Őszintén : kell neki 3-4 cm a dobtól, hogy ne égesse meg. A kipuff kb 12 cm, az oldaldoboz lehet vagy 30-35 + a rés. Tehát oldalanként FÉL MÉTERES kilógást szeretnél ?
Ha a műanyag platnija megvan, akkor természetesen fel lehet: eleve olyan alakúra kell készíteni az oldal-konzolt, ami passzol hozzá.
Ennyiért nem drágák - a névtelen márkák is 15/pár -nál kezdődnek, ilyen méretben, újban.
( De én ennél nagyobbat vennék: a 26-30 literesben elfér egy sisak, meg mellé max a kesztyű és pont. Túrázni egyértelműen kevés. )
Rövidebb lesz a dob, és az összekötő csöve szinte teljesen eltűnik : tesztelve már lett - az egyetlen hiba ilyenkor, hogy a dobozban lévő holmik hosszú ( 500km+) úton átveszik a füst szagát.
A megoldás egy kis toldalék lesz a dob végében, ami lefelé irányítja a kipufogó gázokat.
Épp kedden tervezgettük RamAir Attival, hogy pontosan milyen is lesz.
A kérdés már csak az, h egy eleve kisebb/rövidebb dobot vegyek, vagy átalakítsak egy típus-azonos, 96-tól dobot az én igényeimre
Ha sokat jársz szerpentinekben / kanyarokban gazdag helyen, akkor jobb az oldaldoboz: nincs az a "metronóm" hatás, mint egy megrakott hátsó dobozzal.
Én most cserélem le a 42 + 28 + 28 -at ( h + 2db oldalsó ) új megoldásra - 2 x 42L lesz, kétoldalt.
azért gondoltam csak oldalsó dobozokra,mert,hogy akkor úgy sportosabb lenne(?) azt gondoltam a fedőlapjait színrefújatnám és az hudekurvajolnézneki...aztán lehet,hogy nem is? hátsó dobozt nem akartam...meg tartókonzolt se...de aztán lehet, hogy lesz,ha nem lesz másképp megoldható...de hátha...
Én is valami alapmintát szertnék meglepi lenne a páromnak. Márcsak az a kérdés hogy hogytudom elcsorni a bukóját, úgy vagy egy hétig hogy ne vegye észre..... [O16
Van egy eladó törött (eleje) ZZR 500-asom, akit érdekel.
93-as, tehát modellváltás utáni. M.o.-on vásároltam még valamikor 2000 előtt, már nem is tudom pontosan. Utána kell néznem. Utóbbi években keveset volt használna, és eleve meg volt kímélve a tavalyi szezon végi balesetemig. A blokk is kiváló, nem zajos.
Pfúúú most beszéltem egy airbrush-os művésszel...... Letépem az arcomat közölte, hogy egy bukófestés 40 lenne, sima alap semmi extra mintával..........Blááá kinek van erre ennyi pénze..... ez kemény kicsit.... Valami alternatív megoldás valakinek?....
A váltórúd szimmeringjénél csöpög, tiszta olaj a környéke. Most fogom leengedni az olajat, aztán kicibálom, és irány a csapágybolt. veszek többet, hátha elrontom
Őszintén : kell neki 3-4 cm a dobtól, hogy ne égesse meg. A kipuff kb 12 cm, az oldaldoboz lehet vagy 30-35 + a rés. Tehát oldalanként FÉL MÉTERES kilógást szeretnél ?
Mintha azt írtad volna, hogy "csinosat" akarsz...