is mondd, még én is vizsgázogatok, pont holnap lesz egy halálosabb...végig kellene tanulnom az egész napom,de süt a nap a motorom és én is csak mennénk...aaaa...ezt nem lehet ép ésszel kibirni!
Najónapot!

Bent a kerék, jelentem 152 mm, tehát nem fér el a 250-eseden...

Azaz hogy mégis ! Legalább is szerintem.
Ugyanis ez a gumi -elvileg- 150 mm széles. Najah, egy 4.00 collos felnin ! És ahogy a szélesebb 4.5-ös felnim kijjebb engedi 1-1 mm-t oldalanként, úgy a 4-esen elvileg már 150mm lesz, és a 3.50-esen 148mili, és így tovább.

Tehát a Te 3.50-es felniden el kell hogy férjen, pláne hogy 140 a gyári szélesség is.
Egyébként mibe ér bele a széles kerék ? Nem lehet "megműteni" valahogy ?