Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nálatok is ilyen fos idő van?
Lehet hogy én is kocsival megyek ringre, ha nagyon elkezd szakadni az eső!
De majd még elválik 5-kor, aztán usgyi.

Zizzer, az új verdával jössz?
Hozzad, de addig használom
veszek tyúkokat, és abba fognak fészkelni
Lent hagyom Nálad: pestről már könnyen leugrik érte az ember

Sztem hagyjátok a buszmegállóban, aztán majd csak eljut a célszemélyhez
Pályaudvaron csomagmegőrző?
Én maximum a 6 -os út mellett az árokban tudnám "otthagyni" , szóval találja ki, hogy hol teszik el neki (Neked) azon a környéken amerre járni szoktam, és megoldom hogy odakerüljön.
vaaaa...ne tépd a hajad...akkor amikor beírtam, a srác akkor szólt,hogy ő majd megcsinálja...hiába beszélitek 2 hete,hogy te ma mész ringre, ha épp akkor szólt...így jött ki...
Egyébként azt mondta,hogy te hagyd ott valahol és majd ő veszi fel, mert a srác Miskolci, csak gyakran jár pesten, kiszámithatatlan időpontokban...
baszki... két napja arról beszélünk, hogy ma délután jövök a ringre
Természetesen megoldható, csak nem tudom mikor jövök legközelebb.

Adja meg a helyet a haverod(lehetőleg dél-budán/pesten, a 6 os bevezető környékén) ahová letehetem. Szüleim is jönnek fel kb. kéthetente, szóval megoldjuk valahogy.
Igen, én már megnéztem... Szép darab. Én is 250 kisziziket nézek.
Gyere, msn-en megeszmecserézzük...
a honlapon csak 400as van feltüntetve... biztos van nekik 250?
Menj ki a Redbaronba. Van egy szép 250 es zizijük, szívesen megmutagatják.
találtam ismerőst aki kreativitását az én motoromon élné ki és csinálna nekem haveri alapon konzolt...remélem nem gond...
Kutya Úr! tisztelettel...nem lenne megoldható valahogy, hogy a dobozokat és a velük járó minden cuccot feljuttatsd pestre? van ott egy kedves ismerősöm, aki teljesen ingyen(őszinte mosolyért) gyártana nekem alá konzolt...valahol leraknád és érte menne...ez lehet holnap is de 3 hét múlva is...ha egyszer arra jársz,lerakod vmi havernál és ő elhozza...a pénz meg természetesen hozzád menne postán... megoldható?
Oké.
nah,akkor sztem az lesz,h július elején egyeztetünk időpontot, én korán reggel elindulok, kutyánál felveszem a cuccot, át hozzád, te megcsinálod, felszereljük és jövök haza...1 nap alatt megúsznám..
Kb 4-5 óra alatt készül el felszereléssel.
perszeee...az is lehet,hogy kutyátol egyenesen hozzád megyek...ha te fejér megye,kutya meg dunaújváros...akkor lehet elintézek mindent egy nap,egy úttal...(mennyi idő egy ilyen konzolt legyártani?)
ahhhan...hát..sztem az leesz,hogy elhozom a dobozt Kutyától és utána felkereslek...asszem ez a legésszerűbb...vaaaaaagy?
Félreértések ellen.2db oldalkonzol 2x6000ft.Hátsókonzol 1x6000ft,mindhárom 3x6000ft.
6000ft/db felszerelve.
én is szeretnék ilyeeeet.éniséniséniiiiis...(csak nekem hátsó doboz nem kell..csak oldalsó...mennyibe volt ez a konzol rendszer kb?
Üdv!
Valaki nem lenne olyan kedves, hogy megmutatja nekem Budapesten a ZZR 250-ét a jövő héten valamikor? 90-96 évjárat. Tetszenek eléggé, de Budapesten nem nagyon van eladó,csak egy nagyon drága, de nem akarok senkit áltatni, hogy úgy nézem meg, hogy esélye sincs, hogy azt vegyem meg. Vidéken vannak a kiszemeltek, de nem akarok úgy utazgatni, hogy lehet élőben nem is tetszik a motor. Ha valaki megtenné valamelyik délelőtt, hogy PEsten megmutatja a gépét, azt nagyon megköszönném...
Lenyomunk mindenkit a pályán ?
vén ízületes megyek a gumákért
Hasonlóan: autóval.
Köszi