Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A poén, hogy én rendszeresen beszélek vele - és mint ember semmi gáz vele.
Csak valamiért furákat gondol egy ilyen országúti / lassú csoportos pályaestről...

( melléklet : nesze pályafutómű+pályagumi és persze az ő 2:20-as körei
Az túlzás: k...va sokat bénáztam, erősen láccik hogy majd' egy éve nem csináltam sport fotókat. mi sem mutatja jobban, hogy a képek kb. 40%-a nem lett jó minőség (azokat fel sem töltöttem) és a maradék is csak ennyire.

No majd legközelebb
Yooooook ezek a képek! Mikor one a next tájm? Hátha akkor már én is ott tudnék lenni...
A MATSKA rokona
Tök jók lettek a képek!
Nekem is nagyon király volt a tegnapi pályázás!
Jaku, azt a maradék csíkot majd legközelebb eltüntetem!

Kappa, jobbulást mindkettőtöknek!
GSR-es a barátunk és mindig nagyok okos...
emberek! vlami gixeestől kaptunk fikát! a képeknél
http://www.sportmotor.hu/motor...
Az igazat megvallva így elsőre nem sok közöm volt a pálya vonalához de kurvajót motoroztam
Ki a f... az a METSKA?!?
Így még jobb :
A lényeg lemaradt:
Mi sem egyszerűbb. Íme!
De ne okozzon külön fáradtságot, van elég bajod. Hétköznap úgy sem nagyon van időnk egymásra. Már mint vele:
wow...télleg...és ha már festek és egy doboz festék, akkor ezüst szürke? mert én motoromtól a fekete is elütne...kétség kivül kevésbé mint ez a narancs....milyen festék amivel csináltad? én is meg tom itthon csinálni?vagy vki szaki csinálja?
Sima feketén is jól néz ki és csak egy doboz festékbe kerül.
Nézd meg az adatlapomon a képet!
Jah tényleg! Akkor sztornó :) Sisak szinte ugyanaz de én nem hajtottam be a tükröket. Meg szebb is vagyok
Hali! Engem érdekelne a hátsó, kellene egyeztetnünk egy időpontot amikor neked is meg nekem is jó pár héten belül. Neked a hétköznap vagy a hétvége jobb? Lehetne e úgy, hogy délelött mennék és délutánra akkor haza is érnék? A dobozhoz még megpróbálok fém platnit rendelni az azért jobban tart.
Néztem a képeket,talán egyszer eljutok én egy Kawa estre
Részvétem a sérülteknek Remélem nekik nincs bajuk!?
Az nem Te vagy B+, hanem Mockba!
Fél egyre én is hazaértem... tartalmasan telt az első (fél) 'szabadnapom' a másfél hónap szobafogság után

JA: és akinek gumi kell a ZiZire, Törökbálint, RMC bolt éjjel-nappal nyitva vasárnap éjjel 2 ig !

Pirelli Sync Scorpion 160/60 - 17 , Michelin pilot road és pilot road 2 150/70 - 17 ill. ugyanezekből 120/70-es első gumik, újak : 16 ill. 19 ezer Ft -ért !

JA : és készültek fotók is tegnap...
Bemegyek hétfőn, megnézem a postán - a többi megjött, lehet h ezt abban a pár percben hozták tegnap (elvileg tegnap d.e. kellett volna jönnie a dátumod alapján) amikor bent voltam a dokinál.

De mindegy is: fényképezd le a csekket, linkeld be ide a fotót, és már küldöm is a csomagodat!
Na most foscsiztam le a bokámat...

( már agyaltam, h kéne valami felirat a merevítő hídra, de ez.... le a kalappal )
A jobb1-ről... Andi vezet
hu de zsír bazmeg.Qtya le fog csokizni