gyári áttéttel 6ban: 100-nál 8000-et forog -ez gurulásra épp elég, 126-nál 10000-et - itt jön meg az erő, 10500-nál van nyomatékcsúcs, 12500-nál teljesítménycsúcs ~155kmph
Engem is ez tartott vissza a 400astól hogy csak kicsivel erősebb, ez 100felett jön ki meg ha meg van pakolva, +régen a 250re nem volt súlyadó, s biztosítása is sokkal olcsóbb volt.
Fogyasztás: én hosszabb áttétet raktam fel túrázás miatt, valamivel kevesebbet fogyaszt, de ha haladni akarok a hatodikat ami a gyári 7 lenne, nem használom, mert ott már nincs nyomaték, guruláshoz jó csak, egyszer jöttünk ETZvel akkor 4,7-et evett, előtte 6-ot, most olyan 5,8-at eszik. 140-et elmegy 4-be, de a Hungaroringre még a gyári áttétnél is rövidebbet tennék, hmm lehet beszerzek egy felnit nagyobb fogassal a pályázáshoz, s elhozom ezt a másik gummát, jó lesz a túrákhoz
Hát most tök mindegy milyen géped van és az mennyiért árulod,az állapota is mindegy,..nincs pénz sehol,főleg kp nincs,ami ezekhez a régi vasakhoz kell.ezért nehéz az eladás.
Kösz. Nem tudnál mutatni olyan képet, amin te is a motoron ülsz, csak a miheztartás végett... MErt igazából számomra a kényelem kábé másodlagos szempont a kinézet után. Mármint, hogy én hogy nézek ki rajta... :D
Kicsit mesélnél róla?Hirtelen felindulásból lehet veszek egy ilyet fél évre,1 évre.Főleg az érdekel h 100 körül mennyit forog,mennyit eszik ott,mennyire jó 6.ban,pakolhatóság.egész egyszerűen csak egy olyan motort akarok már ami tényleg megbízható.
Szerintem a mérettel nekem nem lesz bajom,arra nem vagyok annyira érzékeny,nsr sem nagy,182 centimmel bőven jó volt.
Tényleg olyat keresek most amihez csak olajcserénél kell nyúlni.Belefáradtam a szerelésbe.
Lehetne 400 is,de az jóval többet eszik.Ráadásul sor4 tehát kisebb egy hengere mint a 250nek.Nem várok el sokat tőle,csak kell egy tulaj megerősítése h jó lesz az
Próbáld ki. kicsi, alacsony, szűk.. ja. 250-es! Ahhoz képest szerintem kényelmes. Nekem ~700km (Trogír, naná hogy a hegyeken át, semmi autópálya) volt eddig a legtöbb egyhuzamban --tankolás-, a 189 centimmel, s nem panaszkodtam.
Méretek kb, nem mértem..
Szval két eladótol van, egyiknél 26 USD szállítással, csak fekete, még 4 db vagy a másik akinél három szín van (átlátszó, füst és fekete) és 30 USD szállítással. Ez mind buy it now + shipping , magyarul végső ár.
Nem tudsz vkit aki megy LOUIS-ba?
zsír , VeeRubber, tartalékba, hmm..
még 2 hetet el akartam gurulni a régivel, de már nagyon érik a csere
jövő héten műszaki vizsga, megint változtatnak valamit autóklub szerint. Náluk ~8700Ft, NKH: 2éve 4360Ft
+okmányiroda ~6000 ez lenne maga a forgalmi? - betelt , mert az előbbi összegbe benne van a '"Műszaki adatlap" kiadása, pótlása'..
Semmi akadálya az ebay-nek, igaz utóbbi alkalommal nagyon szerencsétlenül alakult, Kappa-nak még mindig nem jött meg a combtáska, már paypal-on "vádat" is emeltem. Kísérd az ebay-en és ha találsz akkor megpróbáljuk levadászni.
1,5mm/1000km!
Dunlop D208GP-A 1,2mm/1000km
Na erre varrj gombot pedig a Dunlop kapta rendesen a PilotRoad meg télen/tavasszal volt fenn amikor ésszel adja a gázt az ember.