Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván KONZOLT azt Neked kell a motorra készíteni/venni , a doboz ára, a doboz árát jelenti
És mivel nincs MIRE felrakni a motorodon, ezért mindenképp autóval kell jönnöd érte...

A hullazsák pedig jó helyen van itt, köszönöm: amióta ezekkel a maffiózó LFP-sekkel bandázunk, igenis nagy szükség van a hullazsákra.
hümm..de én még mindig azt nem vágom,hogy jó,megveszem a te 2 dobozodat..de hogy(mi) fogja azt fent tartani az én gépemen.vennem(csináltatnom) kell alá vmi csövet,vagy azt is adsz?
Én alakítom át, tehát az alig pénz: magát a dobot legutóbb (11oo-esét) 16-18 körül vettük párban.
Most voltam bent, sajnos reggelre marad: k...va nagy a fejetlenség most hogy nem tudok melózni, sajnos erősek a csúszások ( safety hétsői cucca is ma lett csak elküldve)
Szóval reggel fel lesz dobva, ez 100% , ha van szombati kiszállítás Nálatok a postán, akkor szombat 9 körül már Nálad lesz !

JA: és jött egy nick-név nélküli pénz Keszthelyről: ugye az a Tied ?
bocs, a méret lemaradt: ha jól tévedek, 27 v. 29 literesek.
Kutya. !
Érdeklődnék,hogy sikerült-e postázni a cuccokat?Várja-e vki a postát holnap?
oké,azt értem..csak azt nem,hogy miként lehet ezt felrakni a motorra..kell még vkivel csináltatnom vmi vas csövet oldalra? vmi konzolt?amire fel kell rakni? vagy mindent adsz hozzá?
és mennyire sérült? üresen a hazautat se birja ki? kocsival hozzam el inkább?(merthogy érdekelne) még ettől lehet a louisos hullazsákod is,ha neked nem kell
Igen, a kettő 4.000.-. A tartó platnija mindkettőnek megvan, csak az egyik sérült javítható.
tehát a 2t adod 4ért...és hány lityósak?..tartó konzolt honnan gubizzak hozzá?
és ez a "kicsi" doboz? eladó?vagy megszabadultál már tőle?
Az egyiknek eltört a rögzítő része (műanyagos tudja javítani) - azt ingyen odaadom , ha a másikat 4-ért elviszed tőlem.
Nem csak "beszélgetni" élmény velem...

A legkisebbet venném, merev oldalfallal.
A nagy kényelmetlen, és takar: hosszú távon nem praktikus.

Arról nem beszélve, h a kicsi jó GPS tartónak is - most h 20 körül full európa 3D GPS-t lehet venni, igazán megéri. Egy 'első bálozós' külföldi túrán nagy segítség - és olyan helyeket ismerhetsz meg vele, amire be sem tévednél kütyü nélkül.

közeli a dobozokról:
Mikor és hova menjek?
igen,csak meg akartam nézni az "összképet".. de ha azt mondod,hogy nincs útban neki,akkor oké...
Hallod, Kutya..veled egy élmény beszélgetni...épp most nézegettem a louis-os hullatáskát
jólvan...akkor nem futom le ezeket a köröket,hanem hagyom magam és bízok benned...szóval..veszek 2 oldaldobozt,ám a kipuf rendszert nem piszkáltattatom meg..nekem tetszik így..max magasaban lesz a doboz,szarom le,lehet nem is fújattatom le..meg nézek egy tanktatyót...abból mekkorát vennél?
::: SAFETY ! :::

A rendelt olaj (sajnos) csak ma reggelre jött meg - de ettől függetlenül, a megbeszélt holnapi szállítás Ok, már úton van Feléd a cucc !
ööö...jut eszembe: miért olyan fontos az az "utas" téma ?

Neki kicsit sincs útban így sem: napi 1000 km+ -t elmentünk ugyanezzel a felszereléssel, gond nélkül.
Biztos van: keress rá a Motorostúrán a cikkeimre ( Szlovák, Szlovén és Olasz túrák között találsz párat ) szerintem lesz olyan közöttük, amilyenre vágysz !

(utasos nem lesz - olyankor jellemzően én is rajta ülök, és senki nem fényképez... )

Esetleg nézd át a bájkpixet, ott is akad néhány.
...tudok 1 hétre 1 pár cipővel menni!...

1 hétre hova ? Hol állsz meg úgy a motorral, hogy a "NAGY" tanktáskányi telepakolt cuccodat a motoron hagyd ?
Hidd el végigjártuk ezt a sulit:

1, először tanktáska+louis "hullazsák" mint legolcsóbb, 100+ litert adó lehetőség.
Minden egyes kajálásnál/várnézésnél paráztunk, h leemelik a motorról
2, tanktáska hátizsák pánttal, + szövet oldaltáska ülés alá zárva.
Belegebedtünk mire a 10 kilós tanktáskával, bőrruhában, bukóval a kézben felmásztunk a dombra kajálni egyet, közben a lecsúszó szövet táska kiégett a kipufogón...
3, Egy doboz hátra + tanktáska - ez már jó volt, leszámítva hogy hátra nagy doboz kellett, mer' ugye csak egy volt, az meg kanyarban "vicces" súlypontot okozott a motornak. Kb 15 kiló plusz, a motor középpontja mögött 1 méterrel, és a tengelye felett is vagy 80 centivel
4, Három db, közel egyforma doboz, és egy alacsonyabb hátsó konzol. Most van ez, eddig bevált. A hátsó dobozba csak könnyű holmit teszek, és a faridom fölött mindössze 1 centire van a doboz alja, h ne rontsa a súlypontot.
De ezt is elbontom. Mára megtanultam pakolni: elég lesz 2 x42 L oldalra, ha nagyon messze megyünk, akkor + a kis tanktáska.

Egyszerű, könnyű, szép: és nem rontja a szerpentin élményt.

Itt a vége, fuss el véle.
nyugi,ennyitől nem fogok besértődni!
Na jó csak viccelek !Nem ám komolyan veszed!
nincs igy feldobozozottan vmi oldal képed?esetleg utassal-os?
aham még át kell gondolnom...de nem akarom annyira felrakni az égbe az oldaldobozokat...mennyibe lesz az átalakitott kipuffod?
nézd meg a képet: el tudod képzelni a dobozt, annyival kijjebb ?
nem viszek utast,nincs pótsisakom és veszek még egy nagy tanktáskát...és..hoppppáá...tudok 1 hétre 1 pár cipővel menni!
(szerintem elég lenne)