Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet fix csavarral oldaom meg, akkor nem kell miatta aggodni,habár a levétele csavarhúzós meló lesz majd egy-egy megérkezés után,de ez legyen a legnagyobb bajom...
szóval...kéne vmi cim,vagy szám,hogy hova menjen a pénz...
Ok, ha esetleg Szögedre v. környékére lesz fuvar, akkor Rád szólok !
de érdekeeel és a jövő7en utalni is fogom a pénzt,csak menni nem tok érte hamarabb mint június vége...
nem belepofázás,de nincs meg a letört fül.... ki kell találni helyette valamit...
Ha esetleg Kata visszadobja engem érdekel.....
Bocs most olvasom, hogy nincs meg a letört darab, úgy már neheuzebb, de ugye ez csak az összezáró fül, ha nem raksz bele értéket akkor akármivel összezárhatod pld tépőzár, ha raksz értéket bele akkor meg akár egy kis lakattal a foggantyúnál vagy más zárszerkezettel összezárhatod, vagy megpróbálod felépítettni műanyagossal de felénk ilyet nem vállalnak. Kata serintem egyébként tök jól járnál kutya dobozaival ilyen olcsón nem jutsz úgyse hozzá és az egyik ugye tökéletes. a másikba meg max nem raksz értéket.
Kutya, kata ha szabad belepofáznom, a doboz ragasztható ha megvan a fül darabja, én is így jártam, fül vissza pillanatragasztóval és mögötte meg az újfajta enyhén rugalmas pillanatragasztóval a kis réseket ki kell tölteni és tuti jó lett. A platnit érdemes újjat venni mert ha műanyagos ragassza akkor sem tart elégé mert csak kis felületeket tud összeragasztani, olvasztani én abba nem bíznék.
Még csak egyeztetünk a gyártóval, de ha minden jól megy akkor az én mocimról fogjuk levenni a mintát és az alapján készülhet el kata tartója is, de még nem kaptam árat meg időpontot "gdebrtecenig"-től.
Nem, sajnos nincsenek.

Ha meglenne, akkor meghegeszteném én, és 4ezer lenne az a doboz is, nem pedig ajándék nulla pénzért...
a letört darabok megvannak?
Ok, találd ki - másnak nem ajánlgatom addig.
körbe kérdezek a napokban...vagy,hogy nem-emeg lehet oldani vhogy máshogy...
Holnap csak dél-délelőtt (kb 9:30-tól 13:00-ig) jó nekem, a Blaha L. téren a Match sarkán, telefon számom megvan, csörögj ha ez jó neked. Odajössz és lehozom.
Íme a képek, az ép és a sérült oldalról is: ezen láthatod, a javítás a platni 3 felfüggesztési pontjának, és a doboz kb fél centis fülének a hegesztéséből áll.
Vagy ha körbekérdezel motorosboltokban ( pl. RMC én ott vettem ) lehet h van platni külön - nem hiszem h nagy pénz lenne, hiszen kompletten, újonnan, dobozzal együtt kerül 7-8 ezerbe oldalanként.
okééé.köszike
Akkor elküldöm a fényképét - Te pedig eldöntöd, vagy megmutatod a műanyagosnak.
Jó így ?
Az összeg (bármilyen kis pénz is) meglehetősen sürgős: az 50-60 ezres táppénzből elég furcsa, az 50 ezer számlát fizetni, plusz megélni.
Szóval igyekezz vele, de természetesen félreteszem Neked !
tuti javitható a műanyag fülecske?mert jol megjártam ha nem..pénzem is oda..és használni se tudom...
Ok, az rendben van hogy a nevedet látom - csak azt nekem nincs mihez hozzárendelni, itt a fórumon ugye az nem szerepel...
Mindegy, az összes összeget átlapoztam, és így ki tudtam következtetni.
Beírtam a közleménybe pedig a nevem Keszthelyről én küldtem 18500-at!
ne add el a dobozt, és stipi stopp,lefogllataam:)mennyire sürgős,hogy érte menjek? vizsgaidőszakos vagyok júni 30ig
addig beszélek vkivel,aki gyárt nekem konzolt...addig ráérne esetleg?
Ezt egy műanyagostól kérdezd: nálunk a céges autó szanaszét tört komplett első lökhárítóját építették/hegesztették, rengeteg munkával, és anyagpótlással: az volt 4ezer összesen.
Szóval túl nagy pénzre ne készülj...
Kérd meg szépen az illetőt, aki az 1.1-esre csinált - h Neked is faragjon egyet.
Gyakorlatilag az a forma amit ő ígért (asszem Gabensnek, ne üssetek ha rosszul emlékezem ) az jó lesz Neked is.
Annyi a difi, h az a két oldalkapó után nem hátrafelé, hanem lefelé, kb. 140 fokos szögben folytatódik, és a kipu/lábtartó felfogató csavarnál rögzül.

Nem egy origami, de aki valaha csinált hasonlót, annak nem is egy hatalmas mérnöki munka: kézi erővel csináltuk mi is.
szted mennyi lenne a letört fül visszacsináltatása? és kb mennyi egy ilyen konzol?
oké,értem...nah..az van,hogy kell a doboz...de kellene konzol is...de CSAK oldalsó!tipp?