Aktív időbeli elhatárolást kérek
Kenuzni kuurvajó Hónap végéig vizsgázok, után a egy ilyenben benne lennék. Harley felvonulásra lenéztek? Én idén már remélhetőleg megyek rajta
Más:
gyerekek, nem megyünk jövő hétvégén vhova strandolni?
Pld: szombat reggel irány Dunakiliti, kenuzás a mosoni Dunán este vmi sütés a Vadviz Camping-ban, sörözés, sátorozás, vasárnap délelőtt átgurulni Lipótra és ott a termálba egy jót lubickolni.
Vagy ha nem 2 napos akkor Zsóry fürdő szombaton?
nem iszok,nem kávézok, nem bagózok és semmi káros szenvedélyem nincs...csak ez a motor..ez a mindenem..hagy legyen már olyan amilyet én szeretnék...annyira imádom
Nem tudom miért akarod lecserélni. Szerintem jól megy a bordóhoz a narancs. Ad bele egy kis kontrasztot. Én a helyedben hagynám így. Bár lehet hogy a lányok más szemmel nézik ezt.
Én is akartam sötétítettet, az én fényezésemnek tényleg nem állna jól.
sokkal jobb lenne enyémnek is ilyen...légyszi találd ki,hogy honnan tudnék első-hátsót szerezni 1 hónapon belül...július 10én jutok hozzá kisebb vagyonhoz és vennék én is,mert télleg sokkal szebbek lettek a gépek
Mind a 4 index fehér és a fék is (nem ledes, hagyományost akartam) és nem sárga égők hanem krómozott de sárga fényt adó égők, így "teljesen" fehérek az indexek.
hát...67 dollár...az cc 13.000ft és párja...a narancssárga darabja is min 4200...
télleg...és neked hátul milyen szinű van? azt is cserélted fehérre vagy az maradt narancs?
ebay .
De volt egy magyarországi srác aki "szerezte" őket be.
Nem ugrik be a címe, segít vki?
Van mindenfelé, csak rá kell keresni és hát éra is van: pld
Kenuzni kuurvajó Hónap végéig vizsgázok, után a egy ilyenben benne lennék. Harley felvonulásra lenéztek? Én idén már remélhetőleg megyek rajta
gyerekek, nem megyünk jövő hétvégén vhova strandolni?
Pld: szombat reggel irány Dunakiliti, kenuzás a mosoni Dunán este vmi sütés a Vadviz Camping-ban, sörözés, sátorozás, vasárnap délelőtt átgurulni Lipótra és ott a termálba egy jót lubickolni.
Vagy ha nem 2 napos akkor Zsóry fürdő szombaton?
Amúgy szerintem megy hozzá ez a szín, szép mély bordó színe van
Az én érzéseim is ugyan ilyenek .
fehér index búrák
Írok nekik, megkérdezem, tudnak e egy kicsit engedni az árból.
Neked csak az indexek kellenek?
Én is akartam sötétítettet, az én fényezésemnek tényleg nem állna jól.
télleg...és neked hátul milyen szinű van? azt is cserélted fehérre vagy az maradt narancs?
De volt egy magyarországi srác aki "szerezte" őket be.
Nem ugrik be a címe, segít vki?
Van mindenfelé, csak rá kell keresni és hát éra is van:
pld