Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Harley felvonulás mikor is van? 13-14-én? Ha igen akkor az idén nem, mivel 13-án este megyek egy bulira amit nem akarok kihagyni .
Aktív időbeli elhatárolást kérek
Kenuzni kuurvajó Hónap végéig vizsgázok, után a egy ilyenben benne lennék. Harley felvonulásra lenéztek? Én idén már remélhetőleg megyek rajta
nekem junius végére van 2 túrám, én arra sporolok...
Más:
gyerekek, nem megyünk jövő hétvégén vhova strandolni?
Pld: szombat reggel irány Dunakiliti, kenuzás a mosoni Dunán este vmi sütés a Vadviz Camping-ban, sörözés, sátorozás, vasárnap délelőtt átgurulni Lipótra és ott a termálba egy jót lubickolni.
Vagy ha nem 2 napos akkor Zsóry fürdő szombaton?
nem mélybordó, hanem bíborlila..nagyon limitált szín! cöhhh..tuti fehér index kell!
Ez a photoshop ötlet nem rossz, nekem is anno húgi elkészítette a Zizi-t fehér indexekkel (és csak megerősített a döntésemben )
Valaki photoshopolja oda, nehogy az legyen hogy ez mégsem jó
Amúgy szerintem megy hozzá ez a szín, szép mély bordó színe van
amit tudsz, légyszi alkudj... még akksit is vennem kell...és fényeztetek fél oldalt a multkori csusza után
Fogadd őszinte részvétem!

Az én érzéseim is ugyan ilyenek .
nem iszok,nem kávézok, nem bagózok és semmi káros szenvedélyem nincs...csak ez a motor..ez a mindenem..hagy legyen már olyan amilyet én szeretnék...annyira imádom
jaaa...féklámpa..nem,az nem kell...köszi..az kivételesen tetszik
mert még mi?..csak azt törtem be...
Annó nekem a 4 index és a hátsó fehér fék lámpa szállítással 101 fontba került
Ez már komédia
annyira elüt.. és annyira nem megy hozzá...rontja a gyönyörű bíbor összhangot ..szerintem...
Megtaláltam anno én honnan vettem:
fehér index búrák

Írok nekik, megkérdezem, tudnak e egy kicsit engedni az árból.
Neked csak az indexek kellenek?
Nem tudom miért akarod lecserélni. Szerintem jól megy a bordóhoz a narancs. Ad bele egy kis kontrasztot. Én a helyedben hagynám így. Bár lehet hogy a lányok más szemmel nézik ezt.
Én is akartam sötétítettet, az én fényezésemnek tényleg nem állna jól.
sokkal jobb lenne enyémnek is ilyen...légyszi találd ki,hogy honnan tudnék első-hátsót szerezni 1 hónapon belül...július 10én jutok hozzá kisebb vagyonhoz és vennék én is,mert télleg sokkal szebbek lettek a gépek
Zizzer-nek is ilyen.
vaaa..de szép lehet...de lehet akkor mégiscsak fekete lesz index,plexi minden...gyorsabban meg tudom oldani...
Mind a 4 index fehér és a fék is (nem ledes, hagyományost akartam) és nem sárga égők hanem krómozott de sárga fényt adó égők, így "teljesen" fehérek az indexek.
Mindig volt fent az ebay.de -en, vagy ebay.com -on vagy ebay.co.uk -en, most persze egy sincs fent
hát...67 dollár...az cc 13.000ft és párja...a narancssárga darabja is min 4200...
télleg...és neked hátul milyen szinű van? azt is cserélted fehérre vagy az maradt narancs?
ebay .
De volt egy magyarországi srác aki "szerezte" őket be.
Nem ugrik be a címe, segít vki?
Van mindenfelé, csak rá kell keresni és hát éra is van:
pld
honnan van neked fehér index búrád? én iss szeretnék mást mint ez a csunya narancs...