Papirból vagytok Eddig esőben motoroztam a legjobbakat, fehérvárról haza pl. Szakadó eső, villámlás, festői szépségű volt az egész.
Ilyenkor az összes autós összeszarja magát, felveszik a 60as tempót, és lehet kerülgetni őket. Múltkor jöttem már bent a faluban, felhajtott plexi, épp hogy csak gurultam, jött szembe egy autó, ami eltalált egy szép nagy pocsolyát, és be a sisakba mindennek megvan a szépsége.
Nagyon egybefüggő felhő függöny látok mindenfelé , a Balatoni vitorlázó csapat dél előtt visszaindul, így nem érdemes értük mennem. Most visszafekszem és majd 11-12 környékén újból "próbálkozom". Sajnos úgy látszik csak kis környéki gurulás lesz ma ebből, azt is ha nem zuttyan le aminek most lóg a lába.
Én már csak ősszel leghamarabb: most pihenés van, a megmaradt 150 ajróból pedig kibérelek 10napra egy szobát a Tátrában, fent a hegyen és benevezek egy egész hetes gyalogtúrára - pont rám fér az efféle csendes, igazán kikapcsoló nyaralás.
A 400-as egyértelműen kevés volt nekem: igaz egy öreg, de nyomatékos 750-esről átülve.
Ha nem zavar hogy pörgetni kell, akkor egy személyre, nem autópálya-expresszre teljesen jó. Szlovákiát-Lengyelországot bejártam vele , két személlyel.
Igaz, hogy a folyamatos 2személy+doboz használatra már egyértelműen alulméretezett, de mindenhova elvitt minket, és a többiek ( 600-1000 gépek ) tempójában.
A 600-as már kényelmesen elég az országúti motorozásra. Magas plexivel, 175 centiig tökéletes: a kényelmes utazó akár 160-180 is lehet ilyenkor. Fogyasztása baráti - 130-ig 5 liter, és vészesen csak 170 körül/felett kezd enni. Persze 2szem+3dobozra értendő az adat.
Kezdésnek, kisebb gépről átülve elég lesz a 4kilós: főleg, hogy átépíthető a 600-as 100lovas megoldására, nem nagy ráfordítással.
Hát ja van abban valami amit írsz....... Á kinait azt nem szeretnék akkor már inkább vezsek drágábban nagyobbat tanúlva a te esetedből És mikor mész a tesókhoz? 4 pénz nem sok kicsit én is körülnéznék....
Méret szerintem ugyanaz,de írd be a gooogle-ba :kawasaki zzr 400 (pl) 1991 technical,aztán megtudod pontosan. Attól függ mire kell,mire használod,a 400as olcsóbb és gyengébb.Elvisz ez is bárhova.Ha nem akarsz repülni,de élvezni a motorozást elég,akkor jó a 400 is.Ha gyorsabban akarsz menni akkor 600,de azt is kell pörgetni.Ha nem akarsz pörögni vegyél zx7r-t,zx9-r-t,vagy zzr 1100at Az meg,hogy kevés-e mindenki vérmérsékletétől függ. A havernak elég a 250es,szerinte bőven elég..
Bármikor jöhettek - a napot újra kisüttettem , csak a Ti kedvetekért !