Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaza van duB-nak.
Túlságosan merev lehet a végére. Ha menet közben esetleg elfárad, akkor később az egész motort hajlítgathatod.
Nyüssz, akkor marad még ez egy darabig,amúgy nincs vele bajom csak a naci ne lenne ilyen nagy rám . Azért köci majd elválik mi lesz a sorsa..... Max elteszem tarcsiba és szülinapomra kérek a családtól ösznépileg egy újjat
honnan tudod?
kormánycsutkát én nem hajtogatnék... alumínium, elég veszélyes a kétirányú hajlítás, mert elveszíti a szilárdságát visszahajlításnál.
Szép helyen van fotózva az első kép.
Persze nem a fórum lecserélésére kell gondolni, ez csak egy lehetőség, hogy egy helyen legyünk online. :))
Mi lenne srácok, hogy ha csinálnék nekünk egy chatszobát? Ahol csak mi lennénk, ahol mindenki látná, ki van fent, és egyből elérnénk egymást.

Ha van rá igény, akkor jelezzeték, szívesen megcsinálom! :))
déliután feltöltöm...
Bukócső v1.0: Egyszer eldőlt a zizi, pár karcolás lett az oldalidomon, melytől egy bukógomba nem védte volna meg, ezért próbaként hajtogattunk egy bukócsövet. Nem gondoltam hogy valaha is szükség lesz rá. A nagy terhelés miatt sajnos leért, és kiemelte a gépet, így elcsúszott a hátulja (kb65-tel), de szerintem sokat is mentett. Ha valamivel feljebb vagy 1centivek kiljebb ér, akkor talán az oldalidom megúszta volna.
Kuplungkart, lábtartó konzolt sikerült pótolni, kormánycsutka még visszahajtásra vár.
Hát igen. Holnap fel is hivom a kawa szervizt! Csak ezt kell vennem a vez lánc az jó! csak mikor láncot cseréltek benne ezt nem cserélték ki.
rendeltem már tőlük hengerfej tömitést is 10.000Ft postával volt.
Na ja!
Pár dologból érdemesebb inkább újat venni kicsivel drágábban.

Te sem bírsz aludni Rash?
megkockáztatom a kérdést... inkább egy új? nemtom mennyiért rendelik, de vészes nem lehet, és ittt lesz hamar, meg a ha szerelővel csináltatod, nem olcsó, illetve ki tudja mennyire lesz elhasznált. ZXR400 topikban olvastam, nekik 22 volt vezlánccal együtt. Gyári, úgy , Big Bang kawától.
Aztán ahogy érzed, keresgélhetsz még hátha találsz, de a szezon közepén vagyunk
Neked így könnyű! Alattad egyáltalán nem erőlködik a motor még felcuccolva sem!
Szia Andi!
Nem, nem én hívtalak hétfőn.
Tökre kiment a fejemből a rudci. A lány ismerősömet megkérdeztem, méretben sajna még nálad is vékonyabb, úgy hogy nem lesz jó neki.
De azért köszi!
Pedig el tudtam volna rajta képzelni, mikor a fehér BMW R1150-esen feszít benne!
400-as hoz még mindig keresek vezérműlánc vezetőt, akinek szét van borítva blokk eladásra szóljon!
Szerintem még hosszú is...
Próbaképp ráütnék néhányat, mondjuk kalapáccsal, de nem finomat
Egy rövid gomba is megvédi az idomok nagyrészét, és kisebb a hajlító nyomaték
Lassan kiheveri a gép az április eleji bukásomat.
Csak a pénztárcámat kell újjáéleszteni...
Eddig 165.000 és még néhány elemet fújni kell. Kb 210 lesz a vége.
Asszem Jaku jósolta anno 200 körül a leendő számlámat. Gratulálok, nyertél.
Ráadásul tegnap kaptam egy 45 ezres csekket...87km/h mentem...
Sziasztok!
Nálam is felkerült a gomba a díszlécre.
Csak azt nem tudom, hogy elég hosszú-e? Saccra készült 65mm -re.
Lehet összehozunk még egy hosszabb verziót is.
Üdv Peet te hívtál hétfön? Mizu köllll a ruci? Mert nagyon bevagyok zsongva egy másikra ami jó rám......
Uhh átolvastam ezt az oldalt és fájt

Így születnek a nagy ötletek
Poén, de én pont ma rajzolgattam a ködlámpa tartót: egyszerűen 3D tárgynak nézik a motort, ha 2 - 3 lámpa van rajta, míg ha egy: akkor simán rád előznek szemből.

Épp &rash bukógombáját nézem, sztem egy olyan fogja tartani.
én 50 kilo vagyok...engem kell csak vinnie..meg max 20 kilo cuccot...fogadjunk ha te egymagad ráülsz,már többet kell cipekednie a tiednek...
Baszki,jó ez a fórum Olyan jót röhögök,...ez a gombázás meg
ezután jön majd a " lássanak is meg " rész.Fel lesz szerelve a kiszzr-re 8 ködlámpa Mondjuk a gombákra rá lehet akasztani majd 300kilót+csomagok+1-2 személy vígan visz majd 53 ló
Na jó csak viccelek én ám csak!