Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én stabilan itt vagyok: épp a dobozokat hajigálom fel a gépre, ill. rajzolom hozzá az új konzolt

Bármikor jöhettek - a napot újra kisüttettem , csak a Ti kedvetekért !
Hát majd kiderül .
Akkor most megjöttünk? B@sszus!
Én nem adom fel, meglátjuk mi lesz később azt max nem pizza, hanem egy délutáni fagyi lesz belőle. Kutya, tHUNder?
Papirból vagytok Eddig esőben motoroztam a legjobbakat, fehérvárról haza pl. Szakadó eső, villámlás, festői szépségű volt az egész.
Ilyenkor az összes autós összeszarja magát, felveszik a 60as tempót, és lehet kerülgetni őket. Múltkor jöttem már bent a faluban, felhajtott plexi, épp hogy csak gurultam, jött szembe egy autó, ami eltalált egy szép nagy pocsolyát, és be a sisakba mindennek megvan a szépsége.
csepeg...
pesti hajcsárok el ne induljatok B+!
Zuhog, mennydörög.
Feladom
Az jó lenne!
Ha gondolod berakok egy "égképet" fél12 körül
Ok, fél délkor beszélünk.
Nekem jó lehet, de Székesfehérvárról!
Nálunk egyébként masszívan felhős az ég.
Fél dél körül beszélhetnénk.
Hmmm, Dunaujváros, 70 km, ....
Hááát, nem rossz ötlet.
Valaki még ? indulás 12 körül?
Ha már üzenőtábla, akkor legyen stílusos:
Gyertek ide : 100 ágra süt a nap Motorozni (még) nem megyek Veletek de egy pizzát nyomhatunk
Keszthelyen.Itt fehér az ég.A szél lengedezik.Nem vészes az idő.Szerintem beszéljünk 10kor is és többet tudunk.
Te hol vagy? Ott milyen ez ég?
Nagyon egybefüggő felhő függöny látok mindenfelé , a Balatoni vitorlázó csapat dél előtt visszaindul, így nem érdemes értük mennem. Most visszafekszem és majd 11-12 környékén újból "próbálkozom". Sajnos úgy látszik csak kis környéki gurulás lesz ma ebből, azt is ha nem zuttyan le aminek most lóg a lába.
Én már csak ősszel leghamarabb: most pihenés van, a megmaradt 150 ajróból pedig kibérelek 10napra egy szobát a Tátrában, fent a hegyen és benevezek egy egész hetes gyalogtúrára - pont rám fér az efféle csendes, igazán kikapcsoló nyaralás.
A 400-as egyértelműen kevés volt nekem: igaz egy öreg, de nyomatékos 750-esről átülve.

Ha nem zavar hogy pörgetni kell, akkor egy személyre, nem autópálya-expresszre teljesen jó. Szlovákiát-Lengyelországot bejártam vele , két személlyel.

Igaz, hogy a folyamatos 2személy+doboz használatra már egyértelműen alulméretezett, de mindenhova elvitt minket, és a többiek ( 600-1000 gépek ) tempójában.

A 600-as már kényelmesen elég az országúti motorozásra. Magas plexivel, 175 centiig tökéletes: a kényelmes utazó akár 160-180 is lehet ilyenkor. Fogyasztása baráti - 130-ig 5 liter, és vészesen csak 170 körül/felett kezd enni. Persze 2szem+3dobozra értendő az adat.

Kezdésnek, kisebb gépről átülve elég lesz a 4kilós: főleg, hogy átépíthető a 600-as 100lovas megoldására, nem nagy ráfordítással.
Hát ja van abban valami amit írsz....... Á kinait azt nem szeretnék akkor már inkább vezsek drágábban nagyobbat tanúlva a te esetedből És mikor mész a tesókhoz? 4 pénz nem sok kicsit én is körülnéznék....
Méret szerintem ugyanaz,de írd be a gooogle-ba :kawasaki zzr 400 (pl) 1991 technical,aztán megtudod pontosan. Attól függ mire kell,mire használod,a 400as olcsóbb és gyengébb.Elvisz ez is bárhova.Ha nem akarsz repülni,de élvezni a motorozást elég,akkor jó a 400 is.Ha gyorsabban akarsz menni akkor 600,de azt is kell pörgetni.Ha nem akarsz pörögni vegyél zx7r-t,zx9-r-t,vagy zzr 1100at Az meg,hogy kevés-e mindenki vérmérsékletétől függ. A havernak elég a 250es,szerinte bőven elég..
30-ast vehecc itthon is olcsó, kínait : nem lesz több 6-8 ezer Ft-nál. Nekem is olyan volt, amíg el nem törött.

most 2x42 L lesz oldalt és passz. Nem rontom tovább a szerpentinezések élményét, megrakott hátsó-felső dobozzal

Már itthon a dobozka, + vettem kint még egy ultrabrutál alu-üzenőtáblát ( Kawasaki Z1 - The bike of Bikes felirat ) meg néhány apró csicsedlit.

Lujzi most nem volt toppon akciók terén, de még mindig megéri azt a fejenként 3-4 ezret eltankolni egy csavargásra/bevásárlásra.
Na most érzem igazán, hogy kell egy benzinszint-visszajelző.

Láttam a tankban még kevéske üzemanyagot (passz, hogy hány litert), és gondoltam elég lesz a városban egy fél órára, lightosan. Hát nem volt az.

Az 1991-es Zizire nem oldható meg a visszajelző? Analóg vagy digitáls órára gondoltam.

Plussz nem tölt vissza normálisan a gép, folyton (de hosszú idő alatt) lemerül az akksim.