Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne duBálózzatok itt a szavakkal
Hogy a Kutya meg a Matska rúgja meg...
duBguljatok el
Kutya! Milyen olajat ajánlasz HonDuBa?
Nem. DuBlinban...

( esetleg Dußßldorfban...de ezt már félve mondom )
...gyártják?
Azt duBas mellett gyárják?
Én egy varázslót láttam, aki egy halom szénát kötözött éppen....
Kérdeztem is , mi a f@sz ez ?

Aszongya, mi lenne ? Abrak a Dub-ra

ne üssetek...
Most kukáztam ki egy kétkazettás rádiósmagnót... Az volt ráírva, hogy "High speed duBbing"
gyűrűk ura
Volt egy film... Ott bizonyos emberek a többiek felett álltak értelemben, és látták a többiek tulajdonságait. És számok voltak az emberek feje fölött, asszem 9ig. A 6os már okos volt. Szóval lehet az egyesek annyira értelmetlenek h nem értik a viccet?
Film címére nem emléxem
- Szerinted is Philip?
- Igen Terrance...
kik azok az egyesek! NEVEKET AKAROK!
Mondom h retardált vagy, már persze egyesek szerint. Maradjon benned és akkora lesz a szemed mint a békáknak?
A poént vagy poénból fingást Sejtem meiket nem szeretik
Vedd inkább tárgytalannak az előzö hozzászólásomat..... Most romboltad le minden illúziómat a poénokról
zsigerből indításként konkrétan a zsigerből indított nyomáskiegyenlítésre gondoltam a poént szeretik
ááá neeem, csak a világ legviccesebb dolga fingás
nem is pffújj lehet hogy csak olyan lányokkal vagy körűlvéve akik nemszeretik a poént. Kár pedig vicces gyerek vagy engem megnevettetsz
Akkor retardált vagy teis
szerencsére nem vagyok mókamatyi, mer k. sután hangzik... szoktam zsigerből nyomni dolgokat, de a lányok azt mondják: pfúúúúj
jó kis szó mi?
eki-eki ?
Mókamatyi valami olyan jelenés, aki mindenkit szórakoztat, zsigerből nyomja a poénokat erőlködés nélkül. Dolgoztam egyszer egy sráccal, aki ilyen volt. Nagyon durván ment neki, egyszerűen képtelen voltam a röhögésen kívül mást csinálni, mert akármiből poént tudott varázsolni, és azonnal, nem kellett gondolkoznia rajta. Vannak ugye, akik viccesek akarnak lenni, és betanulnak pár poént, aztán mindenkinél azt sütik el Van ilyen ismerős is, 4-5.szörre kicsit unalmas.