Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, ha nem is hatra de fél hétre ott leszek és kereslek.
Hi All!
Este a ringen találkozunk.
"...Árak, személyek, és az átvétel módja - KÉREM A KÉRDŐJELESEK válaszoljanak a lista átírásával, hogy milyen módon veszik át a csomagot !

CR9E gyújtógyertya :

4db : kutya.
4db : jimmy1 - 17.330.- (4olaj+szűrők+gyertya) = POSTA - Postázva !
4db : v.feca - 6.780.- (?)
4db : Bituman - 6.780.- - személyesen, Pécs : 09.06.03
4db : Sleeper987 - 6.780.- - RING - csomagolva

- HF303 olajszűrő :

2db : kutya.
2db :jimmy1 - ld. fent
2db :
2db :

- YTX12 BS akkumulátor :

1db : zsoo777 - 11.000.- RING - Csomagolva
1db :

- Első fékbetét 2pár :
- hátsó fékbetét 1pár : Peeter - 5.700.- - RING - csomagolva

- Láncszett :

1db : Bologna - 22.300.- = POSTA - még nincs fizetve
1db :..."

Aki esetleg v.feca-t közvetlenül el tudja érni, kérem keresse meg: már csak az ő elérhetősége hiányzik !
Nem kell lé ki van fizetve köszi. De én csk kedden tudnám átvenni nem baj?
Nah, szokásos női keverés: éjjel üzent a Bettyke drága, hogy mégis fellépne a Ringre - sőt, egy bukót is szeretne kérni, mert már X-ideje nem volt rendesen "megmotoroztatva" , hátha valakit el tud csábítani, h vigye egy kört ( ZZR-esek előnyben)

De ha már így megbeszéltük a találkát, én ott leszek - a többi meg délután kiderül.
Mármint nem az a Király, hogy a Betti nem jön, hanem, hogy Te jössz!
Még mielőtt megsértődne, ha olvassa...
KIrály!
Akkor ott találkozunk. Én már szerintem fél 6-kor ott leszek.
A benzingőz meg csak jót tehet neked!
Itt a lóvé, csak át kell venned.
Betty nem megy - az előbb hívott.

De ha már lebeszéltük (meg amúgy is kíváncsi vagyok a hülye pofátokra ) holnap elintézem a kontrollt a kórházban, aztán fellépek autóval (legfeljebb majd maszkban flangálok a boxuccában, ott úgyse feltűnő )

Szóval én viszem fel személyesen, úgy is rám fér a kikapcsolódás.
Akkor jó, megnyugodtam. Nem tudok beleönteni sehonnan semmit.
A Bettit megismerem persze. Ő mivel jön?
Zsolti777 postán küldi az aksi árát, vagy én rendezzem neki is?
Nem baj, már a beszélgetésért, és egymás motorjának újbóli megcsodálására is érdemes összefutni.
Ha esik, max nem megyünk fel a pályára.
Kész.
Zsír! Látom azért leszünk néhányan holnap, úgyis csak elszórt záporokat mond!
Nekem mondjuk több mint érdekes lesz holnap, mivel reggel hatkor indulnék Mátraházára és onnan jönnék este a ringre. Ja és most vettem észre, hogy besz@rt az esőruhám zippzárja. Hát ez van .
Én jövök!
Persze, nem gond.
Pénzt vigyek magammal?
tervbe van véve. még keményebb időben is megyek, ha megvan a gumi. csak ne legyen nagyon kíméletlen a természet...
Terveztem, de igen szar időt jósolnak úgyhogy szerintem passzolok
„Akkó namégeccer”: Jön valaki holnap Hungaroringre? duB? Peeter? többiek?
Megnéztem az aksit Neked!
CB12A-A De azt viszont nem tudom,hogy a két motor mennyiben különbözik,elfér -e ,ekkora-e....stb.
a szimmerin az ilyen,csak roncsolással gyün ki...

a kordurám kicsit kiszakadt répatájékon hogy varrjam meg holnapra?
Sikerült a csere, bár nem volt egyszerű. Első körben eltávolítottam a láncfedelet, aztán lemostam brigéciollal. Leengedtem az olajat a másik oldalon. No, nekiálltam kibarmolni a szimeringet, ami tényleg barmolás volt. Fémházas cucc volt elhajlott két csavarhúzó benne - no nem Beta volt azt hozzá kell tegyem. Végülis a megoldás az lett, hogy szépen az oldalát behajtogattam óvatosan kalapács és csavarhúzó kombóval , át a másikba.
Utána irány a csapágybolt, első éppp ma családi okok miatt zárva
a másodikhoz éppen zárásra értünk oda. Vettem 4 dbot, két különböző belső mérettel. Itthon fél pillanat alatt belepattintottam, pedig mennyit szenvedtem a kivétellel Tesztelni nem tudtam a kuplungbovden hiánya miatt.
Szerintem ne kockáztass: a konzolt (főleg a doboz felfogató részét) akkor készítsétek, amikor kézben van egy ilyen doboz már.
Persze ha kész mire idejössz, semmi baj: segítek felrakni, csak nehogy itt derüljön ki a hiba.
Pulai László
2400
Dunaújváros
Domanovszky tér 3. 1/1.
utána fogok feléd járni,van pár polgárdi-i ismerős,akit meg fogok látogatni,akkor te is útba fogsz esni...meg remélem addig kész lesz a konzol is...lehet majd pár csavartáv adatra szükségem lesz...és akkor elhoznám felszerelve...
Azt hittem a letört fülek azért kellenek, hogy az tartja fent a dobozt,de,hogy ez csak a levételhez kell..nem értem,de nem baj...nem volt még ilyen dobozom...no,mindegy majd az okosok megoldják