Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki okostól...
néztem milyen akksi kell a gépembe, és ez az infó jött: YTX12-BS
ilyen volt az előző akksi is benne (varta)
Szerintetek?
Ok, akkor találd ki h melyik nap legyen - beszéld le Krézivel h küldhessem, és intézzük.

Sajna bank továbbra senem ( utálom a céges számla nyűgjeit is, nem kell még a magán fosokra is külön számla) de ha van a közeledben olyan Tesco/Spar ahol van posta, ott hétvégén is meg lehet oldani sztem.
akkor másként lesz...nem kell a gumi...csak küld fel a dobozokat pestre a hungária krt alá és majd én elviszem onnan...a pénzt meg addig majd átutalom...nemtom hogy, mert kb reggel 6től este 10ig vasárnapit leszámitva folyton rohanok...
(ezért irtam,hogy jobb lenne a bank,mert azt interneten megtunnám oldani-az utalást-nem kellene a postán csekkel sorban állni)
De no para,majd kitalálok vmit...még a héten...
Menj le hétfőn.

A BULI igazából akkor van - a klub egész héten melózik, a hétfő este az, amikor ők "mulatnak"... na az fergeteg parti szokott lenni. Mi minden évben ott vagyunk már hétfőn délután, 2oo3 óta.
Na most amit írsz, az több problémát is felvet:

1, Pesten Max. 20-án tudunk találkozni. 19-én én dolgozom.
2, Nekem egy Pesti út 4 rugó - tehát ha felviszem a dobozokat Neked, akkro gyakorlatilag ingyen adtam oda...
3, a gumi még a motoron van, tökéletes jó, ha nem megy el, ezzel motorozok még 1-2 szezont - egyszerűen csak kíváncsi vagyok az újra, hogy miként viselkedne pályán. Szóval ha kell, készítek pár(tucat) képet róla, amin láthatod hogy tényleg 95% -os. (Árban meg bő harmada az újnak.)
4, Tehát úgy lehet a Tied a gumi, hogy idejössz, én kiveszem a ZiZi kerekét lemegyünk egy gumishoz, kapsz egy kávét tőlem, elmeséled hogy mi ez az érthetetlen vonzalmad a ZZR iránt (nem is értem, mit lehet szeretni rajta ) a bácsi meg addig leveszi a gumit Neked, és felteszi az én Micslenemet a helyére.

Hát ilyesmi a dolog.

( Amúgy Neked már nem olyan vészesen nagy difi: Újvárosból még egy bő 30-assal közelebb is van Szeged mint Pestről. )
én vártam,vártam,hogy majd szol a 2 srác akinek még kellett volna,de semmi, így barátom tegnap este elküldte az én rendelésemet...nekem príma ár érte az a kb 25.000 ft...szóval.. akinek kell, majd intéz magának...
Ma megyek akksit venni
Mi van az indexekkel? Kapcsolatba léptetek az emberkével?
Halihooo
Nagyon el vagyok havazva...2 egyetem, melo és háztartás...
Kutya!
Az van,hogy 19én vagy 20án megyek fel pestre és mivel még mindig nagyon érdekel a doboz, de egyszerűen képtelen vagyok posta közelébe kerülni ezért lehet megkérlek,hogy hozzunk össze egy személyes mítinget...főleg azért is,mert ha megvan még,lehet az eladó hátsógummád is érdekelne...de azt jo lenne látnom...szóóval...mivel autópályán megyünk fel, nem-e meg tudjuk oldani,hogy vmelyik kivezetőn vagy akár fent pesten összefussunk, kifizetem és átveszem a dobozokat és megszemlézném a gumit(ha még megvan) és ha tetszik,megvenném azt is...
Na?
Ajaj:( sajnos én csak 1-2 körül érek oda.De remélem látok 1-2 zzr-es arcot majd,jó lenne
nah, a helyzet a köv:
&rash-al beszéltük hogy almádiban helyesebben káptalanfüreden van egy shell kút ott találkozzunk szombaton 11-11:30 között, aztán megbeszéljük a részleteket!
írjatok h kire lehet számítani!
1: &rash
2: Géza
3: kicsizolika + valszeg még 2 arc
nah, a helyzet a köv:
&rash-al beszéltük hogy almádiban helyesebben káptalanfüreden van egy shell kút ott találkozzunk szombaton 11-11:30 között, aztán megbeszéljük a részleteket!
írjatok h kire lehet számítani!
1: &rash
2: Géza
3:....
akkor te mint helybeli javasonl vmi helyet, ahol el is férünk, aztán onnan mehetnénk már együtt alsóörsre, a részleteket meg ott megbeszéljük
yyoooooo
Én megyek, de ne ott találkozzunk, ott nem fogunk elférni ennyien - remélem minél többen. Javasolnám hogy találkozzunk valahol, azt még megszüljük h hol, és mondjuk álljunk meg csopakon az út szélén, aztán ha már kezd hígulni a tömeg, akkor elindulni. Nagy tömegben nem akarok menni, tuti lesznek torlódások, az nekem nem hiányzik.
Sziasztok! Én is megyek alsóörsre a felvonulásra, remélem minél több zzr-s lesz valami találkozó helyet megbeszélhetnénk, ahol összefutunk, mert együtt azért mégis szebb látvány vagyunk
&rash? csopaknál van egy étterem parkolóval ha füred felől nézzük akkor előtte, ha pestről akkor utána jobbra. Én Veszprémből indulok, jelentkezők?
Zsír, adom!

dobj egy mailt a címemre - adatlapomon - a telószámoddal és akkor össze tudunk esetleg csörögni.
Sziasztok!
Szombaton délután 6-7 körül a soroksári auchan bejárata elött láttam egy szép zizit két choper társaságában esetleg közületek volt valaki?
Én benne vagyok!
Valószínűleg én már pénteken lemegyek balcsira, és szombaton gurulok át pár ismerősömmel a felvonulásra, de akkor ott tudunk találkozni.
Jó ötlet Elvileg 24-25 fok lesz,esőmentes!
Halló Evribodri,

én már korábban feldobtam a zzötletet, még vmikor múlt héten, akkor nem jelentkezett nagyon vissza senki, csa, &rush, dehát ő így is, úgy is a szomszédban lesz:)
két cimborámmal én legurulok a felvonulásra, szóval összebeszélhetünk.
Dropposszürke az kemény, nem is értem hogy tudnak ilyen neveket kitalálni... Pannakotta, dropposszürke Köszi akkor szupicsek mert nem kell forgalmit cserélni jupppiiii.
Szia Kicsinoki!
Elvileg az uniós szabályok szerint már csak 8-10 alapszin van. Az én pezsgőmetál színű autom drapposszürke.
Ha zöld van beírva a forgalmiba, akkor abba elég sok árnyalat belefér. Szerintem.
Más vélemény?
Szivesen öcsém!

Remélem most jobban vigyázol a szecskádra, mert nincs kedvem megint az éjszaka közepén felrángatni a teherkocsira !
Most már menj lassabban, hogy adott idő alatt több csajt meg tudj nézni!
Széles utat hazafelé!
Ja és boldog névnapot!
Viszont én most megebédeltem, és megyek szintén "dolgozni". Belevetem magam a pesti egészségügyi ellátásba autóval!
Szép délutánt!
De jó neked, hogy ilyen király munkahelyed van!
Szerintem tényleg nem kell a forgalmiba beírni, mert ott nem színkóddal írják be, hogy zöld, hanem simán. Bár autóknál írnak árnyalatokat, de egy Kawazöld, meg sima zöld között nem hiszem hogy probléma lenne.