Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer még sokat fog ez érni
Én is hazaértem vagy húsz perce!
Kutyáékkal benéztünk még Törökbálinton RMC -be.
Tényleg király volt ez a mai délután , az Isten tartsa meg a Kawások jó szokását az elkövetkező évekre is!
Szia Kutya!

Itt van előttem a pink (mint ez ) szelvény. Az összeg feladva: 09.05.27. 18:57 Miskolc, 10-es posta. És az átváltással sem lehet gond, mert nem albán lekben adtam föl hanem forintban. Nem értem
nem tom mi ez,de tök szép rajz
Kutya Úrnak:
Csatlakozom! Eltekintve a veszteségektől derekasan harcoltunk! Kurva jó volt
olé! gyerekek, nagyon fasza volt a mai!
Kappa úrnak javulást, inkább a kézről jöjjön le a bőr mint a répáról!
van vki zizis, aki miskolci? a srác gyártana nekem bukócsövet is a doboztarto konzollal együtt,csak kellene neki egy próbababa...levenné a méreteket és annyi...
hümm hümm..részemről semmi...majd szólok ha legközelebb arrajárok, igérem!
Uhh az nekem kicsit sok :D egy napra oda vissza 400 + a mászkálás..... Hát valami ötlet?
most van pénzem és szeretném ha szép lenne...és mivel úgyis megy festedébe és kap dobozt és akksit..az uj index már részletkérdés lenne...de ha szted jo ez az index szin hozzá...csak sztem elüt...
8nem mondtam,hogy kutyátol vennék indexet, hanem,hogy láttam az övé is cserélt és,h ha ugy döntök,h én is cserélem, akkor adjon cimet,h hol vegyek...)
Kutya nem forgalmaz indexeket. Véleményem, hogy nem üt annyira el az a borostyánsárga, hagyd a fenébe, vegyél egyet hogy tudj motorozni, és hajtsd bele a kilométereket, élményeket, mert többet ér mint hogy ezis kell, azis kell.
kutya..tudom,hogy az agyadra megyek már ezzel az index dologgal, de most azon agyalok, hogy lecserélem az indexeimet...mert sztem szebb lenne a gép enélkül a csúnya naracssárga nélkül,de nem tudom mi lenne a jobb, ha füst színűre cserélném, vagy átlátszó üvegszinűre(én inkább az utsóra szavaznék..)...persze akkor gondolom már célszerű a hátsót is kicserélni.volna tipped? más valaki?
esetleg tudnál szerezni? tettem fel egy másik képet is...annyira kilóg ez a narancs az összképből...Más is nyilatkozhat...kaptam munkát és lesz pénzem a gépre és mivel mostanság olyan csúnyán bántam vele, megérdemel minden jót és szépet
én szeged..az bptől 190km (vagy vmennyi annyi...)
Az bp től 23km
Őrbottyán...... és te....?
merre lakódsz kicsinoki? én szívesen gurulnék veled, ha jóidő lesz...
Juteszembe szerdán mindenki nagyon dolgozik? Jólenne kicsit kiruccani valahova........
Jeee!
Az erős szelet meg majd ellenkormányzással korrigáljuk
Kisütött a nap kiérti ezt..... Hajrá ringesek
És honnan írsz?
Én most kifelé - lassan már M3-on.
Dél fele látok még dzsuvát, de előttem/felettem frankó, csak bárányfelhők.
Háááát itt iszonyt szél van meg felhő a ringtől 10 percre lakom........
Én fél órája jöttem haza Óbudáról, és ott ronggyá áztam volna gyalogosan. De ha a Ringen olyan jó idő van, meg úgy arrafelé, akkor jó!
Milyen fos idő? Most megyek kifelé a Ringre Pestről, és napszemüvegben is alig látok úgy süt a nap. Nem mellesleg 22 fok van - árnyékban.

Szerintem nem kell ennél több.