Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pilot Road az 1100-esen... (semmi gumiégetés meg hasonló)
1,5mm/1000km!
Dunlop D208GP-A 1,2mm/1000km

Na erre varrj gombot pedig a Dunlop kapta rendesen a PilotRoad meg télen/tavasszal volt fenn amikor ésszel adja a gázt az ember.
hmm, valahogy én is így gondolom, hogy a másik nem kerülne fel sosem :)
kutya;)
[4813] június 26. 16:15
itt van épp' egy szép darab, szinte nem is kell hozzányúlni, meg is venném azonnal ha nem lenne, de így is gondolkodós
Kis adalék a PilotRoad tartósságával kapcsolatban :

"...Most mértem le a pilot road 1-es gumim profilmélységét. 11500 km után elől 2,7, hátul 4,2 mm mély. Középen..."

Mindez egy 600-as motoron, komoly terheléssel ( most jött meg Marokkóból )
gyári áttéttel 6ban: 100-nál 8000-et forog -ez gurulásra épp elég, 126-nál 10000-et - itt jön meg az erő, 10500-nál van nyomatékcsúcs, 12500-nál teljesítménycsúcs ~155kmph
Engem is ez tartott vissza a 400astól hogy csak kicsivel erősebb, ez 100felett jön ki meg ha meg van pakolva, +régen a 250re nem volt súlyadó, s biztosítása is sokkal olcsóbb volt.
Fogyasztás: én hosszabb áttétet raktam fel túrázás miatt, valamivel kevesebbet fogyaszt, de ha haladni akarok a hatodikat ami a gyári 7 lenne, nem használom, mert ott már nincs nyomaték, guruláshoz jó csak, egyszer jöttünk ETZvel akkor 4,7-et evett, előtte 6-ot, most olyan 5,8-at eszik. 140-et elmegy 4-be, de a Hungaroringre még a gyári áttétnél is rövidebbet tennék, hmm lehet beszerzek egy felnit nagyobb fogassal a pályázáshoz, s elhozom ezt a másik gummát, jó lesz a túrákhoz
Jajj de jó lesz a ZiZi :

Kulcsszavak: Alu doboztartó konzol, Airbrush, 2CT gumi, kézzel állítható hátsó futómű, Pazzaz SBK kormány, Navi, Xenon.

Már csak motorozni kéne vele
Hát most tök mindegy milyen géped van és az mennyiért árulod,az állapota is mindegy,..nincs pénz sehol,főleg kp nincs,ami ezekhez a régi vasakhoz kell.ezért nehéz az eladás.
én is voltam már igy de volt amit árultam fél évig is.....
Én aznap adtam el a 400-ast , amikor meghirdettem . És ráadásul sérült is volt - így kelt el 740-be
hy mindenki. nekem volt zzr400asom. alig birtam eldani. de a 250est is nehéz. a 600ra már nem mondanám
Kösz. Nem tudnál mutatni olyan képet, amin te is a motoron ülsz, csak a miheztartás végett... MErt igazából számomra a kényelem kábé másodlagos szempont a kinézet után. Mármint, hogy én hogy nézek ki rajta... :D
Kicsit mesélnél róla?Hirtelen felindulásból lehet veszek egy ilyet fél évre,1 évre.Főleg az érdekel h 100 körül mennyit forog,mennyit eszik ott,mennyire jó 6.ban,pakolhatóság.egész egyszerűen csak egy olyan motort akarok már ami tényleg megbízható.
Szerintem a mérettel nekem nem lesz bajom,arra nem vagyok annyira érzékeny,nsr sem nagy,182 centimmel bőven jó volt.
Tényleg olyat keresek most amihez csak olajcserénél kell nyúlni.Belefáradtam a szerelésbe.
Lehetne 400 is,de az jóval többet eszik.Ráadásul sor4 tehát kisebb egy hengere mint a 250nek.Nem várok el sokat tőle,csak kell egy tulaj megerősítése h jó lesz az
Próbáld ki. kicsi, alacsony, szűk.. ja. 250-es! Ahhoz képest szerintem kényelmes. Nekem ~700km (Trogír, naná hogy a hegyeken át, semmi autópálya) volt eddig a legtöbb egyhuzamban --tankolás-, a 189 centimmel, s nem panaszkodtam.
Méretek kb, nem mértem..
Az átlátszó 35 USD!
Szval két eladótol van, egyiknél 26 USD szállítással, csak fekete, még 4 db vagy a másik akinél három szín van (átlátszó, füst és fekete) és 30 USD szállítással. Ez mind buy it now + shipping , magyarul végső ár.
Nem tudsz vkit aki megy LOUIS-ba?
Ezt nézd meg, válaszd ki és ...
ZZR 600 windscreen
Vagy ez: 140330535411
Tokkal vonóval 26 USD. (buy it now + shipping)

Na? Vegyem meg?
Teljesen jó ! ( és az ára is )

Kb. mennyibe szokott megállni a történet, szállítással mindennel együtt ?
Akkor kukk ezt meg, ebay no.: 230352168635
zsír , VeeRubber, tartalékba, hmm..
még 2 hetet el akartam gurulni a régivel, de már nagyon érik a csere
jövő héten műszaki vizsga, megint változtatnak valamit autóklub szerint. Náluk ~8700Ft, NKH: 2éve 4360Ft
+okmányiroda ~6000 ez lenne maga a forgalmi? - betelt , mert az előbbi összegbe benne van a '"Műszaki adatlap" kiadása, pótlása'..
Szombaton voltam akkor vettem az enyémet.
Csak egyetlen bor létezik: vörös és száraz. A többi üdítő...

Doboz: én ezt vettem. 59eur. rögzítő platnival együtt !

Plexi: Ok, ránézek ( bár abban reménykedtem, h valaki bedobja a linket ahonnan az övé jött azt hiszem képet is küldött róla pár hónapja az illető )

És így mutatnak a dobozok, ha oldalra rakod őket ( ez esetben 50 + 59+59 EUR a költség, 85L össz hellyel. )
Látom, vagyis olvasom, van benne a rögzítő lap is. Na most ez meg 6 napig ilyen áron. Megy valaki "arrafelé"?
A 42-esbe fér két bukó? Jár hozzá rögzítő lap is vagy azt kell külön venni?
Milyen bor? Fehér, vörös, rose? Édes, száraz ?

A dobozokról címet (képet)? Honnan?

Semmi akadálya az ebay-nek, igaz utóbbi alkalommal nagyon szerencsétlenül alakult, Kappa-nak még mindig nem jött meg a combtáska, már paypal-on "vádat" is emeltem. Kísérd az ebay-en és ha találsz akkor megpróbáljuk levadászni.