Te mindenre tudsz valami hülyeséget mondani? Mivagy te? Mókamatyi?
Harley felvonulásra jön valaki innét? Én idén végre megyek, ha megjön addigra a bowdenem
Az én kormányom is görbe (kicsit) : amikor el akarták lopni Prágában, annál fogva rángathatták a kormányzárat szerintem.
Én azóta is úgy megyek vele - annyira nem barmolták el.
Legalább most, az SBK kormány befaragásával ez is elmúlik
Félreértettél nem bátorkodás volt csak azt próbáltam kifejteni hogy minek vigyem szerelőhöz ha én is ki tudom cserélni..... Nem elcseszni szertném...... sem magamat sem a gépet. Valószinü egy komolyabb dolognak én sem esek neki. Arra vannak a szerelők.... Csak úgy gondoltam, hogy minek adjak ki egy 10 feleslegesen, gondolom te sem viszed szerelőhöz,valamiért amit te is megtudsz csinálni.... Vagy nem?
A bowden tök jó a vége is tök jól illeszkedik a csigába. A kerékagyban lévő pöcök vadi új ma cseréltem ki. Csak a csiga lehet a hibás az elképzelhető, hogy a régi pöcök aminek már válla is alig volt szétcseszte a csigát? Ilyen volt a régi.... hát nem szép látvány...
Elvan kopva valami benne, és nem illeszkedik rendesen, átugrik. Rövid úton teljesen elkopik az a rész. A bowden rendesen forog? Nincs kirojtosodva? Nekem elszakadt az is, néztem is h hh csak 0-val megyek
igen, én is bíztam benne, hogy eltörik visszahajlításkor, és akkor a kuplung, lábtartó hiánya mellett bal kormánycsutka nélkül már nem tudtam volna elmenni a bontóig . - Az egykezes motorozást nemrég volt alkalmam kipróbálni Kakucson .
Első nekifutásra nem voltunk elég meggyőzőek , semmit nem változott, tömör alu. Egyenlőre ez van, mert drágábban tudom beszerezni, mint egy havi kolidíj
Nekem sem mért az órám a múlt szezon végén.Télen innen az apróból vettem majdnem zsír új csigát 2500Ft.Tökéletes és végre passzolt minden a keréknél Egyszer nem pontosan tettem vissza a gumicsere után és eltört
Most beszéltem a szerelővel ő is azt tanácsolta, hogy töltsek bele olajat vagy vegyem le és jól zsírozzam be, lemegyek szétszedem megint remélem jó lesz...... Köszi a tippet.
Nem lett szar a körűlményekhez képest szerintem elég jól kicseréltem. Arról nem tehetek hogy a csiga is szar..... A szerelőm közölte, hogy 10. 000 lenne egy pöcök kicserélése amit én laikus uszkve másfél óra alatt kicseréltem egyedül csaj létemre.... Szóval nemszertnék meghalni 10 000 ft miatt, ha úgyézem hogy nemtudom megcsinálni nem kezdek bele......
fasza hajnal 2kor fekvőtámaszozni, az már a vég... jól felpörget.
van egy kitűnő gyógyszer alvásproblémákra: a SÖR! testalkattól függően 1 doboz/25 testsúly-kg, garantált a jóízű szunyó
mivel nekem a 'fabrikált' bowdenem elnyíródott rendszeresen 1-1.5 évente, nem baxakodtam vettem egy japán utánygyártott gyári minőséget 7500-ért. fain lett a kuplung
hali! nekem "hasonlo" gondom van, volt, egyik h gyorsulásnál 60-ig mér, aztán amikor elérem a 100-t hirtelen felugrik rá (bár íghy gyorsulna valoságban is ), visszafele ugyanez a moka csak 60 nál áll meg, és olyan 30 nál ugrik le, plusz a kerékagynál ahova bemegy a spirál kib*szottul elkezdett asszem 2x nyekeregni, az fogtam teletöltöttem wd40-el, azota az megszűnt.
Ebayen láttam egyszer a keréknél lévő részt, de nemtom h mi lehet a baja, erre még én sem kaptam választ...
Azután feküdtem le hogy ezt megirtam. Meg máshova még eghy kommentet, És igen, nem tudok aludni! Hétfőn lefeküdte12 körül, és kettőkor lekezdtem fekvőtámaszt nyomni, hogy kifárasszam magam . igaz ezzel fel is pörgetem magam, de fizikai fáradtságot okoz. Ettől függetlenül 2-3 órát ha összesen aludtam 6ig, után megmentem vizsgázni
Ja, és most sem aludtam el hamar, de kitaláltam h kell nekem egy Vespa robogó rohangálni ha nem akarom előcibálni a Zizit.
Kormánycsutka az csak másik, mint Dub irta, elfárad az anyag.
Szerintem hagyjuk ezt a fórumot meg, itt legalább mindenki olvashatja h mik a tapasztalataink, igaz elég sok off is kerül bele, ezért elszántnak kell lenni hogy végigolvassa valaki Én először végigolvastam
Amit hiányolok a fórumról, az a privát üzi küldés, illetve a hsz szerkesztése. Ugye Kata?
Kicsinoki: Bontó, esetleg más tipusé is jó, kikell szedni és vnni mintának, mert más tipusokkal ez tuti megegyezik. Ha nincs, akkor szintén megérdeklődni az új árát, csak nem horror ár, sajnos tapasztalat hogy ilyen apróságokkal nem szeretnek foglalkozni a legtöbb boltban . Tököm kivan velük, kellene egy bowden javitás, hát őőő aztán ilyen apróságokkal már nem foglalkozik - ez volt a robogó szalon tulaja - vegyek újat, ha már van egy 2 millás motorom. Előtte ott istenítette a kínai robogókat h milyen faszák, meg olcsók . Aztán amikor pár nappal később mentem, szerencsére az eladó srác jött hozzám oda, meg a szerelő, na hát az már igencsak vevőbarát kiszolgálás volt, pedig csak egy légkürtöt vettem. Tulaj barátunk ahogy felismert, hirtelen utalnia kellett valami pénzt, és tiplizett....
Ja, ismeri valaki a Rapid motor boltot? Valahol BP-n van... Múlt hét hétfőn rendeltem egy bowden javitó készletet, csütörtökön szóltam rájuk telón h egyáltalán postáztak -e más, kedden postázták, és még nincs itt . Eddig értékelése a boltnak:
egyik szerelő sem javasolta a kormánybabrálást. volt aki megpróbálta, és az lett az eredmény hogy: szar, gagyi, fos, béna, gyenge, erőtlen és legfőképp életveszélyes
Juteszembe nemtudjátok honnan tudnék rendelni új kmóra csigát, ma cseréltem ki a kerékagyban az a pöcköt ami beakad a csigába azthidtem az a bibis mert nagyon le volt kopva, egész reggel szereltem, de így sem megy már mindent átnéztem bovden pöpi ha pörgetem megy az órát. Ja és kipróbáltam néha megy az óra főleg elindulásnál aztán mintha beszorúlna megáll. Valami tipp?
Harley felvonulásra jön valaki innét? Én idén végre megyek, ha megjön addigra a bowdenem
Én azóta is úgy megyek vele - annyira nem barmolták el.
Legalább most, az SBK kormány befaragásával ez is elmúlik
nem Neked írtam...
Első nekifutásra nem voltunk elég meggyőzőek , semmit nem változott, tömör alu. Egyenlőre ez van, mert drágábban tudom beszerezni, mint egy havi kolidíj
van egy kitűnő gyógyszer alvásproblémákra: a SÖR! testalkattól függően 1 doboz/25 testsúly-kg, garantált a jóízű szunyó
mivel nekem a 'fabrikált' bowdenem elnyíródott rendszeresen 1-1.5 évente, nem baxakodtam vettem egy japán utánygyártott gyári minőséget 7500-ért. fain lett a kuplung
Ebayen láttam egyszer a keréknél lévő részt, de nemtom h mi lehet a baja, erre még én sem kaptam választ...
Ja, és most sem aludtam el hamar, de kitaláltam h kell nekem egy Vespa robogó rohangálni ha nem akarom előcibálni a Zizit.
Kormánycsutka az csak másik, mint Dub irta, elfárad az anyag.
Szerintem hagyjuk ezt a fórumot meg, itt legalább mindenki olvashatja h mik a tapasztalataink, igaz elég sok off is kerül bele, ezért elszántnak kell lenni hogy végigolvassa valaki Én először végigolvastam
Amit hiányolok a fórumról, az a privát üzi küldés, illetve a hsz szerkesztése. Ugye Kata?
Kicsinoki: Bontó, esetleg más tipusé is jó, kikell szedni és vnni mintának, mert más tipusokkal ez tuti megegyezik. Ha nincs, akkor szintén megérdeklődni az új árát, csak nem horror ár, sajnos tapasztalat hogy ilyen apróságokkal nem szeretnek foglalkozni a legtöbb boltban . Tököm kivan velük, kellene egy bowden javitás, hát őőő aztán ilyen apróságokkal már nem foglalkozik - ez volt a robogó szalon tulaja - vegyek újat, ha már van egy 2 millás motorom. Előtte ott istenítette a kínai robogókat h milyen faszák, meg olcsók . Aztán amikor pár nappal később mentem, szerencsére az eladó srác jött hozzám oda, meg a szerelő, na hát az már igencsak vevőbarát kiszolgálás volt, pedig csak egy légkürtöt vettem. Tulaj barátunk ahogy felismert, hirtelen utalnia kellett valami pénzt, és tiplizett....
Ja, ismeri valaki a Rapid motor boltot? Valahol BP-n van... Múlt hét hétfőn rendeltem egy bowden javitó készletet, csütörtökön szóltam rájuk telón h egyáltalán postáztak -e más, kedden postázták, és még nincs itt . Eddig értékelése a boltnak:
egyik szerelő sem javasolta a kormánybabrálást. volt aki megpróbálta, és az lett az eredmény hogy: szar, gagyi, fos, béna, gyenge, erőtlen és legfőképp életveszélyes