nekem az a sötét plexi tetszik,ami kutyának van...legalább annyira sötét kellene nekem is...egyébként meg kex-nek is fekete az indexe...
meg még láttam másnak is...
csúnya z a narancs nagyooon..nem megy a bíbor motorhoz... elüt...
Aztán majd alig látszik az indexed...
Plexit én sima öntapadós fóliával ragasztgattam le, pár száz forintból megvan. Azt az indexet gondold meg, majd ha az miatt kúrnak el valami kereszteződésben akkor pisloghatsz hogy jó volt az sárgán is.
nekem ilyen füstös, de inkább fekete kellene,hamár befestem az indexet feketére...de ilyenkor az indexégőt ki kell cseréltetni narancssárgára? vagy milyet fog az villogni? hogy kell azt,hogy jo legyen a rendőröknek is? holnap nyit a tesco, megyek megnézni a festéket...
Kappa hallottam, hogy mi törtét, sajnálom , remélem nem sérültél meg nagyon. "Csak" a kezed , ha jól tudom, jobbulást . A moci ..., hát arra mit mondjak, nem is merem elképzelni a szomorúságod és mérged . Na ezért, ilyenek miatt nem merek én menni a ringre, az biztos, hogy most börtönben ülnék ...
ha nem akarok uj plexit venni, azt be/le lehet festeni/festetni, vagy fóliáztatni, hogy sötét legyen és ne ilyen fehér, mint most? vagy akinek sötét plexije van, az hol vette?
A képen látható szállítót kell hozzá kérni csak ugye ezt nem nyomatják és nem teszik ki, hogy a drágább szolgáltatást vedd...
A neve Standard belföldi postacsomag, 0-20kg, alapdíj 930Ft.
Értéknyilvánítás:
10.000 Ft értéknyilvánítási összegig az értéknyilvánításdíja 320 Ft,
10.000 Ft feletti értéknyilvánítás esetén a nyilvánított érték minden
megkezdett 1.000 Ft-ja után további 35 Ft.
ja jo kösz kintvan a motor innen 15 kilométerre és kedden azzal kell mennem kisbérre szóval egyenlöre sufnizni kell aztán meg cserélni egy rendesre....
sziasztok tegnap sikeressen laszakadt a gázbowdenem... tudja valaki hogy milyen hoszu és mekkora a holtjátéka a bowdennek mert sufnizni kell valamit... üdv Ádám
A posta viszont jól mexívatott: a "levélcsomag mint olyan megszűnt - helyette ( 1620 ért és 1800 ért ! ) van üzleti csomag, 10 ill. 25ezer Ft os értékhatárral.
Úgyhogy bekaphatják: a Ti feladási díjatokkal együtt ez már 2500.- , annyiért meg szerintem a futár is elviszi legközelebb.
Természetesen, mivel ennyit ígértem, egy ezrest kell csak hozzárakni mindenkinek - majd megoldom a hiányzó részt.
Latom, Kappa mar valaszolt az elso tatyoval kapcsolatban.
Szolj, ha megerkezik a masik, addigra lefocizom az atvetelt, a reszleteket meg majd megdumaljuk.
Koszi es udv,
Elnezest, hogy ilyen sokara reagalok, de olyan hetem volt, hogy nemhogy a forumot nem olvastam, de gondolni sem tudtam motorral kapcsolatos dolgokra...
Kedd reggel az elso dolgom lesz utalni a penzt, az atvetel modja pedig posta lesz, az egy ezressel tobb, ugye?
Koszonom az ugyintezest, es megegyszer bocsi a kesesert!
Udv,
Szia Gabens.Oké a dolog.A hátsó tartó 2-óra alatt elkészül.A műanyag platnival nekem is van rossz tapasztalatom.A haverom mocijára csináltam tartót,és ő műanyag platnis dobozt vásárolt.Mentem vele egy karikát.A motorja egy Honda xx.Tudom,hogy 120km/óráig hitelesítik a dobozokat,de ugye mennék én gyorsabban is.Lényeg a lényeg 170-nél úgy szétszakadt a műanyag platni mint a szar.Visszavittük a boltba,kicserélték egy acélplatnisra(duzzogva),majd megkergettem 240-nel.Érdekes ez fentmaradt.És még sokáig fenn is fog.
meg még láttam másnak is...
csúnya z a narancs nagyooon..nem megy a bíbor motorhoz... elüt...