Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, én elmentem aludni. Akkor azt a talit, majd legközelebb megejtjük. Sok sikert a vizsgára!
Kutya! ha megoldható, légyszi add le a dobozokat a hungária krt 109be!azt mondta a miskolci kontaktom,hogy az neki is tökéletes!
mikor tudod oda vinni, mikor utaljam a pénzt?
Kutya A cuccaimat a hungária körút 109 be szokta bepasszolni.ha gondolod oda lerakhatja a szállító nyugodtan-9-17 ig minden nap átvehető.
A "nem után kimarad egy vessző, szóval autóval megyek, nem mocival. De akkor lehet hogy így elkerüljük egymást.
A 6-os út körül nem nagyon járok, mert Óbudára járok melózni. Pedig elhoztam volna szívesen.
nemtom..vizsga után megyek Vásárhelyre...majd vissza szegedre...kicsit zsufolt lesz a napom...
nem szoktál pesten a 6os ut körül járni? kutyával bótoltam 2 dobozt,és pesten kellene egy ember,akinél le lehetne rakni pár napra, amig egyik ismerősöm elvinné, gyártana alá konzolt...
Nem kocsival megyek, mert nagyobbacska dolgot viszek, meg hozok fel. Én 7-kor indulok pestről, M5-Kecskemét, ott egy negyed órát állok, aztán le tovább pályán Szegedig. Elvileg 11-ig kell leérnem Orosházára, de még azelött bőven leérek. Ha 9-kor vizsgázol, akkor esetleg visszafele tudnánk találkozni.
motorral mész orosházára?mert most a motor épp Hódmezőn van... és ha hajlandó lenne beindulni(tropa az akksim) és nem esne az eső akkor épp át is mehetek veled Orosházára...
reggel 9től van egy vizsgám, remélem hamar végzek vele...után haza jövök és csak 1 körül veszem elő megint a motort..lehet azzal megyek be melózni...este 10ig...ez a holnapi program...de különben is,papírkutya vagyok,nálunk épp esik az eső..ha holnap is ilyen lesz,tuti kocsival megyek be melóba
Jha, tényleg. Jóvanna, fáradt vagyok.
Ez se egy csúnya fürdő!
Akkor menjünk inkább ide, mert Zsóryn már úgy is voltunk.
Akkor szép hétvégéd lehetett, leszámítva az esőt! Nekünk is ez a fránya időjárás mosta el a tiszai kirándulásunkat!
Jha, holnap megyek Szegeden át Orosházára. Délelőtt nem motorozol valamikor a városban?
Sajnálom hogy nem tudtam ott lenni, már rég sikerült kicsit összejönnünk nagyobb "tömegben". Én nem vagyok verseny típus, de szurkoltam volna
05 = május
Biztos valami munkásfelvonulás! Vörös Csepel salalalalalla
Balatonakali...és a környék...2 napos túra volt...másnap a déli parton siófok és onnan le egészen kaposvár- igal-tamási rész és vissza akali...nagyon jó volt!
Kata!
Hol voltál a hétvégén túrázni, hogy a mai képeden fel vagy pakolva? Valami vizet is látni a háttérben.
Apropó megnézted a képeket Thundi? Remélem büszke vagy ránk
Szerintem ez még csak a kezdet
Akkor inkább a szombati Zsóry!
Vasárnap egész napos életmentésben leszek.
Téényleg.
Így a második képen már tényleg lila!
Na jó, akkor tényleg tegyél fel fehér indexeket. Nem mintha így most nem lenne szép...

Én ma cseréltem hátsó fékpofákat, meg a kormánynál lévő csavarokat felpolíroztam, úgy hogy most nagyin csilli-villi a kormány környéke!
ez már tragikomédia
Nem, zene és pia, általad említettől meg ezek után nem zárkózom el! .
Mufflont vadászni?