Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rozsaszín utalványon? Számládra lehetne
Ha előre elküldöd az árát, akkor a postaköltség 1.000.- körül van.

Ha jó így, akkor a két liter olaj + a szűrő árát ( 6.000.- + 1.000.- posta ) a következő címre küldd:

Pak 9000 Bt.
2400 Dunaújváros
Táncsics M u 4/b.
Legyen 2 liter olaj és akkor már barátibb Előre utalással nem olcsobb? Én nem tudom Te járatosabb vagy az ilyenekben.
Nézd meg: a D.i.D -ből a legolcsóbbak is 1500.- körül vannak.
ö, először elírtam a láncot, nem O, hanem X-gyűrűs - asszem. Pontosabban: DID 520VX
Ilyent találtam, de nemtudom hogy jó-e ez nekem: PATENTSZEM 520 X * 220069-CZ 396Ft
Ha lenne hasonló árban, akkor jöhet, ha nincs, akkor megnézem előbb ezt.
MI .... "...- a patentszemen még rágódok..."

Természetesen ezt nem rendeltem meg.
A cucc hétfőn jön, ez fix: szóval marad a futár. Patentet, dobjak hozzá egyet ?
ö, a mindenben a patentszem is benne van? 520VX szerintem X-gyűrűs, de van írva O-ring is a zacsiján

Ha előbb megjönne - szombaton hazavinném a Z750cuccait - akkor akár személyes átvét, ha csak hétfőre ér ide, akkor valamikor a jövő héten pesti futárral küldve tökéletes lenne.
Köszi
Szia,

háááát...elég húzós (a csomag értékéhez képest) a posta.

Ugyanis a légszűrőd + az 1L Fuchs olaj az megáll kerek 4.000.- Ft -ba. A posta viszont több mint 2.000.- ... Nincs valaki pesten, aki át tudná venni a futárunktól ?
Megrendeltem mindent, hétfő reggelre itt lesz.

Átvétel ? Személyesen, pesti futárral, vagy postával legyen ?

Bendix : német gyártmány, az SV klub már sokat elvitt belőle, a 650-es/1000-es Suzikba, utcai, utcai-sport használatra teljesen jól bevált.

( kép: Bendix betét, ill. ugyanez a betét verseny körülmények között )
Rendeld :
- 10L Fuchs Silkolene 10w-40 - 20e
- 2db olajszűrő Z750 - 3e
- 2db CR8HSA 2e
- fékbetét MR86 - erről tudsz bővebbet írni?, de hiszek neked, hogy jó lesz az nekem , jöhet - 5e
Ez, ha jól számolom 30.000huf

- a patentszemen még rágódok
előkerestem: DID520VX
ilyent találtam: PATENTSZEM 520 X * 220069-CZ 396Ft
Halihó Kutya egy kis segítség kellenne. Motorolaj 1 liter Fuchs 10w40 és egy légszürő zzr 400 91' modellhez. Mibe kerülne csomagküldéssel?
...a zizibe csak 2l kell :)... - Természetesen van 2x1L is, az 4.000.- Ft

...- hátsó fékbetét... - MR86 , 5.000.- Ft

...2db gyertya /CR8HSA/... - 1.000.- / db

...520as O gyűrűs lánchoz patentszem.... 1-451-002 , 1.500.- Ft

Rendeljem őket ?
K&N -ben van készletem: légszűrő tisztító és impregnáló. Kb. 4ezer Ft.
10-40 mindig van polcon, 15-50 is - a 10-50-et csak rendelésre szoktam hozni, főleg az ára miatt.
Nem biztos, nekem a PDA pl. USB-s, de a telefon már nem mindig, ráadásul tudok ceruza akkut is tölteni menet közben, meg egy csomó vackot bele lehet dugdosni ami végülis nem fontos, de jól jöhet. Jelen időben univerzálisabb mint a fix 5V.
És ha USB aljzatot épitenél a motorodra? Nem szükségszerű hogy vizálló legyen, nekem a szivargyujtó alj sem az (előnye hogy szivargyujtó csatlakozót minden gyártó alkalmaz - nekem van mini kompresszorom is ha hirtelen fel kell fujni valamit). Szerencsére a ZZR el van látva esővédett hellyel.
Ülés alá beszerelnék egy "sima" szivargyújtó aljzatot, hogy "legyen" és a kormány környékén egy ilyen usb-ést .
Az se rossz csak felesleges a szivargyújtó aljzat. Bár aztán néha még jól is jöhet.
Még nem szereltem be 12v szivargyújtó aljzatot és azon gondolkoztam minden kütyünek (mobil, pda, pna) amit esetleg töltenék, használnék útközbe van sima usb-és visszacsévélhető kábele. A szivargyújtós töltőktől sokkal kevesebb helyet foglalnak el és "állítható" hosszúságuk.
Persze, erre rengeteg megoldás van, ha kell 7805 IC-vel stabil tápot is csinálok percek alatt, csak azért kérdezem, mert volt ahová fixen kiépitettük az USB kábelt illetve csatlakozót. De speciel nekem van olyan szivargyujtó dugeszom is ami kábel nélküli, és USB van belegyártva.
Nem jó... nem lehet előtte semmi.
Mini USB-s szivargyújtós töltő kibelezve, mi így szoktuk. Van vagy 600Ft
Plexi mögé nem lehet berakni, illetve nem jó megoldás?
Mire kellene? Esetleg más alternativa miatt. 5V-ot ugyis csinálni kell.
Blokkolóval más a helyzet! Nincs szemből sebességadat, mire megtalál a keresőben és mérni tud hátulról addigra 100%-os a hátsó védelem is. Biztos ami biztos ha jelzés van bebújok a plexi mögé, úgy már 101%.

http://www.vatera.hu/kiyo_lase...

Tőle vettem, 2 fejjel 42000.-ért adja.
Az USB csak 5V.