Mondtad, hogy volt vmi kavaras a csomagkuldesi dijakkal.
Mindjart megyek postara, milyen osszeget utaljak a megrendelt cuccok aran felul?
Vki emlitett korabban vmi sima biztositott csomagot, ami kb. 1200 Ft lenne, nekem az is jo, nem surgos az a 4 gyertya.
Sot annyira nem, hogy nekem ugy is jo, ha most elkuldom a gyertyak arat, aztan majd visszaterunk kesobb a postazasra, vagy arra, hogy felveszem szemelyesen.
Szoval talald ki, hogy neked mi a legkevesbe maceras, aztan szolj vissza!
Ha valakit érdekel, akkor szívesen átgumizom a vasat - teljesen jó a Kenda ami rajta van, de már itt az új gumám, pályázáshoz :
Kenda K671 ( Dunlop D2o5 licensz ) 150 / 70 - 17 ( ZZR hátsó ) , extra tartós ( 10 EKm + ) hátsó gumi eladó.
2.400. km van benne, A Ringen ill. a Tátra túrán láthattátok hogy kb. mire képes.
Bár a belinkelt oldalon nem láttam, de szerinted füstszínűben lehetne intézni komplett szettet (indexek, hátsólámpa)? A hátulja lehetne ledes. Megérdeklődnéd, ha megkérlek. Vajon mibe fájna, mármint a cucc?
1-2 nap,hogy ne morogjanak mert nekem is csak szívességet tesznek.Kutya csörögj rám aznap mikor viszitek a cuccot hogy oda tudjak szólni,mert az én nevemre kell berakni és azzal is lehet kiváltani
kakaóra... ...
segits nekem Te is légyszifehér indexburát szerezni:) thunder úr már tegnap tett rá igéretet, deén biztosra szeretnék menni...
(meddig maradhat majd a cucc a hungárián?)
jolvan...de sajnos akkor is csak csüt délelőtt tom utalni...addig ugyanis posta nyitás előtt megyek el itthonrol dolgozni és postazárás után érek haza...
Kutya! a leghamarabb csüt délelőtt tudom utalni, remélem jó lesz!(nem lehetne banki átutalás, hogy ne kéne közel 1000 ftot fizetni a rózsaszin csekkért?)
Mondtad, hogy volt vmi kavaras a csomagkuldesi dijakkal.
Mindjart megyek postara, milyen osszeget utaljak a megrendelt cuccok aran felul?
Vki emlitett korabban vmi sima biztositott csomagot, ami kb. 1200 Ft lenne, nekem az is jo, nem surgos az a 4 gyertya.
Sot annyira nem, hogy nekem ugy is jo, ha most elkuldom a gyertyak arat, aztan majd visszaterunk kesobb a postazasra, vagy arra, hogy felveszem szemelyesen.
Szoval talald ki, hogy neked mi a legkevesbe maceras, aztan szolj vissza!