Kitolom az utcára, elrollerezek 100 métert enyhe lejtőn kereszteződésig, 50 métert a következőig, aztán legurulok a dombról, és már a vasútállomáson is vagyok, ahol el fog haladni a menet. A motort sem kell beinditanom
Á dolgozni azt nem szoktam, csak ha nagyon muszáj, most is az irodában kummantok ha meg jön a főnök úgyis éppen rendelést írok vagy gyorsan papirokat rendezgetek. Nade félre a tréfát szerinted tényleg nemkell forgalmit cserélnem ha más árnyalatu zöldre fujatom a mocot?
Jóóóóó Egyébként is nálam van a cuccom mindig mert azzal járok be... Kitalálom hogy tudok lelépni az ifjú párnak meg megmondja a fönököm, hogy az üzletvezető kisasszonny rosszúl lett az esküvői kajától jókis reklám az étteremnek
Sajna én dolgozom, nekem inkább a hétköznapok jók hétfő kedd szerda akkor vagyok szabad sajna. De nagyon jó lenne..... A meló miatt mindig minden motorostaliról lemaradok
Még egy kérdés hozzád, illetve mindenkihez!
Jövő hét hétvégére nem szervezünk össze egy kis csapatot, hogy lemenjünk közösen Alsóörsre a Harley felvonulásra?
Jaa, oksi! Szerintem a Kawazöld-fekete jobban nézne ki, mert megfiatalítaná a gépet is.
És szerintem ahhoz nem kéne a forgalmit se bántani. A sárgát azért nem ajánlanám, mert azt imádják a bogarak, és álló helyzetben is tele lenne vele a moci.
6 hét dekkolás után végre visszakaptam a Drágámat A szívtranszplantáció sikeresen megtörtént, bár a rehabilitáció még hátra van, mert nem úgy dorombol a cicus, ahogy kellene. Tettünk egy egészségügyi sétát, leugrottunk Zegre egy kis mókára.
Tehát ismét motoros vagyok, hála Kutyának a korekt segítségért és köszönet mindenki másak, aki csak egy jó szóval is mellettem volt.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy szertném átfujatni a mocimat. A forgalmiban az szerepel, hogy zöld. Kérdésem az lenne, hogy ha ezt a sötét zöldet átfujatnám kawazöldre, akkor forgalmit kell cserélni vagy a kawazöld is zöld és maradhatna a régi. Mert úgye a zöldnek igen sok árnyalata van...... Ez a következő müszakinál okoz majd bonyodalmakat?
Chat? Miért nem jó itt a fórum? Chaten úgysem lesz fent mindig mindenki, és akkor lehet valami olyan infóról marad le, amit még hasznosítani tudott volna. A jelenlegi formában aki olvassa a fórumot, elég sok fölös dumán kell átrágnia magát, én ezért válaszolok ha kérdeznek, de tényleg sok hasznos dolog halmozódott most már fel az oldalon. Pár napot rá kell szánni, egy idő után úgy is tud az ember szortírozni mit olvas el, meg megismer minket is.
Egy esküvőn meg úgy se az üzletvezető dolgozzon, hanem a vőfély!
Azért vigyél be melóba egy bőrdzsekit, mert ha arra járunk elrabolunk magunkkal!
Jövő hét hétvégére nem szervezünk össze egy kis csapatot, hogy lemenjünk közösen Alsóörsre a Harley felvonulásra?
És szerintem ahhoz nem kéne a forgalmit se bántani. A sárgát azért nem ajánlanám, mert azt imádják a bogarak, és álló helyzetben is tele lenne vele a moci.
Tehát ismét motoros vagyok, hála Kutyának a korekt segítségért és köszönet mindenki másak, aki csak egy jó szóval is mellettem volt.
Szerintem tök jó lett!
Milyen zöld színű van neked?
Nem azt a fehéret hordod, amiben a képeken is vagy?
Az te vagy?