Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A két alsó csavarra minigomba. vagy minibukócső. Vagy ügyes leszel, és a másik oldalára döntöd. Ha eléggé kiáll, a gomba is felfogja. Amúgy ha eldőlsz, és elkezd folyni az olaj, gyorsan döntsd a másik oladlra, hogy nehogy kifollyon az olaj
Azért azt az oldalt mutogálom, mert azt ismerem.
szoval a neonzöldes területen belül, ahol a kuplung ott izé becsatlakozik...mindig az a kis (síííííííp....kurva...sííííííp) pöcök tört le eddig és folyt szét az olajom...szóval azt lenne a legjobb orvosolni...utoljára már ugy volt szivoszállal szívom fel az olajat a betonrol,mikor láttam,hogy megent szétfolyik a 3.7lityó olajom~10.000ft...kurvaanyja..
annyira imádlak,hogy mindig ezt az oldalt mutizod..nekem mindig a másik sérül és ott az olaj tartály és ott a baj..de egyébhént nekem is ezek a részek vannak megsérülve, csak a másik oldalon...beszélj te is a szakiddal,beszélek én is az enyémmel és majd egyeztetünk, hogy mi legyen...
csatolok én is egy képet a bajos területről...
Ja és még valami: ez a RamAir mennyit segít a levegőellátáson? Tehát a '92 és előtti modelleken érezhető valami negatívum a hiánya miatt?
Na hát szépen vagyunk. Használtautón néztem most ZZR-eket és nem, hogy '92 utániak légbeömlősek, de kb. van '95-ös is ami még nem.

Jó tudni ezt, mert úgylátom nem 1-2 ember űzi ezt a fiatalítást.
MI pont a motorját védő bukócső miatt esett el pénteken.
Szóval sztem ne erőltesd, ez nem csopper h krómcsövekkel dobáljuk tele
Nagyon ne lógjon le a bukócső!
Kanyarba leért, aztán azért fogsz esni. ha én raknék fel, akkor az a középső idomot védené, mivel az alsó idom az nem találkozik a talajjal csúszás közben, mivel a dekni nem engedi.
Bejelöltem mik érnek le csúszásnál, persze ez csak a saját tapasztalatom, épitő kritika jöhet
Én tervezem menni esztergályoshoz, ha gondolod csinál neked is, költségeket meg elosztjuk - enyém a tervezés ktg, tiéd a többi
nekem mutatta a szaki...az egyik része ott közép részen lenne, vmi bilinccsel, a másik vége vhogy az idom alá csatlakozna be...védené a szinét..ha lefujatnám a domozokat,tuti azok elé/rá is tetetnék...
Szerintem a bukócső inkább idom nélküli motorokhoz jó csak.Nem tudom hogyan férne el,ill hova tudnád tenni a csöveket
és mit szóltok a bukóCSŐhöz?ha csináltatnék, ezüst szinűre fujatnám, még menne is a motoromhoz...
Gomba: C45 22mm átmérőjű 1m acélrúd, 2000ft ha jól emléxem - lehet drágább. 100mm 60mm átmérőjű fekete metamid ~ 1000Ft -vagy 1500?
Esztergályos: Az acélrudat készitette el, 2000ft munkadij fejében. Gomba általam esztergálva, illetve utómunka lett rajta végezve CNC esztergával, az ezen a képen nem látszik.
Tengelygomba: 40mm átmérőjű 100mm hosszú metamid, 5-800Ft, 1 méter menetes szár, pár száz forint, denem vagyok biztos benne h a menetes szár elbirna egy esést, ezt is rendes acélból kellene megcsinálni.
Karbon deknivédő: Németországból rendelve, egy fórumtag által (nem reklámozom, majd jelentkezik- ha akar ) ~8.000 ft + vettem egy darab hőálló szilikont a felragasztáshoz.
Indexekcseréje: Kis kezedbe csavarhúzó, csavarok kiteker (8db), vezetékek széthúzása, újak installálása (vezeték összedug, csavarok vissza)
A zizi csúszás közben a középső idomon halad az aszfalton, arra lenne még célszerű tenni valamit. Én egy hosszú műanyag lapra gondoltam, a felfogató 5 csavarnál rögzitve, és igy először a csavarfejek + ez kopna el, utána kapná az idom. Az általam készitett gombát át fogom dolgozni hogy ne álljon ennyire ki a motorból - szóval rövidebb lesz.
Deknivédővel kapcsolatban Zargathatod Basit, őt a karbon a motoron topikban találod, sztem a legnagyobb valószinűséggel. Üvegszálat tuti csinál, de sztem karbont is tud. Ja, a motorod sztem kelleni fog a formavételhez.
rash...szép a moccod..majdnem én is ilyen színben vettem...de igy utólad nem bántam meg...csajosabb színű ez ami lett nekem
Ramair-nak fustos kene, azt most kerdeztem es varom a valaszt ra, ha harman osszealltok (Te, zsooo77 es Ramair) akkor biztos-talan tudtok jo(bb) arat is kapni.
akkor már olvassa is
katazzr: ment a mail a pasidnak.
egyébként én mindkétszer a másik oldalát törtem...nem azt ameről a te fotod van..
én is én is én iisss...szeretnék ilyentet... ez mibe fáj?
Baba...én sem vagyok időmilliomos itt a fórumon volt, nem mostanában: vissza kell olvasni szépen.

A bukógombát én csináltam: 6.000.- volt a fekete metamid, az esztergályos 2.000.- ért faragta ki belőle. 4 db kijött így 8000.- ből.
zsoo777: akkor lsz vedd fel a kapcsolatot "katazzr" pasijával az index búra ügyben.
ma utalom a 4000pizt is...csak kicsit én is el vok havazva
nem néznél utána nekem annak a burkolatnak,vagy védőnek?
bukógombád honnan=mennyiért van?
küldd pasiméra,majd ő megoldja nekem
attilaphoto@gmail.com
kösziiii
Ha jól tévedek, régebben volt itt vmi burkolat a deknire.

Amúgy nálam 2 oldaldoboz + a bukógomba elöl: szerintem oldalra fektetve szerelhetném is a motort, le sem tudna érni semmi...
Kicsit be vagyok havazva a következő pár napba, a legjobb volna ha:
1. tudnál angolul
2. megadnád az email címed, átküldöm neked az eddigi levelezésem velük és ezután te "átvennéd"
3. én anno paypal-on fizettem ha jól emlékszem, de sztem banki átutalással is lebeszélheted.