Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na &crash végre ez jó poén volt. Bár poénabb lett volna ha tényleg viszed
Gyüvök és megpróbálom behozni a lemaradásom az eddigi összejött dolgok miatt.
örülök h örülsz. lassan megőrülök . vizsgaidőszak. még mindig. de motorral
időben olvastam...de akkor már le volt telefonálva...és uton volt a srác a dobozért...kifizette,elhozta...örülök...
Ez akkor lett volna vicc ha időben olvasod. Bár neked lehet nem lett volna vicces, de ami azt illeti az egész egy vicc
És a helyén a kerék.
Én még nem mertem kiszedni, ha ráérsz lemérnéd milyen széles lett? remélem hogy nem sokkal több 150-nél , mert nálam a jelenlegi 148mm-nél nem lehet több - a kipufogó leszedésekor kiderült hogy nem a villaszár van a legközelebb a gumihoz.
A kormánysúly csavarjához fújtál csavarlazítót? - nekem is sikerült eltörnöm már imbuszkulcsot azzal együtt is a féknyereg első leszedésekor. A markolat leszedéséhez fújtam alá wd40-et és simán lecsúszott, kormánysúlyom nincs - lehet h ilyen kormánycsutkát kellene beszereznem?
hátsó fék 1mm vastag - 33000 km alatt... aaztaa, az enyém ennyivel kisebb lenne? 12500km s a pénteki pályázás után ~0 , kicsit peremes a tárcsám - au lehet az is cserés?, s most cseréltem elsőt..
Köszönöm a pakkot, a holnapi vizsga után lesz szerelés
jobb oldali
szerintem nem is a tied lett a doboz...
Még mindig nem irtad melyik oldali. Mert ha a gyári tükröd van, akkor van egy üveg nélküli (meg persze még egy komplett) tükröm. Az üveget csak melegen lehet kivenni és berakni, ahhoz viszont hőfokszabályzós kemence kell. Az egyben lévőt 6000-ért vettem bontóban, de nem kellett. Asszem jobbos mindkettő. Az üveg nélkülit ingyen odaadom.
Időközben elkelt a doboz, nem birtam továbbnézni a szenvedéseteket Igy mindenki jóljárt, Neked maradt pénzed a tükörre, Kutyának lett pénze, nekem meg dobozom
Remélem nem törtél össze azért lelkileg
kimaradt egy imél,mert nem kaptam meg a számod!
a kontaktom most fog hííínni!
Bámmeg Kislány, ennyire ne legyél "szőke" !

Nézd meg a levelezésed !

( amúgy 30 - 97ötvennyolc - 678 )
ja..de nincs meg a számod...ugy elég nehéz...
s.o.s hívj fel !
Óóó..nagy pancsis és emzés volt a lelkem..és azokat középre kellett rakni..és ő abban a korszakban nevelkedett és hitte,hogy az én 220 kilos dögömet is majd hipp hopp átpakolja...mindegy..nem is akarom ezt tovább forszirozni..
a tükör maga nem tört ki,hanem ahol van neki az alja,az tört le a nyélrőltehát van a tükör..azt egy ovális keret veszi körül ami az alján becsatlakozik a nyélbe..és ott vált el,az alsó részen
s.o.s...olvass mailt léci!
Kutya! küldtem neked essóes imélt,léci olvasd el és küldj vissza egy teloszámot!vagy ha vki tudja a Kutya mobil számát, küldje el nekem a mikmaat@freemail.hu-ra léci...
Ha más is megmarhulna, és belevágna a magas kormány - egyenes hát projektbe

ZZR Reborn
Miért kell felboritani,ha leveszed középállványról? Legegyszerübb ha lábadközé kapod (mintha ráülnél) és előre lököd.Ha mindkét lábad leér a földre nem létezik hogy elboruljon. Melyik oldali tükör tört? Csak a műanyag, vagy az üveg is?
Quicksteel Motorosbolt.
Köszi!Csak sajna nem ismerem Hol találom ?
Áronnál szokott lenni jó áron, ne rég egy GSX-F be hozott, az Amargos ár 2/3-áért kb.
http://www.motostyling.hu/t551...
De azért megvárom Kutya.-t is
Szia!
Nálatok van vezérműlánc 400-hoz? Vagy tipp?
Köszi
Nekem darabokban vot a szelepfedél tömités ami gumi Igaz nem pirossal hanem feketével ragasztottam. de teljesen olajmentes lett. Ha találsz vezérmű láncot valahol legyszives szólj. Nekem is esedékes a csere.