Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva kutya.!

Mondtad, hogy volt vmi kavaras a csomagkuldesi dijakkal.
Mindjart megyek postara, milyen osszeget utaljak a megrendelt cuccok aran felul?
Vki emlitett korabban vmi sima biztositott csomagot, ami kb. 1200 Ft lenne, nekem az is jo, nem surgos az a 4 gyertya.
Sot annyira nem, hogy nekem ugy is jo, ha most elkuldom a gyertyak arat, aztan majd visszaterunk kesobb a postazasra, vagy arra, hogy felveszem szemelyesen.

Szoval talald ki, hogy neked mi a legkevesbe maceras, aztan szolj vissza!
én kizárólag ilyeneket keresek :
Licitál innen valaki a Nonfangókra, a Vaterán ?
kamoto.hu

kezdőlap jobb oldala Frissítések!
ja, a lavórfejűek... utoljára a Malac mondta ezt : - Ki ez a sok lavórfejű? És mér' van kés náluk ?

...na azóta a hurkája is elfogyott.
Hol láttad azokat a képeket ?
há, be köll perelni őket!

LFP? Lavór Fejű Punkok?
Nem mondod ? És a jogdíjam ?!

na maj' rájuk uszítom az LFP -t !
bazmeg, várom a kamoto.hu-n a képeket... erre belinkelik kutya képeit a SM-ről
Ha valakit érdekel, akkor szívesen átgumizom a vasat - teljesen jó a Kenda ami rajta van, de már itt az új gumám, pályázáshoz :

Kenda K671 ( Dunlop D2o5 licensz ) 150 / 70 - 17 ( ZZR hátsó ) , extra tartós ( 10 EKm + ) hátsó gumi eladó.
2.400. km van benne, A Ringen ill. a Tátra túrán láthattátok hogy kb. mire képes.

Új ára 17.000.- Ft.

7ezerért vihető, ha kell valakinek.

Képek, vélemény.
de ha thunder szerez nekem fehér indexet,akkor nem fog kellenei a sötét plexi...
tHUNder!

Bár a belinkelt oldalon nem láttam, de szerinted füstszínűben lehetne intézni komplett szettet (indexek, hátsólámpa)? A hátulja lehetne ledes. Megérdeklődnéd, ha megkérlek. Vajon mibe fájna, mármint a cucc?
jó-jó, csak biztos legyen...annyira megtetszett a tieteken...
Én a szatuna.hu-n rendeltem a sötét plexit, de csak azért mert eltört az előző. A fehéret egyszerűbb és olcsóbb fóliáztatni.
Szval én nem vók elég biztos ? Miiiiiiiiiiii?
Írtam levelet Angliába, várom a válaszukat, ahogy megjön szólok, de ha gondolod akkor ...
Ok, akkor Katára várunk, hogy leszervezze: mikor tud érte embert küldeni.
Én bármelyik nap fel tudom vitetni .
1-2 nap,hogy ne morogjanak mert nekem is csak szívességet tesznek.Kutya csörögj rám aznap mikor viszitek a cuccot hogy oda tudjak szólni,mert az én nevemre kell berakni és azzal is lehet kiváltani
kakaóra... ...
segits nekem Te is légyszifehér indexburát szerezni:) thunder úr már tegnap tett rá igéretet, deén biztosra szeretnék menni...
(meddig maradhat majd a cucc a hungárián?)
Ok megbeszéltük. Ha itt a lóvé, a futár már viszi is !

Azt a plusz öccázat meg megoldjuk: majd eccer jól meghívlak egy kakaóra...legalább megnézem hogy sikerült feldobálni a dobozokat a vasra !
jolvan...de sajnos akkor is csak csüt délelőtt tom utalni...addig ugyanis posta nyitás előtt megyek el itthonrol dolgozni és postazárás után érek haza...
Nem: magán számlám nincs, a céges számlámra meg Te nem tudsz utalni - szóval marad a posta (egyébként nem vészes, 500 alatt lesz a költsége.)
Kutya! a leghamarabb csüt délelőtt tudom utalni, remélem jó lesz!(nem lehetne banki átutalás, hogy ne kéne közel 1000 ftot fizetni a rózsaszin csekkért?)
kata: Küldheted a pénzt: a dobozokat még a héten feljuttatom !

Krézi: köszönjük a segítséget !