Nah, szokásos női keverés: éjjel üzent a Bettyke drága, hogy mégis fellépne a Ringre - sőt, egy bukót is szeretne kérni, mert már X-ideje nem volt rendesen "megmotoroztatva" , hátha valakit el tud csábítani, h vigye egy kört ( ZZR-esek előnyben)
De ha már így megbeszéltük a találkát, én ott leszek - a többi meg délután kiderül.
De ha már lebeszéltük (meg amúgy is kíváncsi vagyok a hülye pofátokra ) holnap elintézem a kontrollt a kórházban, aztán fellépek autóval (legfeljebb majd maszkban flangálok a boxuccában, ott úgyse feltűnő )
Szóval én viszem fel személyesen, úgy is rám fér a kikapcsolódás.
Akkor jó, megnyugodtam. Nem tudok beleönteni sehonnan semmit.
A Bettit megismerem persze. Ő mivel jön?
Zsolti777 postán küldi az aksi árát, vagy én rendezzem neki is?
Zsír! Látom azért leszünk néhányan holnap, úgyis csak elszórt záporokat mond!
Nekem mondjuk több mint érdekes lesz holnap, mivel reggel hatkor indulnék Mátraházára és onnan jönnék este a ringre. Ja és most vettem észre, hogy besz@rt az esőruhám zippzárja. Hát ez van .
Sikerült a csere, bár nem volt egyszerű. Első körben eltávolítottam a láncfedelet, aztán lemostam brigéciollal. Leengedtem az olajat a másik oldalon. No, nekiálltam kibarmolni a szimeringet, ami tényleg barmolás volt. Fémházas cucc volt elhajlott két csavarhúzó benne - no nem Beta volt azt hozzá kell tegyem. Végülis a megoldás az lett, hogy szépen az oldalát behajtogattam óvatosan kalapács és csavarhúzó kombóval , át a másikba.
Utána irány a csapágybolt, első éppp ma családi okok miatt zárva
a másodikhoz éppen zárásra értünk oda. Vettem 4 dbot, két különböző belső mérettel. Itthon fél pillanat alatt belepattintottam, pedig mennyit szenvedtem a kivétellel Tesztelni nem tudtam a kuplungbovden hiánya miatt.
Szerintem ne kockáztass: a konzolt (főleg a doboz felfogató részét) akkor készítsétek, amikor kézben van egy ilyen doboz már.
Persze ha kész mire idejössz, semmi baj: segítek felrakni, csak nehogy itt derüljön ki a hiba.
utána fogok feléd járni,van pár polgárdi-i ismerős,akit meg fogok látogatni,akkor te is útba fogsz esni...meg remélem addig kész lesz a konzol is...lehet majd pár csavartáv adatra szükségem lesz...és akkor elhoznám felszerelve...
Azt hittem a letört fülek azért kellenek, hogy az tartja fent a dobozt,de,hogy ez csak a levételhez kell..nem értem,de nem baj...nem volt még ilyen dobozom...no,mindegy majd az okosok megoldják
Este a ringen találkozunk.
CR9E gyújtógyertya :
4db : kutya.
4db : jimmy1 - 17.330.- (4olaj+szűrők+gyertya) = POSTA - Postázva !
4db : v.feca - 6.780.- (?)
4db : Bituman - 6.780.- - személyesen, Pécs : 09.06.03
4db : Sleeper987 - 6.780.- - RING - csomagolva
- HF303 olajszűrő :
2db : kutya.
2db :jimmy1 - ld. fent
2db :
2db :
- YTX12 BS akkumulátor :
1db : zsoo777 - 11.000.- RING - Csomagolva
1db :
- Első fékbetét 2pár :
- hátsó fékbetét 1pár : Peeter - 5.700.- - RING - csomagolva
- Láncszett :
1db : Bologna - 22.300.- = POSTA - még nincs fizetve
1db :..."
Aki esetleg v.feca-t közvetlenül el tudja érni, kérem keresse meg: már csak az ő elérhetősége hiányzik !
De ha már így megbeszéltük a találkát, én ott leszek - a többi meg délután kiderül.
Még mielőtt megsértődne, ha olvassa...
Akkor ott találkozunk. Én már szerintem fél 6-kor ott leszek.
A benzingőz meg csak jót tehet neked!
De ha már lebeszéltük (meg amúgy is kíváncsi vagyok a hülye pofátokra ) holnap elintézem a kontrollt a kórházban, aztán fellépek autóval (legfeljebb majd maszkban flangálok a boxuccában, ott úgyse feltűnő )
Szóval én viszem fel személyesen, úgy is rám fér a kikapcsolódás.
A Bettit megismerem persze. Ő mivel jön?
Zsolti777 postán küldi az aksi árát, vagy én rendezzem neki is?
Ha esik, max nem megyünk fel a pályára.
Nekem mondjuk több mint érdekes lesz holnap, mivel reggel hatkor indulnék Mátraházára és onnan jönnék este a ringre. Ja és most vettem észre, hogy besz@rt az esőruhám zippzárja. Hát ez van .
Pénzt vigyek magammal?
CB12A-A De azt viszont nem tudom,hogy a két motor mennyiben különbözik,elfér -e ,ekkora-e....stb.
a kordurám kicsit kiszakadt répatájékon hogy varrjam meg holnapra?
Utána irány a csapágybolt, első éppp ma családi okok miatt zárva
a másodikhoz éppen zárásra értünk oda. Vettem 4 dbot, két különböző belső mérettel. Itthon fél pillanat alatt belepattintottam, pedig mennyit szenvedtem a kivétellel Tesztelni nem tudtam a kuplungbovden hiánya miatt.
Persze ha kész mire idejössz, semmi baj: segítek felrakni, csak nehogy itt derüljön ki a hiba.
2400
Dunaújváros
Domanovszky tér 3. 1/1.
Azt hittem a letört fülek azért kellenek, hogy az tartja fent a dobozt,de,hogy ez csak a levételhez kell..nem értem,de nem baj...nem volt még ilyen dobozom...no,mindegy majd az okosok megoldják