Kurva egyszerű: keresel egy darab farostlemezt, és berajzolod.
Ha egyben van a műanyag platnid, akkor még jobb: elviszed olyan műhelybe, ahol szerszámkészítők, lakatosok melóznak.
Biztosan olcsóbb lesz velük gyártatni kettőt, mint venni/rendelni.
Szia!
Van esetleg ötleted, hogy hol tudnák venni a dobozomhoz fém platnit, a doboz majdnem olyan mint a tiéd vagy az is lehet hogy teljesen így ránézésre. Láttam egy két helyen platnit, de nem ilyen felfogatással és ráadásul kva drágán.
Nem hiszem. Az én forgalmimban az szerepel, hogy piros. Ehhez képest itt egy kép, férfi szemmel is aligha mondható pirosnak. A vizsgán (bár nem velem volt, mert nekem még nagyon új) nem volt vele gond.
Ha az akksin rajta van hogy Yuasa, akkor igen.
Szinte biztos hogy "jött" valahonnan a boltnak is az a holmi - a Yuasa a legnagyobb vásárlóknak, akik ezer számra veszik ezt a típust, kb. 9.000.- Ft -ért adja.
egyébként gyanus, hogy yuasa...amit vettem...néztem neten kképet,és ahhoz hasonlit enyém legjobban, volt unibat,arra emlékszek,de az fehér volt, a banner oldaláb olyan ördög van..de mintha a yuasához hasonlitana...nem emlékszek,bocsi
a márka nem jut eszembe.. fekete doboz, egy sárga sportmotor van az oldalán, az aksi is fekete...lehet,hogy P betűvel kezdődik a neve?
a kódja meg vmi YTX 12BS..vagy vmi ilyesmi...
passz...
Továbbra sem érkezett meg a gyertyák ára - és ezzel együtt a címed sem, ahová postázhatnám a holmidat.
A csomagból már csak a Te holmid van itt, kérlek sürgessük meg, ne kelljen a többi alkatrész között tologatni heteken keresztül ezt a négy árva gyertyát.
Halihooo!nagy a "bódottá"(by Matiz papa ) megvettem ma az akksit...10.200vagyont adtam ki érte...várom a fehér indexbúrát, remélhetőleg 20án hozzájutok Kutya megunt dobozzaihoz is, készül a bukógomba az oldalára is(1darab lesz, kicsi és az oldalán)...szóval örömteli hónap lesz ez a kis Zizim számára...meg nekem is
Túl egy kurva gázos hétvégén ( 40 fok láz, pár kiló mínusz, stb. ) de most már szinte minden Ok. Sajnos a múlt heti "kis" beavatkozás nem sikerült tökéletesre: a saját dokim nem volt itthon, aki csinálta az meg elbaszott valamit, és frankón begyulladt.
Tudnám úgy tökön rúgni hogy hogy az is impotens legyen , akinek elmeséli....
Benne van,mert szerintem az enyém is attól ment tönkre,hogy 6aH aksi volt benne . Lehet azért kell nagyobb ,mert ekkora blokkja nem sok ,akár 900asnak sincs.Új 600asba elég 2.8L olaj,ebbe kell 3.7
Én is most vagyok gondban: a ZX9R Kawa akksija most lesz akcióban, hihetetlen olcsón. 2000-től motor, tehát a gyújtás/fesz.szabályzó gyanítom ugyanaz mint a ZZR-é. Vennék is a sajátomba, akár tartalékba is.
Mégis a kissebb amper szám miatt ( igen! a 900-asnak gyengébb akksija van mint a 400-asnak ! Ez is érdekes... ) félek a túltöltéstől, ill. h ezzel szétmegy a fesz.szabályzó. Nem egyszerű.
Különben van egy oldal ahol árulnak motoros aksikat,ott van katalógus is.A keresőben találtam valahol...Megnézheted pontosan(méret,áramerősség,..stb) milyen kell évjárat szerint a gépedbe. De amint látom a többiek írták milyen kell.Nem mindegy mit teszel bele!Működik mással is.DE az én fesszabályzómat az előző tulaj gondatlansága miatt szétb...ta a nem megfelelő aksi.
hogy jimmy1irta,hogy ő vmi CB12AA-t vett és nem tom mi a különbség akku és akku között...
mindegy mit rakok bele, csak motor akksi legyen, vagy ezeknek van vmi spec szabálya?
Ha egyben van a műanyag platnid, akkor még jobb: elviszed olyan műhelybe, ahol szerszámkészítők, lakatosok melóznak.
Biztosan olcsóbb lesz velük gyártatni kettőt, mint venni/rendelni.