Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a börcuccal kapcsban köci a tippet de most nem menne az új ruha vásárlás segítség nélkűl, mert új színt szertnék ez a zöld elég gáz és inkább arra gyüjtök a többiben csak támogatnak közeledik az a szülcsinap
Én így voltam a simsonnal kiskoromban mindig fater meg a tesóm bütykölte én meg mindig ott sasoltam, hogy mi hogy merre. A bratyi eddig azzal csesztetett, amíg 125 yamahám volt, hogy a motor 400 tól kezdődik, most hogy 500 om van csak nézett mikor a két karbit kibontottam, mert az eggyikben a tolattyú gumia elszakadt és kiakartam cserélni..... (ki is cseréltem). Még egy szelepbeállítás vár a kicsikémre és egy új szín.... Persze ezeket nem én fogom csinálni... De úgyis mindig lesz valami meló rajta, főleg tavasszal.
Vagy gyárit, vagy nagy szerencsével vmi utángyártottat, ami épp rámegy.
Fejidomot láttam a Racsidepó honlapján, bowdeneket meg le lehet gyártatni pár ezer forintért.
Srácok!

Kawasaki ZZR 400-hoz (K, 1991-es) fejidom plexi, gáz- valamint kuplung bowden honnan szerezhető be, és milyen áron mennek?

Ui.: A chates ötletre senkitől nem kaptam visszajelzést
Kutya!
Szerinted ilyen gépre, BMW 1150 RT, amin fűthető markolat van, lehet markolatgumit szerezni?
Jaa!
Erre gondoltam volna utoljára!
Hispy: Köszönöm a feltöltést, de nincs ilyened a 400-aséban? Vagy nem sok a különbség?

Mégegyszer köszi!
link
Ez az indukciós hurka
Végre sikerült belőni a karbikat,olaj ,gyertya cserélve..erre most meg leesett a ventilátorlapát Megint szedhetem szét a motort..
Mi az az indukciós hurka?
Tekergethető lóf*sz?

Ha meg nem bírsz aludni, gyere melózni hozzánk reggel 6-ig!
Én ápámmal szerelek motort, ha arról van szó. Az MZ-met sosem vittem szervízbe, max vizsgáztatni. Azt mindig mi ketten bütyköltük, ha volt valami baja (de szerencsére semmi komolyabb nem volt) A Kawánál már ő is néz nagyokat időnként, de a nagyon bonyolut részekhez már ő sem tud hozzányúlni. Az apróságok meg mennek nekem is egyedül.
Még az előző válaszodra reagálva, a Shoxba most megint vannak bőr leértékelések, úgy hogy hátha nem kell a családi támogatás az újhoz. Én is most szeretnék bőrnacit venni.
Bakker, már megint nem tudok aludni. Pedig juttattam némi komlót is a szervezetembe. Nincs valakinek olcsón indukciós hurka? Kellene vizsgákra
Áronka honlapja

Valamelyik nethuszár tegye már fel a ZZRmániára, ne kelljen kétnaponta belinkelni !
Köszi Peet. Nem az elvel van bajom hanem a fizikával...... Volt kitől tanúlni mondjuk a családban rartam kívűl még négyen hódolnak eme szenvedélynek, persze ha szerelni kell sehol senki
megy...
Hispy: Akkor nem küldöd a kezelési útmutatót?

Kawasaki ZZR 400-hoz (1991)

balazs [kukac] fejezd.be címre
milyen e mailre?
Kutya!
Az Áron számát ,eg seholsem találtam visszalapozgatva.
Meg tudnád adni?
Vagy Áron, ha olvasod, add meg légyszi a számodat Zizi termosztát ügyben.
Bár csak minden ilyen motoros lány enyire ügyes lenne motorszerelés terén!
Az imént 20 percet tekertem a kecskeméti gokartpályán.
Hubazze szakad le a kezem, de azért fasza volt. Csak hárman nyomultunk.
Motorvásárlás után rögtön ezzel kellett volna kezdeni. Van hova fejleszteni a kanyartechnikát.
Na ez már tényleg fizikai fájdalommal járt
Valvolájnt. Abból is csak DUraB lendet...
gyertek!
Kicsit náthásan:

"Dekeb te deb duBálsz"